Oj, det var längesedan sist.. Men jag har bara inte riktigt haft tiden då jag har haft en del att göra i skolan nu inför lovet och sen har jag försökt umgås så mycket som möjligt med William nu innan han drog till USA. Sen vill jag inte bara skriva om vad jag gör om dagarna för jag går liksom i skolan, åker hem, ibland tränar jag, pluggar och sen sover jag igen. Mina dagar är ganska tråkiga, för jag gör inprencip samma sak varje dag!

Men förstår ni det är 2 (!!!!!) dagar kvar till julafton, ska bli kul med lite julaftonsfirande. Men sen senast vi sågs har de inte hänt jätte mycket, jag har fyllt 17, jag har tatuerat ögonbrynen och ja inte så mycket mer än så tror jag. Jag har även fått operationstid, äntligen!! 12 januari, då får jag ett nytt korsband, wihooo eller AJ!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är den tiden på året nu, då de flesta är förkylda & sjuka och japp jag är en av dem.
Började i tisdags med ont i halsen & kan knappt svälja, så jag stannade hemma från skolan. Morgonen där på mådde jag inte heller så bra men var tvungen att dra till praktiken för de vet ju första dagen där.
Sen i onsdags har jag varit hemma, sovit, tagit alvedon och panodil, försökt äta (vilket inte gått jätte bra), helt enkelt försöka bli frisk. Vill bli av med febern, halsont & allt annat. Jag har inprincip ont i hela kroppen, ni vet den känslan man har när man är sjuk & har feber.

Det är det att jag brukar inte vara sjuk såhär ofta som jag har varit nu den senaste tiden, men det kan vara min epilepsimedicin som "hjälper till", då den ena bieffekt kan vara försämrat immunförsvar..

Likes

Comments

träning

Kom nästan precis hem från min träning, ett tufft pass. Tyvärr kan jag inte göra vissa grejer för mitt skadade knä, men försöker mitt bästa endån!

När jag kom hem gjorde jag mig en smoothie, super gott!
Ingredienser: vaniljyoughurt (fetthalt 2,5%), 1 banan & lite hallon & blåbär. Skulle egentligen ha i 2 råa ägg men glömde köpa det..

Likes

Comments

allmänt

Höstlov denna veckan, verkligen skönt & behövligt! Jag har inte gjort jätte mycket egentligen, tränat lite, sovit & bara tagit de lugnt.
Men igår åkte jag hem till William, var hos han vid 13 tiden & vi bara pratade och tog de lugnt. Vi stack & kollade bio vid 17:45, vi kollade på "Bridget Jones's baby" och jag tyckte den var väldigt bra & rolig!

Resten av lovet ska jag inte göra jätte mycket, kanske halloweenfest imorgonkväll (fredag) & på lördagkväll ska hela familjen iväg till en annan familj, träffa crossvänner & äta, super mysigt & skoj!

Likes

Comments

allmänt

Känner att de behövs en liten update om vad som händer och har hänt den senaste tiden.

För er som läst bloggen ett tag, vet om att jag har en sjukdom. Epilepsi. För ungefär två veckor sedan så var jag på återbesök hos min läkare i Helsingborg, vi pratade om hur de går och ja allt går i rätt riktning och de är skönt! Vi pratade även om att de ska göra nya tester på mig, vilket man gör 1,5 - 2 år efter de förra testerna, så vi ska göra det om ungefär 1 år, efter jag blivit 18 och förhoppningsvis tagit körkort. Då ska man kolla om aktiviteten i hjärnan finns kvar och om sjukdomen finns kvar eller är borta. Inga kontroller fram tills dess, om det inte händer något förstås, vilket vi absolut inte hoppas!

På tal om läkare och sjukhus, så vet ni även att jag har ett främre korsband som är av och jag har gått på rehab nu ett tag och ska fortsätta med det. Men nu har de beslutats, jag ska opereras, jag ska få ett nytt korsband. Datum är inte satt ännu, det är dock minst 3 månaders väntetid och efter operationen är de låååång rehab. Men det är bara att bita ihop och träna träna träna!!

Nu för inte alls längesedan så skrev jag ett inlägg som jag ganska snabbt tog bort igen, det handlade om att jag inte trivdes i skolan, klassen och staden. Jag ville byta och ja det har jag gjort. Jag går nu i Helsingborg istället, jag går Handel på Filbornaskolan och det känns bra, jag kom bra in i klassen och människorna känns skit sköna och roliga! Vi kommer gå i skolan 3 dagar och ha praktik 2 dagar i veckan, skönt med lite variation och jag ska praktisera på coop i byn där jag bor, nära och bra!

Likes

Comments

Jag går på Realgymnasiet i Lund, där jag läser till stylist. Imed jag redan gått 1 år på gymnasiet där jag läste samhälle & nu byter till stylist & därför går om så måste jag inte läsa de kurser jag redan har betyg i, alltså svenska & matte. På måndagar har jag bara engelska & mentorstid, engelska är första lektion alltså från 8:30 till 9:50, men mentorstid är nästa sista lektionen på dagen från 12:55 till 13:55, då jag måste sitta i skolan någon timme & bara vänta på mentorstid. Tisdagen har jag bara engelska, vilket jag idag trodde jag hade från 8:30 till 9:50, men nej jag hade fel. Jag kom till skolan, går in i klassrummet & där står vår lärare och säger att vi har svenska (vi har då samma lärare i svenska/engelska). Tror ni inte jag blir arg? Jag har alltså kommit till skolan för att ha min ända lektion på denna dagen & så har dem ändrat utan att informera oss elever? Detta var inte första gången detta hände, utan detta har hänt innan. Sist var de att vi skulle ha svenska & därför kom jag inte till skolan den morgonen, men helt plötsligt får jag en snapchat från en klasskompis som säger att lektionen blivit ändrad & vi har engelska! Jag blir så himla arg, hur dåligt är inte detta? Jag fick frånvaro sist, men idag kunde vi lösa det.
En annan dag var det så att vi skulle börja 9:10 & ha "apl-prat" & nej då började läraren ha röstning om när vi ville börja. Alla i klassen förutom jag & 3 andra ville börja senare, vi ville börja som schemat sa & kunna sluta för dagen tidigare (då det var vår enda lektion), men nej då vann de andra & ska det vara såhär? Ska man kunna rösta om när man ska börja, detta är helt sjukt?
Känns liksom som att skolan är väldigt rörig, de ändrar schemat lite när de vill & kan, och så kan det inte vara!

Likes

Comments

allmänt

Jag är sjuk igen, denna gången har jag feber, huvudvärk & otroligt ont i halsen, mina halsmandlar är svullna & jag kan knappast svälja mitt saliv. Detta gör de väldigt jobbigt för mig att äta, men jag försöker då jag måste ha i mig mat & dryck. Detta började i fredagsnatt/lördagsmorse, så jag hoppas det försvinner snart!
Men hur dåligt är inte mitt immunförsvar då?? Känns som jag är sjuk hela tiden & de är verkligen jobbigt, missar skolan & ja de är allmänt tråkigt att vara sjuk.
På lördag så ska jag & Fia flyga till Stockholm & vara där till söndagkväll, och just nu ligger båda två hemma & är sjuka, vi måste bli friska nuuuu!!!

Likes

Comments