Och så har midsommar seglat förbi. Varje år blir jag lika chockad över hur fort tiden går. Ena dagen är det minusgrader och snö till att helt plötsligt vända och bli sol och värme. Men det är ju trotts allt Sverige jag lever i. Vad hade jag väntat? Hur som helst, midsommar. Vilken härlig tid, helt ärligt. God mat, gött folk, alla är glada och bekymmerslösa. Så har det i alla fall alltid varit i min värld och det är jag så otroligt tacksam över.

I år firades det för fulla muggar på bästa Öland med mina bästa vänner. Började dagen med kransjakt och gofrulle, blev sedan fixad av min personliga stylist och frisör, tillverkade min krans, fotades, åt sill, skålade i blå champagne och dansade sedan loss på Strands after beach, tog en taxi hem, åt grillat, sov i en timme, skålade igen, åkte taxi igen och dansade ut kvällen/natten på Strand. Tack för i år midsommar! På återseende, xo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Detta är ett av mina favoritskal från iDeal of Sweden. Sätter lite färg på tråkiga outfits. Håll utkik här på bloggen och insto för snart kommer det en rabattkod hos just iDeal of Sweden. ox

Likes

Comments

Tjäna! I´m back efter ett galet långt uppehåll över hela våren. Det är första gången jag har varit borta så länge under alla år jag har bloggat. Men nu kör vi igen.

Idag bjussar jag på lite bilder som fotats med min mobilkamera under våren. Har bland annat tatuerat mig (vi måste snacka mer om det!) och haft en möhippa för bästa jullan som blir brud i augusti. Annars rullar livet på! Har avslutat andra året på universitetet och inväntar det tredje, sista, med spänning. Sen har jag yrket svart på vitt. Just nu jobbar jag på Turistinformationen där jag sackar engelska, bokar båtturer och tipsar om glasställen till turister i alla dess former. Fixar även lite popcorn och visar film på Saga som vanligt under kvällstimmarna. Fullt ös helt enkelt!

Iväg rullar bilden över bron till Öland där jag ska spendera helgen med mina guldkorn Stina och LK. Vi ska skåla med blått vin, sova i våningsängar och trängas i kön till Strand. Tack för nu, vi hörs! xo

Likes

Comments

Hej från sjukstugan. Här tillbringas dagarna med att dricka te, plöja 13 reasons why och att hosta. Hann i alla fall hinna köpa lite nya te sorter innan jag insjuknade i någon sorts början till halsfluss/influensa. Kan verkligen tipsa om teerna från Garant (Hemköp, Willys). Älskar designen och alla olika smakkombinationer. Muntrar även upp mig med mitt nya (och hur snygga?) skal från iDeal of Sweden. Ni missar väl inte min rabattkod där: “idealSS17”.

Nu ska jag krya på mig. xo


Likes

Comments

Godmorgon måndag. En ledig måndag. Eller ja, ledig och ledig. Jag ska börja dagen med några timmars jobb sedan åka till mormor och morfar på lite påskfirande och ikväll väntar en efterlängtad timmes massage. Bra inledning på en vecka som kommer kräva många timmar. xo

Bilderna är lånade från weheartit. http://weheartit.com/Amandahedberg

Likes

Comments

Hejsan! Igår bjöd jag på cupcakes när vi hade påskbrunch med släkten. Superenkelt recept som definitivt är värt att testa. Här kommer det:

Muffinsen (ca.12 st):

-100 g smör

-2 ägg

-2dl strösocker

-3dl vetemjöl

-2 tsk vaniljsocker

-2 tsk bakpulver

-1dl mjölk

Frostingen:

-50 g smör (rumstempererat)

-200g färskost

-2 dl florsocker

-1 tsk vaniljsocker

- Lite citronsaft

- röd karamellfärg (testa dig fram tills du får den färg du vill ha!)

- Påskdekoration ( I detta fall en marshmallow-kyckling)


Muffinsen (ca.12 st):

1. Smält smöret och låt det svalna

2. Vispa ägg och socker pösigt

3. Blanda i vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker

4. Tillsätt smöret och mjölken

5. Häll 3/4 i formar och grädda i ungen (200 grader) i ca. 15 minuter

Frostingen:

1. Vispa ihop alla ingredienser och låt svalna i kylen

2. När muffinsen har svalnat brer du på ett täckande lager av frosting

3. Placera dekorationen i mitten och spritsa på frosting runt om

Klart!


Likes

Comments

Tjena tjena! Nu är våren äntligen här (okej jag vet att det snöade idag men ändå). Blommorna på magnolian har slagit ut vilket i alla fall är ett gott tecken. Dagen har bestått av att äta i princip. Påskbrunch på förmiddagen, fika på eftermiddagen och egenrökt lax/räkor på kvällen. Det är rätt fint att få mat lagad till sig ska ni veta. Ta vara på det ni som bor hemma!

Efter att ha legat i matkoma framför Let´s dance och Håkan från Ullevi 2016 är det nu dags att sova. Vi hörs imorgon, då får ni ett recept på påsk-cupcakes. Hadé

Likes

Comments

Haaaallåå! Hoppas att ni mår bra. Om inte kanske ni mår bättre av lite shopping. Idag kommer jag nämligen med en rabattkod som gäller hos iDeal Of Sweden från och med nu och en vecka framöver. Koden är “idealSS17” och ger 20% på hela sortimentet. Hemsidan hittar ni här: https://idealofsweden.com. Jag beställde hem det här tropiska skalet (tropical dots iPhone 6). Blir så sugen på att dra ut och resa när jag ser det. XO

Blogginlägget är ett samarbete med iDeal Of Sweden.

Likes

Comments

HejHej! Idag käkade jag lunch med Hugo och Celinne. Gick sedan ett sväng på stan och köpte nya örhängen, två nagellack och nya smaken från Nocco. Ska bli spännande att testa! XO

Likes

Comments

Hejhej! Hoppas att allt är bra med er och att ni har fint väder. Här är det blåskaos. Började dagen med en intervju och planering inför en större skoluppgift med Julia. Är inte alls stressad över den här uppgiften. Skönt!

I övrigt ska jag försöka klistra ihop min kalender de kommande veckorna. Det är många jag vill hinna träffa, mycket skola och dubbeljobb. Men jag kämpar på för man kan inte vara på två ställen samtidigt även om man vill. Får lära mig att knuffa ångesten åt sidan och göra det bästa av situationen. Puss!

Likes

Comments

Instagram@amandaahedberg

YouTube
AmandaHedberg