HEJSAN PÅ ER!

Som ni kanske märkt så har inte bloggen varit aktiv och ber ännu en gång om ursäkt för det. Det har hänt lite gran de senaste veckorna och det första är väl att jag som många andra har börjat skolan. Det har inte varit så mycket men det har varit en del saker som man har vart tvungen att göra. Man måste redan nu börja ta eget ansvar, ett större ansvar, och det tar lite grann på mig och jag får så sjukt mycket ångest och stress. Men jag har iallafall något att längta efter och det är att nu på fredag ska jag till GÖTEBORG, woop, woop!! Det ska verkligen bli jättekul och vi ska såklart åka förbi Liseberg och är super taggad på det. Kameran kommer självklart att hänga med och vi får se om det blir någon vlogg av det, ​hihi​. Men detta var helt enkelt det jag ville dela med mig med er och jag hoppas ni har det jättebra var ni än är.!!

XO, Amanda

Likes

Comments

​WOW, kan verkligen inte beskriva denna känsla. NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT MIN EGNA OCH FÖRSTA MACBOOK!! Har aldrig haft någon innan så det skapar en så stor glädje inom mig att äntligen få en bra dator att redigera på men också för att göra läxor. Det kommer bli så mycket roligare att skriva uppsatser och bara hålla på med den. Har bara haft den 1 dag men har redan använt den och rekommenderar den stoort! Love it.. #gladtjej 

XO, Amanda

Likes

Comments

ÄNTLIGEN 18 ÅR!! Tja, idag är det då min födelsedag och jag är så glad att äntligen fylla 18, dock känner jag att jag närmar mig att bli vuxen. Det blir ett firande på eftermiddagen så det ska bli roligt, iihhh. I'M 18!!!

Likes

Comments

Skjorta - GinaTricot || Byxor - BikBok || Väska - Glitter || Skor - Skopunkten

Likes

Comments