Jag redigerar mina bilder på appen VSCO och Instagram!

På VSCO börjar jag med att välja ett filter, i det här fallet A5, men jag tycker väldigt mycket om G3 också! Jag sänker lite till ungefär 9 och sedan höjer jag skärpan till 10.

Samtidigt så sänker jag temperaturen ett steg samt höjer färgtonen ett steg and It's done!

När jag redigerar på Instagram så gör jag lite annorlunda, eftersom jag vill följa mitt feed hehe. Jag höjer ljusstyrkan, det kan variera, sedan förstärkas skärpan samt att jag sätter en slags rosa färg. Här ser man dock en större skillnad!

Likes

Comments

Hej fina ni!
Jaha då var det plötligt alla hjärtans dag, hoppas ni hade det gott med er partner, vänner familj m.m. Själv var det en vanlig dag som alla vardagar. Jag började med att gå till gymmet tidigt på morgonen och sedan åkte jag direkt till skolan för att jag började 8:20. Det var en inte så lång skoldag men den var ganska jobbig ändå. Nu ligger jag här i min säng och ska stänga av mig för idag, hoppas ni har en fortsatt god kväll!

Likes

Comments

Älskat verkligen dessa springskor! Nu blir man ju ännu mer taggad att träna!

Likes

Comments

Här kommer de top 3 bloggar som jag löser och tar inspirationen mest ifrån. Dessa tjejer är helt fantastiska i vad det gör och ger inspirationen så att den sister på plats, hehe.

1. Moa Mattson @moamattsson

2. Linn Ahlborg @linnahlborg

3. Mathilda Djerf @Matildadjerf

Bilderna tagna från var och ens bloggar, gå snabbt och checka in dem!

Likes

Comments

Nu ligger jag äntligen i min lilla säng efter en lång och jobbig dag! Från ett hårt pass på gymmet till en penna och ett prov i skolan var väldigt stressigt, speciellt när det gäller matte. Men nu ska jag vila natten ut för att sedan upp klockan 5! Hoppas på mer lugna dagar framöver, snäälla. Godnatt folket!

Likes

Comments