Här är den! Ni kan gärna gå in och kika på den, puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej GIRLS!

Nu är jag tillbaka, joho! Har haft det sjukt bra ska jag säga, jag tog studenten förra månaden och åkte på 2 veckors semester vilket jag verkligen behövde. Men nu är jag tillbaka och känner att bloggen behöver komma upp till liv igen. Är väldigt sugen på att blogga och publicera upp bilder som förr så från och med nu kommer jag FÖRSÖKA uppdatera bloggen så mycket som möjligt. Har mestadels fritid just nu så kan direkt inte ha någon anledning för att inte blogga.

YOUTUBE: Har funderat väldigt länge nu på att börja med Youtube men har inte direkt haft modet till det. Men efter att fått många komentorer av folk jag känner anser jag att jag vill börja med det för att jag anser att det är något jag vill testa, vi får se hur det blir.


Iallafall det här var en liten "komma tillbaka update" och jag hoppas ni haft en bra sommar hittills. Puss.

Likes

Comments

Hej hörni! Längesen!
Tja, kan börja med att säga att nu är jag officiellt klar med alla läxor och inlämningar, YES! Det är 6 dagar kvar för mig att ta STUDENTEN och jag är mer taggad än vad jag någonsin har varit. Det här kommer verkligen bli en av de stora stegen jag tar i mitt liv som vuxen. TAGGAAA!!! Ses!!

XO, Amanda

Likes

Comments

Älskade Stockholm. Det känns helt overklig det som hänt, de människor som gått bort samt de anhöriga som brister i tårar. Inga ord kan komma från min mun, det ända jag kan säga är att detta är helt ofattbart. Har fortfarande klumpen i magen och bilderna i huvudet när jag såg folk springa i skräck för sina liv. Jag var nästan där men ändå kände jag skräcken i hela min kropp. 

Hela Sverige, Stockholm, kommer klara detta! Med hjälp av all den kärlek vi medborgare har till denna vackra stad. TACK till alla de personer som själv riskerade sina liv, poliser, brandmän, ambulanspersonal, bombtekniker, militärer, NI ÄR VÄRDA GULD!


Tankarna går till de som tyvärr gått bort samt de anhöriga. ❤

Vi är med dig Stockholm.❤

Likes

Comments

Haha en sådan lazy weekend var det faktiskt inte!
Min helg har dock bara handlat om plugg, plugg och mer plugg. Har en uppgift som måste lämnas in på imorgon och just nu är jag uppe på 10-12 sidor i uppgiften, duktigt va! Har även tittat på den fantastiska mello-finalen, ja FANTASTIKA eftersom att Robin vann wohoo!Vad tyckte ni om finalen?

Men tja, nu sitter jag här i mina mjukiskläder och pluggar vidare, ännu en plugg-söndag!
Hoppas ni haft en super bra weekend och forsätter att ha en super bra vecka!

Likes

Comments