Bilder

Jag har haft så stressiga veckor nu med nationella och andra prov. Men jag har faktiskt fått känslan som att det har gått bra(syns även på resultaten också) och imorgon har vi absolut sista nationella😴 Laddar verkligen inför sommarlovet nu och har bara lite småsaker att fixa inför avslutning och middagen👍🏼👍🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

kläder/mode, Bilder

Lyckad sko-jakt idag hittade ett par riktigt snygga klackar för ett riktigt bra pris👌
Just nu behöver jag bara ett par skor till sen är jag helt klar för avslutningen. Jag är så himla taggad på sommaren nu😁

Skor- 299kr på din sko länk: http://www.putfeetfirst.com/se/dinsko/Dam/Sandaletter/Sandalett/p/290535

Likes

Comments

kläder/mode, Dagens outfit

Idag har jag varit hemma med en förkylning så passade på att boka en klipptid. Klippte bort allt som var slitet och det vart typ lite mer än en decimeter,känns så skönt och fräscht👌 Imorgon ska jag fara på stan igen på sko-jakt ,letar ett par klackar som jag kan ha på avslutningsmiddagen.

Likes

Comments

Bilder

Dragit på mig en förkylning efter gårdagens match. Legat i sängen hela dagen med feber ,medans kroppen säger ifrån så säger huvudet "far på gymmet".. Jobbigt läge då jag vet att jag bara blir sjukare av att träna😭

Sitter och letar en vit klänning till avslutningen,hur kan det vara såå svårt? Inte direkt svårt att hitta en vit klänning eller?

Likes

Comments

Tillbaka efter en välbehövlig paus då jag sätter skolan först just nu. Påskledigt nu och då känner jag att jag kan tänka på annat och slappna av..

Jag har tagit vara på ledigheten och varit med vänner, mesta del bara suttit och pratat om allt.. så skönt❤

Likes

Comments

Bilder

Jobbig dag då jag mått psykiskt dålig hela dagen hoppas jag mår bättre imorgon. Vill även tipsa om denna otroliga podden, så bra och jag älskar att höra deras åsikter.

Likes

Comments

För mig börjar detta redan för 3 år sen, Jag var en en liten tjej på 13 år som ville vara en del av samhället och gav mig in på den sociala delen. Det är väl nästan självklart för alla att vara en del av internet nu, dina vänner sluter sig samman och du faller för grupptrycket..

Jag gjorde det mina vänner gjorde och skaffade alltid det nya inom det sociala. Det nya kom och denna gången var det en hemsida som hette "Ask.fm". För dom som inte vet vad "Ask" är så är det en sida där man kan ställa helt anonyma frågor till vem som helst. Till en början tyckte jag det var kul men sedan när man började få kommentarer som "du är ful" visst det kanske inte låter farligt men när kommentarer som "äckliga jävla hora du borde ta ditt liv" rullar in så börjar man får väldigt låg självkänsla.

Under den här tiden började jag verkligen tänka om det verkligen var så att folk ville se mig död,att jag inte skulle finnas. Jag pratade aldrig riktigt med någon om det här jag lät det bara vara, jag ville inte att andra skulle få ta hand om min "skit".

Tillslut var jag så förstörd över det alla skrev om mig så jag frågade mig själv "är det verkligen värt att leva?" klart jag fick den tanken eftersom dom skrev att jag inte var värd livet.. Så jag gjorde det "alla" ville att jag skulle göra så jag tog en överdos i mån av att ta mitt liv, jag var så otroligt nära men det räckte inte.

Min lillebror hade hört mig ramla ner i golvet samtidigt som jag låg där och inte kunde andas,han ringde mamma som var på jobbet och hon kom hem och körde in mig på akuten.

Tabletterna jag tog hade skadat min lever riktigt mycket,jag låg inne på sjukhuset i en vecka. Efter det fick jag gå på många samtal hos BUP (barn&ungdoms psykiatri) innan dom gav mig diagnosen depression. Jag fick prata med många psykologer,äta mycket med mediciner och samtidigt försöka hinna med skolan.


Meningen med denna text är att jag vill hjälpa så många som möjligt innan det är för sent. Både dig som råkar ut för detta men även runt omkring det skadar aldrig att fråga någon hur den mår eller prata med någon om vad som händer i ens eget liv, alla uppskattar vardera. Ta vara på allt och låt ingen förstöra för dig,du är så otroligt viktig!

Likes

Comments

Bilder

Känns som det ända jag gör är att shoppa på nätet. Håller på att kolla på klänningar till avslutningsmiddagen är osäker på om jag vill ha en fin långklänning eller en simpel svart liten klänning..

Ligger hemma i sängen idag mår inte alls bra,jag ska försöka lägga mig i bra tid idag och imorgon kliva upp och få i mig någon bra frukost så kanska jag orkar dra mig till skolan.

Likes

Comments

Bilder

Tråkig start på veckan då jag har mått dåligt hela dagen,illa mående och yr i huvudet. Gick hem efter jag hade varit på koll på sjukhuset och somnade då i några timmar. Får väl se hur pass jag klarar skolan imorgon..

Skämde bort mig själv med en liten fruktsallad och fil samtidigt som jag tände massa ljus och lyssnade på lugn musik,försöket till att få slappna av i all stress.

Likes

Comments