Header
View tracker

Hej! Jag hoppas att er dag har varit bra så här långt. Alicia vaknade vid 05 imorse och somnade inte om förren vid 07 och sen gick vi upp vid 08.30. Jag var så trött när vi skulle gå upp så jag råkade somna när jag kom hem och hade ätit lite. Jag hade gjort kaffe men lyckades somna innan jag hann gå och hämta, jättedumt.

Nu ska jag fixa klart på vårt rum och sen ska jag fortsätta söka jobb innan jag ska gå och hämta Alicia vid 15. Vi ska bara vara hemma i eftermiddag, kanske gå ut på en promenad tillsammans men annars ska vi inte göra någonting speciellt. Alicia är alltid jättetrött när vi kommer hem från förskolan så hon brukar alltid parkera sig själv i soffan, framför TVn när vi kommer hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Godmorgon! Jag och Alicia vaknade vid halv 9 idag, ingen av oss ville gå upp men vi var tvungna. Jag skulle gå med henne till förskolan, men det var lite oklart om hon ville men sen ville hon upp i vagnen så då traskade vi iväg. Hon hade haft en jättebra dag igår men sen blev hon hysterisk vid läggning så jag började fundera på om hon kanske skulle behöva lite tid hemma idag. Jag hoppas på att hon har en lika bra dag där idag, som igår.

Idag ska jag fortsätta söka jobb och fixa bland mina kläder i tvättstugan och i rummet. Jag blev ju klar med min utbildning i början av augusti och tog examen i slutet av augusti. Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba med det jag vill. Jag ska ordna lite med personliga brev och så idag. Det blir säkert jättebra.

Likes

Comments

Hej! Jag kämpar för att hålla den här bloggen vid liv, men ibland kommer det annat emellan, som nu. Jag är på slutspurten när det gäller skolan och snart är jag klar och samtidigt försöker jag vara med Alicia all hennes vakna tid. Jag slits emellan allting som behövs göras och samtidigt så mår jag dåligt av och till av olika anledningar. Jag försöker i alla fall så gott jag kan för att räcka till.

Idag skulle vi ha grillat med ett par vänner och deras ena son men det kom tyvärr annat emellan så vi får ta det en annan dag. Nu blev vädret dåligt också men vi ska nog grilla till middag i alla fall, supergott. Jag har en kasse med tvätt ute på gräsmattan också som inte blev upphängd när jag var på väg. Jag trampade på en humla och fick superont i tån så jag släppte kassen och haltade in. Vi åkte iväg till Biltema istället så jag ska fixa tvätten nu och sen fortsätta med plugget som förhoppningsvis är klart om ett par timmar.

Ikväll ska jag passa på att färga håret medan jag ska duscha. Jag var ju inte alls nöjd med håret efter klippningen men jag börjar vänja mig mer och mer så nu fattas det bara en snygg färg.

13669008_10210041262539083_5826275079841834335_n

Likes

Comments

Idag var jag och klippte mig för första gången på 2-3 år och som alltid är jag supernervös över resultatet. Jag gick till en ny tjej och en ny salong idag som verkade jättebra när jag bokade tiden. Jag hade med mig en bild på hur jag ville ha det men det blev tyvärr inte så men som tur är så växer håret ut igen.

Jag ska färga mitt hår i veckan också, har köpt hem färg för ett par veckor sen, får hoppas att det känns bättre då.

Före:


Efter:

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit full fart hela tiden, än så länge. Imorse åkte vi till bilverkstaden för att lämna in bilen och sen tog vi en promenad hem medan Alicia sov i vagnen. 

Det är så varmt idag också så när vi kom hem och Alicia hade vaknat så myste vi en stund i soffan framför en film och sen tog vi ut hennes balja. Hon varvade med att plaska och spela fotboll med mig och hennes pappa.

Just nu är jag på bussen hem efter att ha varit hos frisören, visar biler i ett eget inlägg.

Likes

Comments

Planen för idag var ju att gå iväg och bada men det har varit så kvavt och varmt att både jag och Alicia blev utslagna. Vi la oss nere i sovrummet och kollade på två filmer istället och slumrade till ibland.

När den värsta värmen hade lagt sig så gick vi på en liten promenad och sen tog vi in tvätten som hängde ute eftersom att det kom regn.

Likes

Comments

Hej! I torsdags fyllde Alicia två år och det firades tillsammans med lite familj med middag och fika efter att vi hade varit på Skansen. Vi åt Alicias favoritmat, currykycklinggryta med ris och sallad. När vi hade ätit klart så började det vara dags för lite fika och presentöppning innan Alicia skulle bli för trött. Vi var 8 stycken här hemma på hennes födelsedag, jag, hennes pappa, Alicia själv, min farmor och hennes bror, min bror och hans flickvän och min lillasysters pojkvän. Hon fick superfina saker av alla och vi alla är jättenöjda.

Sen fick hon pennor av oss också som ligger i hennes pennskrin,  jättegod choklad av min syster pojkvän som hon har ätit upp och sandleksaker av min farmors bror och hans fru som ligger ute i hennes sandlåda.

Likes

Comments

– Tjejdag med Alicia. Jimmy ska iväg och träffa en kompis i stan så vi ska umgås bara vi hela dagen. Vi ska gå och bada och leka på lekplatsen och äta frukt där.

– Tvätta. Jag har tvättmaraton nu när vi är själva hemma och jag kan hänga upp både inne och ute. Jag vill få bort all tvätt innan min familj kommer hem igen.

– Plugga. Medan Alicia sover ska jag plugga och göra klart min uppgift som ska in idag så jag sen kan påbörja den sista jag har i hela utbildningen.

– Sortera Alicias kläder. Jag har köpt stora klädpåsar för att sortera ut Alicias urvuxna kläder som i dagsläget ligger i backar på vinden. Dom tar för stor plats så jag ska flytta över det till klädpåsarna.

Likes

Comments