Hej hörni! Längesen!
Tja, kan börja med att säga att nu är jag officiellt klar med alla läxor och inlämningar, YES! Det är 6 dagar kvar för mig att ta STUDENTEN och jag är mer taggad än vad jag någonsin har varit. Det här kommer verkligen bli en av de stora stegen jag tar i mitt liv som vuxen. TAGGAAA!!! Ses!!

XO, Amanda

Likes

Comments

Älskade Stockholm. Det känns helt overklig det som hänt, de människor som gått bort samt de anhöriga som brister i tårar. Inga ord kan komma från min mun, det ända jag kan säga är att detta är helt ofattbart. Har fortfarande klumpen i magen och bilderna i huvudet när jag såg folk springa i skräck för sina liv. Jag var nästan där men ändå kände jag skräcken i hela min kropp. 

Hela Sverige, Stockholm, kommer klara detta! Med hjälp av all den kärlek vi medborgare har till denna vackra stad. TACK till alla de personer som själv riskerade sina liv, poliser, brandmän, ambulanspersonal, bombtekniker, militärer, NI ÄR VÄRDA GULD!


Tankarna går till de som tyvärr gått bort samt de anhöriga. ❤

Vi är med dig Stockholm.❤

Likes

Comments

Haha en sådan lazy weekend var det faktiskt inte!
Min helg har dock bara handlat om plugg, plugg och mer plugg. Har en uppgift som måste lämnas in på imorgon och just nu är jag uppe på 10-12 sidor i uppgiften, duktigt va! Har även tittat på den fantastiska mello-finalen, ja FANTASTIKA eftersom att Robin vann wohoo!Vad tyckte ni om finalen?

Men tja, nu sitter jag här i mina mjukiskläder och pluggar vidare, ännu en plugg-söndag!
Hoppas ni haft en super bra weekend och forsätter att ha en super bra vecka!

Likes

Comments

Hello!
Idag var det en vanlig dag i skolan. Det var en ganska skön dag, när man börjar 9:30 och slutar 15:20, så ganska ok. Efter skolan behövde jag köpa ett par byxor, bara byxor, men såklart slutade det med något mer...

Btw jag älskar det rosa filtret.. aah!

Men okej nu ska jag krypa ner i sängen för att imorn blir det träning! Godnatt mina vänner!

Likes

Comments

Idag är det våran dag! Vi alla kvinnor på jorden är värda guld och det kan ingen ändra på, GIRLPOWER get's stronger!

Likes

Comments