Fick två paket förra veckan med godis och filmer från min mamma!! Det gjorde min vecka <333
Annars rullar saker och ting på som vanligt här, trivs fortfarande bra och kommer mer och mer in i rutiner. Idag är det onsdag vilket betyder piano för de två äldsta sedan fotboll och basket träningar.

Nej, nu måste jag gå och duscha.
Vi hörs och ska försöka bli bättre på att uppdatera..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev det shopping med Anna. Hon hämta upp mig vid tolv så körde vi till en outlet i Cincinnati och sen körde vi till Dayton mall. Jag hitta en hel del men mina favoriter är helt klart Calvin Klein väskan och smyckena.
Därefter åt vi på Chipotle vilket var sååå gott och till sist blev det glass på Graeter's.
Jag var hemma igen vid åtta och då blev det film och popcorn med mina host kids!

Likes

Comments

I söndags hade vi vårt första au pair möte med vår LCC och det var paddla kayak som stod på schemat. Vi paddla längst en å i cirka en timme, det kändes i armarna sen kan jag säga. Därefter körde vi hem till Brigitte (en au pair) för att fira hennes födelsedag lite. De bjöd på mat och efterrätten de bjöd på var bland det godaste jag ätit (vet inte riktigt vad det var men det var riktigt gott) haha..

I veckan har det inte hänt så mycket, har jobbat varje dag och igår åkte min värdmamma till Texas för att fira sin faster så hon kommer hem på söndag. Idag är jag ledig men har inte något planerat direkt. Ska träna snart sen funderar jag på att köra in till stan eller byn eller vad man ska kalla det haha.. Ikväll kanske jag ska möta upp någon kompis eller så tar jag bara en lugn hemma kväll får se vad jag känner för sen!

Här är lite bilder från i söndags 😘

Likes

Comments

Hej, förlåt att jag är så dålig på att uppdatera. Men ska försöka bli bättre!! Jag har nu varit hos min värdfamilj i två veckor och det funkar bra. Har börjat få in lite rutiner och även kommit igång med träningen igen. Jag klickar bra med både barnen och föräldrarna! Jag har även börjat lära känna lite andra au pairer här i området och imorgon har jag mitt första au pair möte! Ska bli så kul att träffa alla. Så imorgon ska vi paddla kanot och sen blir det födelsedagsfirande för en au pair.

Jag är ledig varje lördag så förra lördagen mötte jag upp en au pair som heter Lindsay sen stack vi till Krogers för att handla lite gott och sen blev det film-mys.
Träffade Lindsay idag också, så idag körde vi till the Greene där vi satt oss i en bar och snacka. Det var mycket trevligt! Sen när jag kom hem titta mina host kids på film så jag såg slutet på filmen med dem.


När jag kom till min värdfamilj hade de köpt en tårta till mig och pyntat mitt rum.


Mitt rum 🤗 har en egen liten walk in closet och ett helt eget badrum!


Min värdpappa var trött på den gamla bilen och tyckte att den var för gammal så han köpte en helt ny bil.. Så detta är "min" bil nu 😜

Likes

Comments

Här kom en riktig bildbomb från New York!

Jag är nu hemma hos min värdfamilj (i Ohio) där jag kommer bo det kommande året. Jag kom hit i fredags och idag var min första "officiella" jobbdag. Allt har gått bra, jag älskar mitt rum och jag kommer bra överens med familjen. Jag har även börjat lära känna lite au pairer som bor i närheten av mig så jag tror att detta kommer bli ett bra år! 😋😋

Likes

Comments

Hej igen, uppdateringen har inte varit så bra jag vet haha.. Men ja :))

Fredagen innan jag åkte till USA hade jag avskedsfest för mina kompisar, sen hade jag hela helgen på mig att bara krama om min familj!!

Den senaste veckan har spenderats på New York au pair traning school. Vi var på St. John's University vilket ligger en bit utanför NYC. Och så här såg veckan ut:

Måndag: Alla au pairer anlände till skolan och på kvällen var det pizza-dinner. Jag kom till skolan sent på kväll så jag missade pizzan :((

Tisdag: Vi hade lektioner från 8.00 till 18.30 på kvällen därefter var det candy picnic, vilket var att alla au pairer tog med godis från deras hemländer. Mexikanskt godis var ingen hit haha..

Onsdag: Vi hade lektioner från 8.00 till 20.00 och sen var det rakt i säng för alla var mycket trötta.

Torsdag: Vi hade lektioner från 7.30 till 13.00. Sen åkte vi in till NYC!! Det var så himla fint och coolt 😍 vi fick se alla "stora" ställen i New York!

Fredag (idag): Nu är det dax för alla att åka hem till sina värdfamiljer. Mitt flyg skulle ha gått fyra idag men det är nästan fyra timmar försenat.. Så det går vid tjugo i åtta istället.. Så just nu sitter jag och väntar på flygplatsen 😒😒 Men det ska bli så kul att få träffa min värdfamilj!!

Kommer ett inlägg med bilder senare! 😘

Likes

Comments

Hej alla!

Jag har bestämt mig att starta denna blogg för att dela med mig av mitt år som au pair i USA. Om exakt 12 dagar tar jag mitt pick och pack och lämnar den trygga vardagen här i lilla Klippan och börjar min resa i USA. De första fem dagarna i USA kommer att spenderas på Cultural Cares training school i New York sedan åker jag till min värdfamilj i Centerville, Ohio där jag ska bo resten av året.

Men har fortfarande en del saker som måste fixas innan jag åker; visum, packning och säga hej då till både släkt och vänner. Så ikväll åker jag upp till Stockholm för min visumintervju och ska även hälsa på min barndomsvän som precis har flyttat dit.

Hoppas ni kommer gilla min blogg, kram :))

Likes

Comments