Vad jag älskar dessa träningstights! På riktigt, känner nig riktigt snygg och taggad på gymet i dessa haha!

Vill ni också ha nya snygga träningskläder? Gå in på byshapemeup.se i så fall. Ni får 20% rabatt om ni använder koden "amanda20"

😘😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glöm inte att ni kan handla hos jfr.se med min rabattkod halldan15 :D

Likes

Comments

I samarbete med JFR.se får ni nu en rabattkod av mig!
"Halldan15"
Så Nu kan ni shoppa dessa perfekta glajjorna och massa annat till bra pris!!

Och jag ljuger inte när jag säger att dom är perfekta! Goals!

Likes

Comments

Inte klistrat kanske, men nu har jag klippt kortare ben på ena paret av byxorna från bikbok som jag visade häromdagen. Blev as bra ju!

Likes

Comments

Fyfan vad jag vill ha sommar och sol och bad i poolen hos mamma! 🌸🙌

Likes

Comments

Vad jag älskar denna body! Så snygg att ha under en kavaj tex. Dock så är den väldigt genomskinlig så nipplecovers behövs, eller en snygg spets-bh i samma form och färg som bodyn kan funka!

Glöm inte att koden "TREND15" ger er 15% på chiquelle.se 💗🌸

Likes

Comments

Nu ska jag äntligen komma igång med mitt samarbete med Chiquelle! Fått hem två superfina bodys som jag ska fota snarast!! Så glad att få samarbeta med dom!!

Koden "TREND15" ger er 15% rabatt på hela köpet :)Likes

Comments

Fasen vad tiden har gått fort idag, städade och fixade hemma innan jobb kl 14, efter jobbet blev det raka vägen till gymmet. Kom precis hem nu, körde mage och rumpa idag, så jäkla skönt men jobbigt! Kommer ha fruktansvärd värk i magen imorgon känner jag.


Just det, köpte brallor på bikbok häromdagen. Väldigt missnöjd när jag kom hem och testade dom. Dom var så billiga så jag orkade inte testa i butiken, tänkte skitsamma, jag förlorar inte så mkt. Inget av paren satt bra.
Men jag ska klippa av dom en bit, för dom sitter för tajt på vaderna och det gillar jag inte. Tror nog att det kan bli bra.
Får se hur det blir, ni får säkert se bild om jag blir nöjd! :)

Likes

Comments

Eeeh vem skriver ett inlägg om galgar tänker ni? Jo jag. haha.
Jag älskar mina kläder och jag vill gärna hänga upp så många jag kan, därav behöver jag sjukt många galgar. Och nu har jag hittat mina nya favvisar! Jag hatar hala trägalgar (har många såna också) som kläderna bara glider av.

Men nu när jag hittat dessa så slipper jag det problemet, inga kläder glider av. Dessa är klädda i sammet och storleken är perfekt. Hör nu, 25:- för 5st. Billigt? JA! Tacka vet jag Ö&B! :)

Likes

Comments