Älskar oss. Älskar våra söndagar tillsammans. Älskar dig. Att gymnasietiden snart är slut är en dröm. Jag har hela livet framför mig, ett liv som jag vill spendera med dig. Söndagar är förövrigt en dag jag uppskattar väldigt mycket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår konfirmerades min lillebror, så himla fint verkligen. Vädret var verkligen helt underbart och vi kunde sitta ute hela kvällen, märks att sommaren är påväg. Trevligt att träffa delar av släkten och alla familjekompisar, och såklart en massa god mat och dryck, perfekt dag.

Likes

Comments

Amanda Granborg. Vem är jag? Hela livet har jag personifierat mig som simmaren Amanda, på senaste tiden har detta förändrats. Jag är numera Amanda som simmar. För jag är så mycket mer än en simmare, jag är en person, en omtänksam sådan, som sprider glädje och älskar utmaningar, att sträva efter något. Denna bloggen är början på något nytt, som förhoppningsvis ska leda mig till nya drömmar och mål.


Genom hela livet har jag haft en eller flera personer vid min sida, som ständigt stöttat mig och uppmuntrat mig. Nu är det min tur att stå på egna ben, att bli en vuxen kvinna, jag har alla underbara människor runt omkring mig att tacka. Utan er hade jag inte varit en lika fantastisk person.

Ibland räcker inte mina 24 timmar till, livspusslet går helt enkelt inte ihop. Socialt liv, simträning, gympass och så skolan, däremellan vill jag helst klämma in några avsnitt av någon serie också. Ibland kraschar det, ibland (ofta) gråter jag och känner mig värdelös, jag känner att jag inte räcker till. För jag vill vara överallt, göra allting och finnas där för alla. Ibland går det inte, ibland är jag bara Amanda.

Att skriva har alltid varit något jag uppskattat, att få uttrycka mina känslor i ord, för mig själv.

Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa, ta del av min vardag. Vi får se vart detta leder.

Likes

Comments