Umeå!

Mina drömmars stad.

Jag har alltid ett speciellt lugn i kroppen när jag kommer hit. En känsla av att äntligen komman "hem". Att Umeå skulle vara den plats där jag känner mig "hemma" hade jag nog aldrig trott. Veckan här uppe börjar nu gå mot sitt slut och i morgon blir sista dagen innan hemfärd, denna gång mot Blekinge. Det har varit en underbar vecka med endast en massa träning haha. UNDERBART! Verkligen en välbehövlig vecka. Vi har tränat på gymmet, gått på yoga, långa PW-rundor runt sjön och åkt längdskidor på isen. Att åka skidor var helt fantastiskt. Absolut något jag kommer att göra många gånger igen.

Man drömmer sig bort här uppe i detta magiska vinterland och glömmer alla vardagliga problem hemma i gråa Skåne. Miljön här uppe är helt fantastisk! Det är bara så tråkigt att det är så långt ifrån familj och vänner om jag nu någon gång väljer att bosätta mig här. Men jag trivs som fisken i vattnet! Sommar som vinter, Umeå är en underbar plats att vara på. Tur att det inte är så lång tid tills jag åker upp igen. Resan är bokad i april och det blir en veckan med hela familjen här. Längtar redan!

Imorgon blir det att gå upp tidigt, syrran jobbar och jag vill nog hinna ut på en PW innan jag ska köra henne strax innan 10. Vi får se om jag orkar upp så tidigt. Kan bli spännande.. Annars är planen en runda på stan, träning på gymmet och sedan yoga med syrran senare på kvällen.


Nu är det sängen som gäller! Natti 💜⛄


Likes

Comments