Äntligen blev den gjord, jag kunde inte vara gladare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Måndag igen och jag är på väg tillbaka hit. Jag tycker att det är jättesvårt att hitta tiden för att skriva här just nu och det blir mest ett stressmoment, men jag gör mitt bästa.

Idag är det dags för jobb igen men jag ser fram emot det, jag älskar mitt jobb. Efter jobbet ska jag hämta Alicia och vi ska gå till parken innan vi går hem. Jimmy är iväg på fotboll ikväll, så vi ska ha mamma-dottermys. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Det är först nu jag hinner med att skriva, förutom imorse på bussen. Natten till idag var inte nådig, det var i princip en hel vaken natt för mig och Alicia. Hon sover i sin säng nu men vaknade vid 02 ungefär och ville komma över till oss. Hon bar över sina saker och kröp upp hos mig. Hon somnade nog aldrig om och efter ett par timmar så började hon tjata om att få se på "Greta Gris". Jag kunde ändå inte låta bli att se det roliga och söta i det.

Jag gav efter vid halv 6 ändå och lät henne se jag kunde få lite sömn i alla fall. Mamma tog henne till förskolan imorse också så hon skulle slippa komma så tidigt och jag slapp stressa.

Jag älskar förresten min nya kaffemugg, så himla bra!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har inte skrivit något på ett par dagar nu och det är för att jag helt enkelt har glömt. Det har varit mycket annat som har tagit upp min tankekraft. Jag har en del inlägg på ingång så jag ska knåpa ihop några under dagen. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag fick man vakna upp till strålande sol igen och helt okej varmt. Idag börjar jag inte fören halv 9 men Alicia behövde vara på förskolan senast 8 eftersom att dom ska på teater idag. Idag fick hon ha sina skalkläder för första gången, våren är här.

Jag ska vara på kurs på jobbet hela förmiddagen så det ska bli roligt att se vad den kommer att bjuda på. Hoppas ni får en bra dag i solen!

Likes

Comments

I helgen som var har vi hittat på lite olika roligheter. I fredags var jag på AW med några kollegor så jag hann tyvärr inte träffa Alicia så mycket eftersom att jag kom hem efter att hon haft somnat. Jag hade det i alla fall jättetrevligt och det var skönt att komma ut lite.

I lördags åkte vi först till Kista så jag fick köpa ett par nya skor, en liten handväska och en plånbok. Efter det åkte vi till Alicias farmor där hennes faster och farbror också var och hälsade på. Vi åt lunch och fikade lite innan vi åkte hem igen och lagade middag.

Igår var vi till Mulle Meckparken tillsammans med en kompis och hennes familj. Vi har aldrig varit där förut men det var väldigt uppskattat av Alicia och jag fick riktigt fina bilder på henne därifrån. När vi åkte därifrån så svängde vi förbi Coop i Bromma också och köpte lite för middagen, det blev höstgryta. På kvällen tog vi det bara lugnt och jag gick och la mig ganska tidigt, väldigt skönt.

Likes

Comments

Hello Monday! Morgonen idag var stressig och det kändes inte lätt att hinna med allt som skulle hinnas med. Jag orkade inte upp ur sängen fören 07 och det är alldeles för sent på en vardag. Jag hann bara göra det allra nödvändigaste och sen var jag och Alicia tvungna att gå hemifrån.

Jobbdagen hittills har gått bra, jag känner mig inte jättefrisk men det fungerar. Jag hann aldrig bli helt frisk innan jag gick tillbaka men det går helt okej.

Vädret idag är ju helt underbart i alla fall! Jag vaknade upp till sol och den håller fortfarande i sig, äntligen!

Likes

Comments

Idag blev det något som heter höstgryta till middag. Det är så gott och går relativt snabbt att laga. Jag tänkte lägga upp receptet till det någon dag.

Likes

Comments

Nu på morgonen ägnar jag mig åt att märka upp Alicias alla nya kläder som hon snart ska börja använda.

Likes

Comments