Om ikke mindre end 32 dage kommer min aller tætteste veninde fra Aalborg og besøger mig i København. Vi har ikke set hinanden i et års tid, og sidst vi sås var jeg helt ude på et skråplan. Jeg var stadig syg, fyldt med selvhad og lav selvværd og havde derfor ikke taget den store vare på mig selv, som man kan sige (aka. Jeg havde lagt mig ud og lignede generelt en hjemløs, fordi "hvad var pointen?").

ANYWAYS, jeg er blevet rask nu (alt relativt, man har vel sine dårlige dage), og vil gerne kunne vise mig fra min bedste side, så hun kan sige til mine gamle klassekammerater, hvor godt jeg havde det og så ud.

De næste 32 dage, skal derfor gå med at gøre gode ting for mig selv. Jeg skal behandle min krop og mit sind med den respekt og kærlighed de fortjener. Hver dag skal gøre mig godt (det er egentlig en tanke jeg altid burde have haft), om det er i form af at jeg skal motionere, være social, være kreativ, spise godt, så skal jeg bare nyde det og have det godt.

Når det eneste ønske et menneske har, er, at være glad, så er det virkelig kun op til én selv. Jeg er blevet lokket i fordærv i for lang tid nu, og nu er det simpelthen på tide, at jeg prioriterer anerledes. Det er jeg dog voksen nok til at kunne indse.

Slutteligt, en masse billeder fra da jeg var i mit livs form i gymnasiet.. Det er f*ndme mine goals.


Likes

Comments

Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle rejse til andet end Paris som første prioritet. Men jeg fandt en ualmindelig billig rejse, og var nødt til at slå til!

Jeg har ikke været der før, jeg ved ikke, hvad der er at se, eller om det overhovedet er fedt sted, men nu har jeg hevet min veninde under armen, og vi gør klar til afrejse d. 2. februar!


Jeg har læst en lille smule på, hvad Bologna har at byde på, og det lader til hovedsageligt at være kendt for mad og universitet (som faktisk også er der vi kommer til at bo).

Forhåbentlig får vi en masse fede oplevelser og jeg glæder mig til at vise jer Bologna!

Rigtig god dag derude!

Likes

Comments

Nu er det ca. en uge siden jeg opsagde mit fuldtidsjob, og livet er slet ikke som jeg havde tænkt det.


Jeg havde tænkt, at mit liv ville være mere fyldestgørende. Mere overskud, mere energi; jeg ville få gjort alt det jeg hele tiden havde manglet tiden til! Indtil videre er det bedste jeg har gjort, at begynde at sy igen. En hobby som jeg er glad for at få taget op igen! Desværre så er alt andet faldt til jorden. Jeg laver ikke mere mad end jeg plejer, jeg træner ikke mere, jeg har ikke ryddet mere op, jeg har ikke lagt flere planer for fremtiden. Min kaldender er TOM og det er super demotiverende.

Jeg tror på, at det er pga. den store omvæltning, at jeg ikke får taget mig sammen længere, da der ikke er noget pres længere.

Men jeg har fået nok af at gå rundt i mit nattøj hele dagen og se netflix. Jeg laver flere aftaler, jeg lægger flere planer, jeg holder mig selv beskæftiget. Det er nok det værste at gøre ved sig selv, at lade sig selv sejle hen. Jeg vil gerne arbejde mere på bloggen, gøre det hele lidt mere professionelt og seriøst.

Jeg vil starte småt ud, stå op på ét bestemt tidspunkt HVER dag. Jeg begynder også snart i skole, så skulle meget gerne have en stabil døgnrytme.


I dag går til oprydning. Mit værelse er ikke stort, og der er flere ting end der er plads. Det er ikke helt behageligt for øjet, når man er minimalist haha.

Min tanke lige umiddelbart er, at jeg vil lave noget hver dag, som jeg altså kan bruge på bloggen. Som en slags motivation for at komme ud og gøre forskellige ting.

'Manglende motivation' in da house.

Likes

Comments