Såå.. Jag vill egentligen bara åka hem. Jag har världens underbaraste familj, världens bästa vänner och bor tydligen i världens bästa stad. Men jag vill bara hem. Jag vet inte vad det är som gör att jag känner såhär.. Jag saknar Love. Jag saknar mamma. Jag saknar mina vänner och hela mitt skittråkiga liv hemma. Jag vill börja plugga, jag vill fortsätta jobba.. Jag vet inte. Det är så jävla svårt.

Jag har verkligen inte ett enda problem att handskas med här, och jag har haft världens tur med min familj.. Men jag känner att jag saknar min riktiga familj så himla mycket. Självklart är det jätteroligt att vara inne i City med tjejerna på helgerna, alla mysiga små fik och att åka och träna varje morgon är väldigt skönt. Så varför? Vaaarför vill jag hem? Blir så förbannad på mig själv.. Jag ska stanna i någon månad till och se hur jag mår då, jag har ju trots allt bara varit här i en och en halv månad, men jag saknar Love och mitt hem mer och mer för varje dag..

Jag vill inte prata med min hostfamilj för tidigt heller, jag vill inte oroa dom i onödan eller förstöra den relation som vi har just nu. Jag ska stanna i någon månad till och försöka vänja mig med att vara ifrån alla...

(PS. NY är som ett förstorat Stockholm med döda/hemlösa människor sovande i varje hörn. Ingen bryr sig om det ligger en överdoserad kille i trappuppgången eller om någonting händer utanför deras mobiltelefoner. DS)

Kraaaam


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Yo! Så jag köpte inte alls mycket haha.. Jag köpte fem par trosor och dessa var mycket välbehövliga, nu behöver jag bara ge mig ut och hitta strumpor haha!

By the way, kolla in min UNDERBARA skjorta på bilden?! Det är en oversize flanellskjorta. Den är faktiskt (tro de eller ej) köpt på TARGET, dock i Lee's kollektion. ÄLSKAR den! Bli avis!

Jag gjorde pannbiff och kikärts/röda linser- pasta till mig och barnen idag. Dom älskar mina köttbullar och pannbiff så det är en lätt Go to- middag när jag är trött haha. Resten av kvällen målade jag och C naglarna och pratade skit. Älskar henne.

Vi hörs imorgon. Nu är det dags för criminal minds, som varje kväll! Puss!

Likes

Comments

Hej på er! Klockan är just nu 2.18 och jag väntar på att C och A ska komma hem med skolbussen. När den kommer hem ska jag och C åka till Westchester Mall och handla lite kläder och sånna väldigt nödvändiga saker som man behöver.

Idag har jag tagit en promenad i skogen, det började dock snöa igår så det var jättekallt.. Jag hade bara med mig en jacka (som för övrigt är Elins då vi har precis likadana och på nått sätt råkade byta i helgen) och mina beats, så det blev lite kallt om händerna..

Ikväll ska vi göra tacos, eftersom att Grandma Gee är här, världens mysigaste mormor som jag älskar och uppskattar så himla mycket. A och Gee ska nog bara mysa medan vi är borta och jag skickar nog upp ett inlägg till ikväll med vad jag fick med mig hem ifrån gallerian.

Ha en mysig kväll, klockan är ju typ 8 i Sverige! Puss.

Likes

Comments

​Heeeej! jag har fått flera kommentarer om att jag ska börja skriva i mina inlägg vad jag gör haha. Jag trodde bara att det var min mamma och pojkvän som läste denna bloggen haha men jag hade tydligen fel.. Så, jag får väl börja skriva och berätta för er om det glamourösa livet som Au pair i New York. Det ni ser är det jag gör varje dag, jag tränar varje morgon i Hawthorne, som är en stad bredvid Chappaqua. Det är jättehärligt att vakna och att kunna dra iväg sig till gymmet direkt när man vaknar. Jag börjar klockan 6 varje morgon och gör barnens frukost och lunchlådor. jag skjutsar sedan barnen till skolbussen och har då arbetat klart för morgonen. Jag åker hem igen och gör gröt, äter den och drar iväg till gymmet. Det är sååå himla skönt att ha min egen bil hela tien, en liten bubbla som jag flyger förbi alla med i trafiken, haha. 

När jag kommer hem från gymmet så duschar jag och gör lunch. Jag brukar sedan åka till affären och handla hem mat, äta lunch med Nina eller Elin, eller helt enkelt bara åka och göra några ärenden som behövs fixas. När jag gjort allt som behövs brukar jag gå ut på en hike, ta lite fina bilder i skogen eller helt enkelt bara städa eller baka. Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen men tycker också att det är skönt att dra mig på förmiddagen och inte stressa. 

Klockan 3 hämtar jag barnen från skolbussen, C och A är alltid glada och hungriga när jag kommer så vi gör alltid något snack när vi kommer hem och pratar om vad som hänt under dagen. (Ofta ganska mycket eftersom att människor i New York är väldigt konstiga, hehe) Efter detta gör vi läxorna, lyssnar på musik, dansar, spelar FIFA, åker och shoppar eller bara gör lite vad vi vill. 

Vid klockan 6 brukar jag ha fixat klart middagen. Jag lagar alltid precis vad jag vill och hoppas sedan att barnen gillar det. Det gör dom oftast. Eftersom att jag tränar mycket så försöker jag att hålla mig till en varierad kost så barnen blir oftast nöjda över att dom får i sig vitaminer och det som dom behöver. 

Efter middagen så är det dags för träningarna. C och A spelar soccer och det är mycket träningar på olika ställen under veckorna. Ibland äter vi tidigare för att matcha med träningarna. Vi har oftast kul i bilen och sjunger mycket till våra favoritlåtar. 

Detta är vad som sker under måndag till fredag. Under helgerna är jag ofta inne i City och shoppar gärnet med några roliga brudar. Annars hittar vi på någonting annat. Vi brukar luncha eller bara åka någonstans och ta mysiga promenader. 

Jag tänkte slänga in några frågor som mina vänner ofta frågar mig så kan ni ta del av dom också, det är vad folk oftast undrar haha.

​Vad betalar du själv? 
Jag betalar för mitt gymkort. Det är det haha. Jag får handla precis vad jag vill och tanka bilen så mycket som behövs och får sedan en check varje fredag med de pengar som jag spenderat. Jag kan alltså handla vilken mat jag vill och sedan få tillbaka pengarna. Det finns dock ingen kvarg...
När är du ledig?
Jag är ledig mellan 7AM och 3PM. Sedan är jag ledig varje helg och varje vardag efter klockan 8PM. Jag har också huset för mig själv varje helg.
Hur mycket tjänar du?
Jag tjänar 200 dollar i veckan. Som jag får varje fredag. Det är mer än vad man behöver när man inte har några utgifter haha.
Hur mycket gör du av med?
Jag brukar handla kläder/smink/skor och annat för ungefär 100 dollar varje helg. Så nu efter tre veckor har jag ungefär 600 dollar på kontot som är ifrån min amerikanska lön. 
Hur gamla är dina barn?
Mina barn är 12 och 14. 
Är du nära med dina barn?
​Jag är väldigt nära med mina barn. Jag ser C som en av mina närmaste vänner och A är världens underbaraste unge. Jag älskar dom hur mycket som helst och är så glad att jag blev en del av deras familj. 

Om ni har några andra frågor så är ni mer än välkomna att fråga mig. Jag svarar på allt som jag vet något om. ta hand om er. Hörs imorgon!   • LIFE
  • 1504 Readers

Likes

Comments