I fredags fyllde min andra halva 25 år! Han är nu 10 år äldre än vad jag var när vi träffades. Nästan lite läskigt hur fort tiden går alltså.

Fredag kväll åkte vi i alla fall till Skellefteå för att hälsa på familjerna och fira Karro som fyllde 23 år dagen efter Daniel. Jag hade en jätterolig kväll och hann träffa så himla många saknade personer. Med andra ord är jag jättenöjd med vår korta visit hemma, även om det är väldigt skönt att vara tillbaka i Umeå också.

Idag ligger jag däremot hemma och är sjuk. Har varit mer eller mindre sjuk sedan september med halsfluss och feber som kommer och går, så imorgon ska jag till vårdcentralen och ta prover. Det verkar helt enkelt kosta på att ha roligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Igår var jag bjuden på födelsedagsfest hos festfixaren nr 1. aka Elvira. Hade en supertrevlig kväll med sockervaddsbubbel, tapas och härliga tjejer. 10/10 i poäng.

Avrundade däremot innan utgång eftersom Ikea står på agendan idag. Vi har fortfarande en hel del kvar att packa upp i nya lägenheten och skulle behöva köpa några grejer innan vi kan bli klara. Längtar så tills allt är färdigt, trivs redan bättre än någonsin här!

Likes

Comments

Precis som många andra följer jag trenden och byter bloggportal. Har aldrig lagt ner mycket kärlek på mina bloggar, men tycker ändå att det är roligt att ha en liten, portabel dagbok där jag ibland kan dokumentera små och stora händelser i livet.

Likes

Comments