Igår fick jag äran att knäppa bilder på fina Ellen och Robin som väntar barn. Själva fotografering tog ca 1timme och redigeringen satt jag med i ungefär.. 6timmar? Helt uppslukad i hur fantastiskt fina fotona blev, JAG ÄR SÅ NÖJD. Känner mig helt hooked på parfotografi, hit me up om ni är pepp på en session! IIH.

Ni hittar min fotoinstagram HÄR !

Nikon D5000 / 35mm , 50mm , 30-700mm / redigerat i Lightroom med mitt egna preset samt lite touch ups i PS.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I måndags landade den nya smaken från Froosh i butikerna! Green, Clean and Pearfect. Kan det bli bättre? Bortsett från att jag är en mästare på att göra kakao smoothies är jag en sucker för gröna smoothies. Det behöver inte smaka som att du betar direkt på en buske, hittar du rätt frukt eller grönt med sötare smak slår det ut det beska som mycket grönt smakar. I detta fallet är det äpple, päron och inslag av citron som mjukar upp smaken!

Bortsett från att smoothies är ett grymt mellanmål så är framförallt gröna smoothies väldigt bra för..

Din hy! Tänk så här. Är du väldigt rosig och röd i din hy? (Jag talar utav erfarenhet, förfrös mina kinder som liten) Grönt och rött slår ut varandra. Jag tycker faktiskt själv att sedan jag började äta mer GRÖN mat så har min rodnad dämpat en hel del.

Grönt är rikt på fiber! Vilket är väldigt bra för bland annat våra tarmar. Det går snabbt genom magen samtidigt som vitaminerna stannar kvar i vårt system. Det är även förebyggande mot   tarmcancer. (läs : klorofyll)

Det finns helt enkelt bara fördelar med att äta grönt. Tycker ni att detta är intressant och kanske vill lära er mer om hälsa så släng en kommentar nedan så diskuterar vi lite! För mig hör hälsa ihop med veganism och jag är så tacksam över att det finns sånna här alternativ ute i butikerna för oss som lever en medveten livsstil!

Likes

Comments

Häromdagen fick jag och Martin ett spontant fotoryck. Magnus och hans grymma cykel fick bli vårt motiv och det var verkligen bortom min comfort zone! Det närmsta jag har fotat är väl.. Hästar?? Haha. Här är några av mina resultat från kvällen och jag måste faktiskt säga att jag är nöjd.

Annars då? Haft en bråkig migränattack sen igårkväll men den har ÄNTLIGEN börjat gått åt rätt håll. Resten av kvällen = återhämta sig och äta CHOKLAD DOPPADE RISKAKOR.

Likes

Comments

Låten från Youth Lagoon - 17 spelas alltid i mitt huvud när jag fyller år. When I was seventeen, My mother said to me "Don't stop imagining. The day that you do is the day that you die."

Det är alltså inte förrän nu jag är 22år gammal. Jag har faktiskt tänkt största delen av året att jag redan var det, i mitt huvud känns det nästan som att jag är en gammal tant ibland (trots att jag är väldigt barnslig) och det är faktiskt rätt skönt. Så obrytt och lugnt på något sätt!

Likes

Comments

Idag besökte vi Cool Corner i Krylbo. Vi blir alltid kvar minst en timme och tjattrar på om allt från universum till självutveckling och vålmående. Jag lämnar alltid den butiken med nya krafter och funderingar om vår värld. Och något nytt till hemmet såklart. Den här gången fick det bli en stråhatt och en väska. Passar perfekt ihop med den nya bokhyllan Albert vi drog hem från IKEA. Några störiga blåsor senare på fingrarna efter allt skruvande och VOILA här är nya myshörnan hos oss. Det är alltid uppfriskande att ge ögat något nytt att titta på och den lugnar själen att ha det fint hemma.

Boken Seeds for Truth av Josh Hedge är så himla inspirerande och fin. Ett tips till er som är nyfiken på självutveckling!

Likes

Comments

Här kommer några foton jag knäppte på fina Therese för några veckor sedan. Landscape är svårt men det är alltid nyttigt att testa något nytt! Fler foton finns på min fotoinsta @halsvikphoto.

Likes

Comments

Jag behöver skriva av mig . Nu kör vi!

I perioder hamnar jag i svackor av ångest och stress, det är något jag har handskats med hela livet. Ångest är något som funnits i min familj genom generationer, men jag har lärt mig att hantera den genom olika knep. Till exempel att börja dagen med att skriva ner minst tre saker jag är tacksam för i mitt liv. Första gångerna jag skrev ner det kände jag mig så töntig. Men det hjälpte faktiskt! Ibland när jag känner mig lite nedstämd kan det vara bra att gå tillbaka till min lilla tacksamhetsbok och ändra mitt perspektiv lite.

Nu dom senaste veckorna har det varit svårt för mig att göra det. Att tänka om, se dom små sakerna i livet som gör en lycklig och som även gör det enkelt att leva i nuet. För det mest fantastiska med oss människor ( kanske djur också? hoppas det.) är att allt vi önskar oss att vara eller bli, finns redan inom oss. Den biten når jag inte just nu. Och det suger verkligen. Istället för att försöka göra om mina nedstämda känslor till lyckliga så kan jag jobba fram dom bra känslorna istället genom meditation, fotografi/sånt som gör mig glad. För olycka och lycka är två helt olika känslor. Hänger du med?

Vår roadtrip till Fulufjället var helt oslagbart mysig och bra. Men det gav mig också en känsla av: vadfanhållerjagpåmed?! Jag KAN göra detta till en vardag. För allt som behövs finns redan inom mig. Då menar jag inte att vandra runt berg i flera timmar skulle finnas inom mig, men att istället för att klaga på vardagen hemma så kan JAG ändra på det. Men det tar stopp. Allt jag ser framemot känns så långt bort och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Det känns viktigt att dela med sig av sånt här också för det är så enkelt att livet framstår så simpelt och glatt och TJOHO när man bara delar med sig av någon bild med texten *positiv energi* någon gång i veckan.

Har någon av er gått genom något liknande , vad det nu är. Identitetskris??? Så skriv gärna. Jag behöver någon att bolla med .

Ha en megabra dag. Kramis.

Likes

Comments

Denna morgon var helt magisk! Vi klev upp kring 07-tiden för att fånga dimman och det gjorde vi bra.

Morgonen avslutades med frukost i solen innan vi tog vårt pick och pack mot Fulufjället!

Likes

Comments