Header

Hej! Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll. Det är mycket som händer just nu, som alltid men på senaste så har jag varit så trött att jag somnar vid nattningen av Alicia. Ikväll hade jag däremot bestämt mig för att verkligen hålla mig vaken så att jag skulle ha lite tid med Jimmy också.

Vad har hänt dom senaste dagarna då? I måndags så fick jag en akuttid till tandläkaren för att kolla om jag hade hål i tänderna i och med att jag har haft ilningar en längre tid men allt såg bra ut så jag var nöjd ändå. I tisdags så var vi iväg med jobbet till en lekpark i Hässelby på vinteridrottsdag. Det var jätteroligt att vara där och alla hade det trevligt. När vi kom tillbaka till skolan så var alla helt slut så det blev en lugn eftermiddag. Idag var jag tillbaka hos tandläkaren så nu känns allt ännu bättre.

Imorgon är det äntligen fredag och snart helg. Vi har ingenting planerat för helgen men det kan jag tycka är skönt också, att kunna ta dagen som den kommer och göra det som vi känner för.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen frisk och orkar visa mig här också. Jag jobbade igår men var så trött på kvällen att jag inte orkade med dator eller telefon.

Idag har jag och mamma egentid i stan tillsammans. Vi har varit runt i butiker, tagit en kaffe på Espresso House och nu sitter vi på Flippin' Burger och ska äta tidig middag. Jimmy och Alicia tar varit hos hennes farmor idag och haft det trevligt så när vi kommer hem ska jag pussa på dom och bara mysa.

Likes

Comments

Nu är jag på bussen på väg till jobbet efter en underbar morgon med min lilla tjej. Vi åt frukost tillsammans på förskolan idag i och med att det var föräldrafrukost, helt underbart.

Vi åt frukost, dansade, sparkade boll och lagade soppa tillsammans. Jag har fått den absolut bästa starten på min tisdag och känner att jag har en massa ny energi. Hur har eran morgon varit?

Likes

Comments

Godmorgon! Idag skulle jag ha börjat 8.30 men det är föräldrafrukost på förskolan idag så jag börjar vid 10 idag istället. Jag satte mig precis vid bordet med en kopp kaffe och ska vakna till innan jag väcker Alicia.

Idag slutar jag 17 så jag ska förbereda någon middag innan vi går iväg så att det inte blir en jättesen middag. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Nu under kvällen så har jag rensat i ena lådan under sängen och fick bort mycket onödig skräp, väldigt skönt. Jag fick någon slags översyn på Alicias alla filmer, alla papper och Alicias album. Det är skönt när sånt här blir gjort och roligt under tiden man gör det också. Win win. Nu ska jag i alla fall äta lite kvällsmat innan jag gör mig i ordning för sängen. Godnatt för idag!

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en otroligt intensiv dag på jobbet så jag är helt slut nu. Jag kom ifrån jobbet precis när jag slutade så jag hann med första bussen och kom till förskolan i jättebra tid. När vi var på väg hem så kände jag hur trött jag är. Nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen.

Likes

Comments

Jag blev klar undersköterska i augusti 2016 och fick jobb nästan på en gång. Jag fick jobb på förlossningen på Danderyds sjukhus och jag svävade som på moln. Jag har aldrig pratat om min anställning där för allt gick fel, redan från början. Ingenting blev som planerat och jag mådde väldigt dåligt där. Jag blev inte ens kvar en vecka, varenda cell i kroppen bara skrek. Jag slutade där väldigt tvärt och det blev en jobbig tid ganska länge därefter också.

Jag började nytt jobb bara ett par veckor där efter, på en grundsärskola nära vart jag bor och där är jag fortfarande kvar. Jag tycker verkligen om mitt jobb som jag har idag. Det är givande, lärorikt och spännande. Jag har jättebra kollegor, det är bra tider och nära hem. Full pott. Jag arbetar med barn med olika behov men mer kan jag inte säga. Mitt arbete är sekretessbelagt så det är det enda jag kan säga.

Likes

Comments

Förra helgen så var vi iväg på visning på en jättefin 4a i Enköping som vi blev helt sålda på. Den hade verkligen allt. Det var bra planlösning, fina rum och ett badrum med badkar i det stora sovrummet.

Vi hade verkligen hoppats på att kunna köpa den men det gick inte hela vägen den här gången, men det kommer fler lägenheter!

Likes

Comments