Jag går på Realgymnasiet i Lund, där jag läser till stylist. Imed jag redan gått 1 år på gymnasiet där jag läste samhälle & nu byter till stylist & därför går om så måste jag inte läsa de kurser jag redan har betyg i, alltså svenska & matte. På måndagar har jag bara engelska & mentorstid, engelska är första lektion alltså från 8:30 till 9:50, men mentorstid är nästa sista lektionen på dagen från 12:55 till 13:55, då jag måste sitta i skolan någon timme & bara vänta på mentorstid. Tisdagen har jag bara engelska, vilket jag idag trodde jag hade från 8:30 till 9:50, men nej jag hade fel. Jag kom till skolan, går in i klassrummet & där står vår lärare och säger att vi har svenska (vi har då samma lärare i svenska/engelska). Tror ni inte jag blir arg? Jag har alltså kommit till skolan för att ha min ända lektion på denna dagen & så har dem ändrat utan att informera oss elever? Detta var inte första gången detta hände, utan detta har hänt innan. Sist var de att vi skulle ha svenska & därför kom jag inte till skolan den morgonen, men helt plötsligt får jag en snapchat från en klasskompis som säger att lektionen blivit ändrad & vi har engelska! Jag blir så himla arg, hur dåligt är inte detta? Jag fick frånvaro sist, men idag kunde vi lösa det.
En annan dag var det så att vi skulle börja 9:10 & ha "apl-prat" & nej då började läraren ha röstning om när vi ville börja. Alla i klassen förutom jag & 3 andra ville börja senare, vi ville börja som schemat sa & kunna sluta för dagen tidigare (då det var vår enda lektion), men nej då vann de andra & ska det vara såhär? Ska man kunna rösta om när man ska börja, detta är helt sjukt?
Känns liksom som att skolan är väldigt rörig, de ändrar schemat lite när de vill & kan, och så kan det inte vara!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

allmänt

Jag är sjuk igen, denna gången har jag feber, huvudvärk & otroligt ont i halsen, mina halsmandlar är svullna & jag kan knappast svälja mitt saliv. Detta gör de väldigt jobbigt för mig att äta, men jag försöker då jag måste ha i mig mat & dryck. Detta började i fredagsnatt/lördagsmorse, så jag hoppas det försvinner snart!
Men hur dåligt är inte mitt immunförsvar då?? Känns som jag är sjuk hela tiden & de är verkligen jobbigt, missar skolan & ja de är allmänt tråkigt att vara sjuk.
På lördag så ska jag & Fia flyga till Stockholm & vara där till söndagkväll, och just nu ligger båda två hemma & är sjuka, vi måste bli friska nuuuu!!!

Likes

Comments

​Andra dagen jag är hemma från skolan, då jag inte känner mig så bra. Igår mådde jag illa och hade huvudvärk och idag är det mest huvudvärk. Det blir en massa avsnitt av serier, massa glass och bara slappa så man kan bli frisk snart! 

Låg och kollade runt lite på min mobil och kom in på en app som heter "Dreamdays", där man räknar ner till saker man ska göra. Jag såg att de bara är 16 dagar (!!!) kvar tills jag och Fia ska flyga till Stockholm, kolla supercross, bo på hotell, går runt i stan och käka gott. Blir en mysig helg tillsammans i huvudstaden, ska bli så kul och så mysigt!!

Likes

Comments

shopping

Dessa 3 första plaggen, är 3 plagg jag tycker är snyggt till hösten. Speciellt klänningen och stövlarna, ur snyggt!!

Dessa 4 plagg här nere, är några jag tycker passar till lite festligheter, ut med vännerna eller bara en lite varmare sommarkväll.

Här är några plagg som jag tycker är super snygga, både i skola/på jobb men även om man ska ut och äta eller något annat.

Alla kläder ovanför är ifrån Nelly.com, då jag gillar att handla därifrån. Jag kollade runt lite på deras sida, hittade lite snygga plagg som jag själv vill ha, och kanske köper inom en snar framtid för jag tycker de är super snygga, inte bara nu till hösten utan de flesta funkar under hela året! 

Ha en fortsatt bra tisdag, kram!

Likes

Comments

allmänt

FAKTA OM MIG

 1. Vad heter du? Amanda Gustafsson
 2. När är du född? 18 November 1999
 3. Vem bor du med? Mamma, pappa, lillebror och lillasyster
 4. Vart bor du? Mellan Helsingborg och Landskrona
 5. Vilket gymnasium går du på? Realgymnasiet i Lund
 6. Tre saker om dig själv? Självständig, omtänksam och lätt irriterad

FAVORITER

 1. Favorit mat? Oxfile med klyftpotatis och rödvinsås
 2. Favorit årstid och varför? Sommar, för älskar värmen och att sola. Vintern, älskar att åka skidor!
 3. Favorit högtid och varför? Julen, umgås med släkten, skämma bort varandra med julklappar. Nyår, umgås med vänner, festa, fyrverkerier och champagnen vid 12-slaget.
 4. Favorit plagg i garderoben? En grå Ralph Lauren sweatshirt
 5. Favorit butik? Hmmm, svårt! Men älskar att beställa kläder från nelly
 6. Favorit färg? Svart, grå, vit och blå

RANDOM

 1. Hur ska en perfekt dejt se ut? Ut och äta på restaurang, prata massor, kolla bio och eventuellt gå en runda i stan/längst med stranden.
 2. Största rädslan? Döden, att någon nära ska gå bort eller bli riktigt sjuk.
 3. ​Drömförhållande? ​Ett ärligt förhållande där båda ger 110%, hittar på massa saker tillsammans, bra kontakt med ens pojkvän/flickväns familj, respektera varandra och deras val, stötta varandra och älska varandra obeskrivligt mycket!

Likes

Comments

Jag började skolan förra måndagen, alltså en vecka sedan. Jag går ju om, som jag har berättat om. Men förra veckan var bara "lära känna" vecka, både klasskompisarna & skolan.
Vi är både stylister & frisörer i klassen, vi är även 4 som heter Amanda, kuuuuul.

Idag började väll skolan på "riktigt", men vet ni vad? Jag kommer ha en helt okej tid i 1an, mitt schema är ganska chill, för jag behöver inte läsa om svenska & matte, så måndagar & tisdagar börjar jag vid 13, sen är jag förhoppningsvis ledig på fredagar, så skönt!
Vi kommer ha en heldag i veckan med naglar & nog bara en halvdag med makeup & hår, men kul endån, jag är nöjd överlag!

Kram på er!😘

Likes

Comments

Några låtar jag tycker om just nu är dessa 4 här nedanför, favoriter just nu!

Likes

Comments