View tracker

GOTT NYTT ÅR gott folk! Vill önskar er det bästa detta år och att det verkligen blir ditt år. Själv har jag nya nyårslöften till detta år och många planer och önskningar som ska uppfyllas. Vill dra en tillbaka titt på året 2016 så därför kommer jag göra ett inlägg om det nu i veckan, tycker själv att sådana inlägg är insparande och intressanta, så varför inte göra ett?

Iallafall hoppas ni haft det bra på året hittills så hör vi i nästa inlägg!!

XO, Amanda

(Ps bjuder på lite bilder från raketerna, dem är ju så fina)

Likes

Comments

Vill säga att jag är jätte tacksam för de julklapparna jag fått och jag uppskattar det från varje person!

Likes

Comments

Är så tacksam att jag ännu en gång får fira jul med min underbara familj. Den kärleken som finns mellan oss slår allt och hoppas att de som inte har några familjemedlemmar eller vänner ändå fått en god jul. Vill med detta säga GOD JUL till er alla och glöm inte att säga till de ni älskar att ni älskar dem!! Tack GUD!🎄🌟 #tacksamtjej

Likes

Comments

Hej på er!

Tänk att det redan är 2:a advent, glad 2:a advent. Hoppas ni har det jättemysigt med vem det nu ni är med, för mig blir dessa advents dagar inte så lyckliga om man kan säga så. Idag var det 1 vecka sen han gick bort, och det är fortfarande helt ofattbart. Kommer försöka kämpa igenom alla dessa söndagar som är så jobbiga just nu. Men han kommer alltid finnas i våran hjärtan!!💙

XO, Amanda

Likes

Comments

Hej allihopa!
Vill önskar er en glad 1:a advent! Denna gång var det annorlunda än de andra gångerna, det finns sorg inom mig och därför blir det en inte så glad 1:a advent för mig. Men hoppas att ni haft en super dag!

XO, Amanda

Likes

Comments

View tracker

Hey there! Hur mår ni? jag mår jättebra.

Igår var det den mest efterlängtade dagen av året, BLACK FRIDAY! Jag var redan taggad sen klockan 00.00 på kvällen, hade redan planerat vad jag skulle köpa. Jag hade planerat att köpa en massa julklappar men det blev inte så tyvärr, det blev nämligen bara en julklapp och resten till mig, så segt. Jag och några kompisar åkte direkt efter skolan till M.O.S för lite shopping men såklart var det fullt där. Jag var speciellt taggad på att se en pop up store av NA-KD, så fina grejer! Dagen rullade på och vi var där tills klockan 20.00, vilket var helt sjukt. Var verkligen helt slut när jag kom hem. Men nu är det mesta av rean över så det är skönt, för då kan man shoppa normalt, utan någon stress. Vi hörs i nästa inlägg babes, bye..

XO, Amanda


Likes

Comments

Hejsan!

Här får ni bilder från fina Pasha, min fasters nya hund. ÄR HAN INTE DEN SÖTASTE I VÄRLDEN??😍 😍


Likes

Comments

Hej hörni. Först och främst ber jag om ursäkt att inlägget som jag skrev i förra inlägget aldrig kom upp. Anledning är att jag har som vanligt haft sjukt mycket att göra, vilket innebär ingen lov för mig, blir alltid så trött på det. Iallafall, idag var det ungdomsmöte i kyrkan och även om jag är lite sjuk så kände jag bara att jag behövde gå. När jag kom hem gick jag direkt till mitt rum och lade mig ner på sängen och nu ligger jag här på min säng och är jätte förkyld, det är verkligen inte kul säger jag bara. Har inte blivit förkyld på månader men eftersom att det är -1 grader här så är det en självklarhet att man blir förkyld. Anyways hoppas jag blir frisk till veckan som kommer för att vill verkligen inte vara sjuk och stanna hemma. Hoppas ni alla har en riktigt trevlig helg, vi hörs.

XO, Amanda

Likes

Comments

Hej hörni!

ÄNTLIGEN är det höstloov wiihooo!! Jag är verkligen så taggad för att vara ledig 9 dagar och bara hitta mig själv igen, haha. Men plugget fortsätter, måste fortsätta med mitt gymnasiearbete och några fler inlämningar som ska in nästa vecka. Men jag ska självklart njuta så mycket jag kan av mitt sista höstlov i gymnasiet. På måndag ska jag och mina tjejkompisar ses och ha en riktigt bra dag tillsammans, vad vi ska göra får ni ett blogginlägg om samma dag. Hoppas ni har en jättebra helg eller ett super höstlov.

XO, Amanda

Likes

Comments