Nog för att jag älskar att bära klänning och alltid har gjort, men vad jag älskar att få bära ett sånt här set som på bilden. Hur enkelt som helst, både till vardags och fest. Tänker mig ett par snygga svarta klackar och ett par stora svarta örhängen kvällstid, lika snyggt till sneakers dagtid. Ni hittar setet här till ett superbra pris.

Likes

Comments

En dagbok förr i tiden är ju inte längre som idag. Min mormor och min mamma efter henne har alltid sagt att "Amanda, du måste skriva ner dina tankar och känslor på papper". Jag har så länge jag kommer på haft en förkärlek till att få skriva och formulera mig skriftligt, oavsett om det är för hand eller på datorn. På fritiden eller i skolan. Oavsett vad det handlar om något så ytligt som inredning eller mina senaste köpta byxor, eller om privata saker såsom min bakgrund med panikångest eller ätstörningar.

Något jag har lärt mig är att kunna och våga prata om det jag gått igenom och går igenom fortfarande. Det har hjälpt mig och i och med det så har jag också kunnat hjälpa andra. Jag ska berätta vid senare tillfälle. Idag blir det inte mer personligt än såhär. Ett litet hallå och en bild från vardagsrummet som börjar ta form här hemma. Jag har väl egentligen så länge jag kommer ihåg haft ett stort intresse för interiör och design. Har minnen från när jag släpade runt möblerna i mitt rosa flickrum sjuttioelva gånger i månaden och senare handlade mig fattig på shabby chich och fånga-dagen-citat. Några år äldre har jag nu förstått att det här med heminredning är mitt sätt att få utlopp för min kreativitet, liksom mitt intresse till smink och mode. Terapi, i min egen form och något som jag idag drömmer om att få jobba med.

Listerna ligger väl paketerade i källaren och väntar på att få komma upp på väggen. Förutom att dem inte är på plats så känner jag mig helt okej nöjd med kombinationen av det gamla trägolvet mot detaljerna. Och, jag är kär i postern på Kate Moss som man ser överallt just nu. Den finns att beställa här!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och åka in till butiken för några timmars jobb. Hoppas ni får en fortsatt asbra Måndag!


Likes

Comments