Snart har jag en fin hårfärg igen, äntligen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag kom det första paketet med nya kläder till Alicia. Vi har beställt en hel del från Cubus också men det kommer nog inte fören nästa vecka. Hon kommer snart att gå upp en storlek, till 98, så då ville vi ha den garderoben nästan klar, så skönt! Det kommer bilder på allt nytt under helgen.

Likes

Comments

Alicia har kommit in i en fas i livet där hon är mycket ledsen och jag märker starkt på henne att någonting är fel, men jag vet inte vad det är. Hon är inne på andra vecka som hon gråter och skriker hysteriskt vid lämning på förskolan och så har det inte varit sen hon blev färdiginskolad förra året. Jag förstår att alla barn blir ledsen ibland och att det sker utvecklingar och förändringar i kroppen hos dom små, men det här känns så främmande för mig.

Hon är hysterisk på kvällarna när hon ska sova nu också, eller så vaknar hon skrikandes på natten och vill komma över till vår säng. Det kan ha och göra med att hon väldigt nyligt ha börjat sova i sin egen säng, på eget initiativ. Hon får alltid erbjudande om att sova i vår säng men vill inte det längre, men är alltid välkommen dit om hon skulle ändra sig.

Det är oftare att hon bryter ihop vid minsta motgång just nu och jag når inte fram till henne när jag vill förklara för henne varför jag väljer att säga nej den gången. Det är så viktigt för mig att jag inte bara säger nej utan att ha en anledning, som jag förklarar för henne.

Jag tycker att det här är jättejobbigt och det måste vara ännu jobbigare för henne själv som bär på dom här känslorna och kanske inte alltid vet vad hon ska göra av dom. Jag är alltid väldigt noga att påpeka för henne, varje dag, att alla känslor är okej och att inga känslor är fel.

Jag känner mig så maktlös och vet inte alltid hur jag ska hantera det här och det äter upp mig inifrån. Jag är så rädd att det inte är bra med henne, att hon känner sig utanför eller annat jobbigt. Jag försöker alltid att vara nära henne så hon känner att jag finns här, jag berättar för henne, varje dag, att jag älskar henne och att hon är min allra bästa vän.

För tillfället så känner jag inte igen mitt barn och det gör mig så förtvivlad. Min älskade lilla tjej som har det så jobbigt just nu.

Likes

Comments

Godkväll! Nu ligger jag äntligen i sängen efter en lång dag. Idag var min sista kurera-mig-dagen för nu känner jag mig bättre än tidigare dagar, så imorgon är det dags för jobbet igen. Jag har tagit det mest lugnt idag, hängt lite tvätt, vilat och möblerat om rummet. Jag fick däremot möblera tillbaka då det inte var så genomtänkt.

När jag hade hämtat Alicia från förskolan så hade vi lite egentid i parken tillsammans. Vi var där en timme ungefär innan vi hade fått nog för idag. Det var så fint väder och det blev en del fina foton tagna på henne med kameran. Jag ska fixa dom imorgon och lägga upp ett par stycken.

Det är mycket tankar och känslor som far runt i mig just nu och jag är inte riktigt på top där, mycket som sker i dagsläget. Jag har skrivit ett långt personligt inlägg som jag velar över om det ska publiceras. Vi får se. Godnatt för idag.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag är hemma från jobbet idag också men mår bättre än jag har gjort tidigare dagar så imorgon är det dags för jobbet igen.

Imorse vaknade Alicia vid 07 och ville upp då så vi steg upp och åt frukost tillsammans med mormor. Alicia fick slappa en stund framför TV'n medan jag gjorde mig i ordning och packade hennes ryggsäck.
Lämningarna är jättejobbiga för henne just nu och hon bara gråter och skriker efter mig när jag går, hjärtat brister för mig när det blir så. Jag ska hämta henne efter mellis idag och ta en sväng till parken som hon har bett om hela veckan.

Annars idag ska jag hänga upp tvätt, dammsuga rummet och vila lite. Vad ska ni göra den här onsdagen?

Likes

Comments

Dom här bilderna väcker så många minnen och tankar hos mig. Jag var i slutet av min graviditet 2014 och mina föräldrar ville så gärna fotografera mig med den stora magen.

Det här var i slutet av graviditetsvecka 38 och jag mådde inte så jättebra men ville själv också få föreviga det ögonblicket på foto. Det var jättevarmt så min studentklänning passade perfekt.

Dom här bilderna är några av dom vackraste bilderna som finns på mig, enligt mig själv. Jag kände mig som allra finast när jag var gravid och ser tillbaka på den tiden som något helt fanatiskt.

Likes

Comments

Hej! Imorse tog jag och Alicia en promenad tillsammans till förskolan. Det var jätteroligt att gå med henne eftersom att hon ser så mycket man själv inte ser på vägen.

Jag är hemma från jobbet idag och vilar i soffan i hopp om att bli frisk väldigt snart. Jag tittar på Drop dead Diva just nu men ska snart göra en kopp kaffe och skriva lite matlistor.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det stått tomt här inne, i princip hela dagen. Jag jobbade fram till 14 men sen var jag tvungen att gå hem. Jag blev sjuk inatt men ville ändå försöka jobba och det gick nästan hela dagen.

När jag åkte hem så var klockan nästan 15 när jag kom fram med bussen så jag gick och hämtade Alicia på en gång. När vi kom hem så myste vi i soffan framför en film och jag vilade lite tills Jimmy kom hem.

Jag blir hemma imorgon också så att jag förhoppningsvis kan gå tillbaka till jobbet på onsdag och jobba veckan ut. Nu ska jag i alla fall äta lite linschips och passionsfrukt.

Likes

Comments

För en vecka sen så uppdaterades designen för Nouws navigering på telefonen. Jag tycker att den känns mycket fräschare och bättre nu, än innan. Vad tycker ni?

Nu tycker jag att man hittar lättare, även fast allt gammalt finns nu också. Den liknar datorversionen mer nu, vilket jag också uppskattar. Det känns lite roligare när saker och ting får ett nytt utseende lite då och då. Håller ni med mig?

Likes

Comments