Header

Fotade lite snabbt efter skolan idag då himlen var sååå fin. Vill verkligen fota mer och oftare men har lite svårt att veta vad jag ska fota och nu när det börjar bli mörkt tidigare så är det svårt att hinna fota i dagsljus innan man kommer hem från skolan😕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kollade igenom lite bilder idag från när vi var i Rhodos 2012. Så tänkte att jag kunde lägga upp några här, även då jag skäms över några bilder.

Likes

Comments

Idag mådde jag inte så bra, både pga det som hände igår och även lite annat. Så jag stannade hemma idag från skolan. Sen kring 4 var det dags för oss att åka in till Hedemora och ta bort min brors kanin och det var väldigt jobbigt, jobbigare än jag trodde det skulle vara faktiskt. Men velade mycket innan vi åkte om jag skulle följa med eller inte men i sista sekund bestämde jag mig för att följa med. Så nu har vi då tyvärr inga kaniner kvar, vilket är väldigt synd då det är dom jag gått till när jag mått som sämst.
Hoppas ni andra iallafall haft en bra dag☺️

Likes

Comments

Jag vet att det kanske är en dålig start efter mitt långa uppehåll att ta upp det här men jag känner att jag behöver skriva det.
Idag var en helt vanlig dag till en början, jag åkte till skolan och gjorde prov och det var typ det enda jag gjorde idag då vi bara hade två lektioner och läraren som vi har i matte var sjuk. Men iallafall nu till det tråkiga...när jag kom hem så sa min mamma till mig att min kanin hade dött. Det kanske inte låter som en sån stor sak men för mig är det jobbigt då det är dom jag alltid gått till på sommaren när jag mått dåligt för att komma på andra tankar så det kommer bli väldigt tomt utan dom. Vi har alltså två kaniner och det var min som dog, men eftersom dom alltid bott tillsammans tycker vi att det är bäst att avliva den andra också. Vilket är väldigt synd att vi behöver göra men vi tänker att den annars kanske sörjer ihjäl sig själv. Så imorgon ska vi avliva min brors kanin också😢

Likes

Comments

Efter att ha öst grus på nya grusgången igår så har jag haft träningsvärk i hela ryggen idag. Har typ inte kunnat röra mig. Vilket gjorde att jag inte gjorde typ någonting. Det ena jag har gjort idag är att vi i familjen åkte till säterdalen och åt glass(jag tog såklart hallon och saltlakrits, asså bästa kombon!!) och kollade även på gamla bilar.

Likes

Comments

Började dagen med att sola lite, sedan vid lunch åkte jag upp till affären och köpte pan pizza och även glass som jag åt efter lunchen, asså GB krossad choklad är den godaste glassen. Efter jag hade ätit jobbade jag lite i våran trädgård. Sen kom pappa hem och då beställde vi kebab och pizza...jag är fortfarande i matkoma efter att ha ätit upp allt som jag inte brukar orka göra. Just nu kollar jag youtube och ska snart lägga mig.

Likes

Comments

Idag har det varit soligt men blåsigt och nu regnar det typ. Men medan det va sol så satte jag och mamma oss i våran jacuzzi, vi satt där i ungefär en och en halv timme.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt alls typ bara kolla youtube, gosat med katten och åkt epa så det har inte funnits så mycket att blogga om tyvärr. Men imorgon verkar det som att det ska bli sol så ska kanske sola och hitta på något då. Hörs!

Likes

Comments

​Här ovanför har jag några bilder på saker jag vill göra med mitt hår. Jag tror inte jag kommer våga färga det rosa eller grått, men ibland kan det ju vara kul att testa på något man tror att man inte vågar göra. Men skulle även vilja testa va blond men vet inte om jag skulle passa i det. Har just nu blond slingor i håret så antingen låter jag dom växa ut en bit och sen gör jag balayage eller så färgar jag det brunt igen.

Likes

Comments

​Idag fotade jag mina djur lite. De flesta bilderna blev jag faktiskt väldigt bra. Men när jag hade fotat klart satt jag lite med kameran och höll på och leka runt lite med den och då märkte jag hur man kunde använda alla inställningar typ om man ska ta matbilder m.m. och jag har alltså hat min kamera i över 2 år och inte fattat det förens nu liksom.. Så när jag märkte hur man skulle göra så blev jag väldigt taggad på att ta massa bilder. Så om det blir fint väder de kommande dagarna så ska jag försöka ta så många bilder som möjligt. 

Likes

Comments