Haha en sådan lazy weekend var det faktiskt inte!
Min helg har dock bara handlat om plugg, plugg och mer plugg. Har en uppgift som måste lämnas in på imorgon och just nu är jag uppe på 10-12 sidor i uppgiften, duktigt va! Har även tittat på den fantastiska mello-finalen, ja FANTASTIKA eftersom att Robin vann wohoo!Vad tyckte ni om finalen?

Men tja, nu sitter jag här i mina mjukiskläder och pluggar vidare, ännu en plugg-söndag!
Hoppas ni haft en super bra weekend och forsätter att ha en super bra vecka!

Likes

Comments

Hello!
Idag var det en vanlig dag i skolan. Det var en ganska skön dag, när man börjar 9:30 och slutar 15:20, så ganska ok. Efter skolan behövde jag köpa ett par byxor, bara byxor, men såklart slutade det med något mer...

Btw jag älskar det rosa filtret.. aah!

Men okej nu ska jag krypa ner i sängen för att imorn blir det träning! Godnatt mina vänner!

Likes

Comments

Idag är det våran dag! Vi alla kvinnor på jorden är värda guld och det kan ingen ändra på, GIRLPOWER get's stronger!

Likes

Comments

Middag på Phil's Burger, bästa stället!

Nya träningskläder, alltid roligt!

Likes

Comments

Jag redigerar mina bilder på appen VSCO och Instagram!

På VSCO börjar jag med att välja ett filter, i det här fallet A5, men jag tycker väldigt mycket om G3 också! Jag sänker lite till ungefär 9 och sedan höjer jag skärpan till 10.

Samtidigt så sänker jag temperaturen ett steg samt höjer färgtonen ett steg and It's done!

När jag redigerar på Instagram så gör jag lite annorlunda, eftersom jag vill följa mitt feed hehe. Jag höjer ljusstyrkan, det kan variera, sedan förstärkas skärpan samt att jag sätter en slags rosa färg. Här ser man dock en större skillnad!

Likes

Comments

Hej fina ni!
Jaha då var det plötligt alla hjärtans dag, hoppas ni hade det gott med er partner, vänner familj m.m. Själv var det en vanlig dag som alla vardagar. Jag började med att gå till gymmet tidigt på morgonen och sedan åkte jag direkt till skolan för att jag började 8:20. Det var en inte så lång skoldag men den var ganska jobbig ändå. Nu ligger jag här i min säng och ska stänga av mig för idag, hoppas ni har en fortsatt god kväll!

Likes

Comments