Imorse mådde jag verkligen inte bra men jag drog till skolan och var med ett tag men det blev bara värre så jag gick hem, då vilade jag ett tag å efter det så blev det mycket bättre. 

Efter nån timme så kom Julia, vi satt bara & snackade om en del saker, vi slumrade även till på soffan ett tag.                                                             Sen cyklade vi hem till Julia och åt lite, vi frågade sedan hennes mamma om hon fick sova hos mig och det gick bra så hon packade och vi drog sen hem till mig igen, då tog vi bara på oss träningskläder och drog ut och Promenerade/Joggade, riktigt skönt var det faktiskt.                       

Nu ligger vi bara i sängen med lite gott och ska se på film. Kvällen har varit vääldigt bra, kisses! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haha oj, har inte bloggat nånting alls, ber om ursäkt för det. 

Men helgen har spenderats med riktigt fina människor, har varit en av dom bästa helgerna på länge, kommer inte gå in på nåra detaljer nu men helgen har verkligen varit hur bra som helst! 💓


Likes

Comments

Jag och Julia var vakna vääldigt länge, somnade kanske vid 01.00 nångång. Men vaknade vid 04.00 av att jag inte kunde andas osv, så jag ringde pappa å vi for till akuten å där hände väl inte så mycket. Fick allergitablett osv, kom hem vid 05.00 då sov jag i nåra timmar sen var det bara skola som gällde, såklart.. 

Finns inte mer å säga, kyss! 😘

Likes

Comments

Efter skolan så var jag aldrig med Jennifer för hon kunde inte så jag drog hem å sov istället. Sov till 19 nångång, var såå trött! 

Men efter ett tag så ringde Julia å då for jag till henne, vi slamsade å bara snackade osv, haha omg våran humor.. Vi tänkte även fara till gstad och köpa choklad åde, men vi orkade inte så vi for hem till mig istället. Där duschade jag och packade, sedan for vi till Julia och jag sover även här inatt. Det blir jättebra tror jag, har inte haft tid å fota allt jag köpte igår så ni får det imorn troligtvis! 😘

Likes

Comments

Igår efter skolan så drog jag hem å fixade mig, tog sedan bussen in till stan och mötte upp mamma. Vi gick och inhandlade lite kläder åså, riktigt nöjd, käkade även på stan också.  Slänger in ett inlägg om det jag köpte senare. 

Efter skolan så är jag nog med Jennifer, vi hittar säkert på nå roligt! 😊

Likes

Comments

Just nu är jag i skolan och har tyska, skitroligt. Nejmen dagen har varit väldigt seg pga mitt huvud, för er som vill veta vad som hänt kan ni kolla ner litegrann.

Mår såå himla dåligt men jag MÅSTE klara av veckan, är körd annars. 

Likes

Comments

Kvällen var hemsk å herregud.. Har även åkt på en hjärnskakning men jag MÅSTE till skolan ändå, jag måste fixa det här nu, alla bara klagar hela tiden så vad fan ska man göra? Aja, man får väl bara bita ihop och göra sitt bästa typ.

 Kvällen blev faktiskt lite bättre då jag träffade Julia ett tag, vi snackade om en massa saker, hon gör allt så himla mycket bättre! 💓


Likes

Comments

Drog hem från skolan lite tidigare för mådde så illa å hade en jävla mensvärk.

Just nu håller jag på å laga lite mat å senare kanske Julia kommer förbi för vi har en hel del å snacka om! 😏


Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat nånting under veckan åde, men har inte haft tid.

Under lovet har jag haft sjukt roligt, varit med massa fina människor å bara haft allmänt kul, ätit massa gott, sena kvällar osvosv.

Har bara tagit nåra få bilder så ni får leva med dom här👇


Likes

Comments

Efter skolan så drog jag hem å fixade mig, sen så gick jag till Julia å vi drog bara på ica och sen var vi hos mig osv. Senare mot kvällen så fixade vi oss och drog till Hertsön, vi var med Paow å Maja, vi hade ganska roligt ändå. Tog bussen hem vid 22 å kom hem vid 23 nångång. 

Nu ska jag se på film å tror nog att dagen imorgon blir ganska bra! 😊

Likes

Comments