Åkte till Borlänge idag med familjen för att shoppa. Köpte tyvärr bara en tröja och ett hopprep(till träning). Hade planerat att köpa massa kläder men som vanligt är jag väldigt kräsen så är inte så lätt för mig att hitta kläder.

Likes

Comments

Idag var jag tillbaka i skolan igen efter att ha varit hemma i två dagar. Men hade bara en lektion för att vi fick en hemuppgift på juridiken. Efter skolan åkte jag hem och åt nachotallrik❤ Eftersom det va sol och rätt så varmt ute idag bestämde jag och Vilma oss lite spontant för att dra till Brunnsjön och åka skridskor. Vilket var jättekul eftersom att jag inte träffar henne så ofta längre då vi går på olika skolor nu. Men efter att vi åkt skridskor ett tag och fötterna var helt förstörda så åkte vi runt lite i min epa på stan och det va så mysigt att bara få snacka ett tag. Hoppas ni hade en härlig fredag, för det hade iallafall jag💘

Likes

Comments

Har länge funderat på att göra en tatuering. Jag vet att dom kommer sitta på kroppen hela livet men då visar det också vem jag är/var. Jag vill inte göra något stort som att typ tatuera hela armen, utan jag vill göra något litet. Jag funderar på att om jag ska göra en tatuering att göra dom som på någon av bilderna ovan. Jag älskar verkligen diamanten och kronan. Om jag ska göra en tatuering vill jag också ha en tanke bakom den och med diamanten tänkte jag typ som så att eftersom diamanter är oförstörbara så kan det stå för att jag ska vara oförstörbar. Och kronan kan t ex stå för att jag ska stå upp för mig själv och alltid tro på mig själv, då jag när jag var liten alltid ville bli prinsessa och jag nu i efterhand vet att jag inte kan bli det så kan ju tatueringen vara som att jag ska komma ihåg att man ska inte glömma bort något man drömmer/drömt om eller något.

Likes

Comments

Måste bara tipsa om denna låten som Selena och Kygo precis släppte. Den är så bra och man får verkligen en sommarkänsla av den och det passar ju bra nu när solen börjat visa sig mer.

Likes

Comments

Bilderna är tagna från Pinterest

Här kommer ett till inlägg i min kategori "hitta stilen". Denna gång med lite fler bilder och lite mer exakt hur jag vill ha min stil. Som ni ser på många av bilderna är det mycket gråa tröjor och ljusa jeans och det är väl typ det jag tycker är snyggt. Konstigt nog har jag inga ljusa jeans och typ inte heller någon grå tröja, så det är verkligen en sak jag måste införskaffa.

Likes

Comments

Kollade tillbaka på gamla bilder och hittade några(två) matbilder jag tänkte dela med mig av. Den bilden ovanför var när jag var på en och en halv(en resturang i Hedemora) och åt med familjen. Det va inte supergott men det gick att äta. Och på bilden nedanför var jag i Stockholm med några klasskompisar och åt på Vapiano, det va så gott men man blev mätt väldigt snabbt.

Likes

Comments

Idag var jag hemma från skolan. Men började iallafall dagen med att kolla lite youtube och weheartit. Sen när jag hade gjort det så satte jag mig ute i solen och läste ett tag(10 min) innan jag gick in igen och fortsatte läsa. Älskar verkligen Therese Lindgrens bok, även jag som aldrig läser böcker vill läsa den boken. Det är väl typ allt jag har gjort idag, kram.

Likes

Comments

Alla hjärtans dag, en vanlig tisdag för mig. Började dagen med att vara i skolan, slutade 2 och kom hem halv 4. Har inte gjort något speciellt alls idag. Min enda önskan idag var att få gelehjärtan, men inte ens det fick jag utan mamma hade istället köpt chokladhjärtan(dom på bilden). Just nu kollar jag Parneviks och ska snart duscha och sova. Kram på er

Likes

Comments

I lördags var jag i Mora och kollade skotertävling. Det är en dröm för mig att själv börja tävla men då jag är väldigt rädd för att skada mig själv som man lätt kan göra om man tävlar så vågar jag inte riktigt börja.

Likes

Comments

Ja som sagt det börjar närma sig alla hjärtans dag, endast en vecka kvar och som vanligt har jag ingen valentine så för mig blir det väl typ som på den bilden längst ner till höger. Men det behöver ju inte hindra mig från att göra saker med mina älskade vänner istället. Har inte planerat något än men det kanske blir något spontant. För dom som har en partner är detta ju en perfekt dag att göra något kul med varandra och visa lite extra mycket uppskattning hur mycket man gillar varandra. Självklart tycker jag ju att man borde göra det mer än en gång per år liksom. Dom som inte har någon partner kan ju då hitta på något med sina kompisar, t ex laga middag tillsammans eller typ se på bio eller något. Men eftersom att alla hjärtans dag är på en tisdag iår kanske inte alla har tid med det eftersom att många går i skolan osv. Jag hoppas iallafall att alla ni som läser det här kommer ha en fantastisk alla hjärtans dag. Kram

Likes

Comments