Header
View tracker

Som ni kan läsa i rubriken så är jag sjuk. Började känna att jag hade ont i halsen i fredags och har sovit jättedåligt några dagar. Jag orkar inte vara sjuk mer, jag trodde att det bara skulle bli bättre men nu mår jag sämre än innan. Jag har precis tagit en alvedon och håller tummarna på att det blir bättre nu. För det är så jobbigt att vara borta från skolan och missa och komma efter så mycket. Aja nu ska jag försöka vila lite och hoppas på att jag snart mår bra. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Innan solen gick ner gick jag och mamma ut på en väldigt snabb promenad då jag frös väldigt mycket om benen. När vi kom hem åt vi tacos!!! Resten av kvällen har jag typ bara redigerat bilder, förresten har ni några tips på bra redigeringsprogram eller någon bra app att redigera i kommentera dom gärna då💖

Likes

Comments

View tracker

Fredag
Började fredagen med att åka till skolan och ha en lektion, åkte till Hedemora och lunchade med en vän. Sen på kvällen myste jag bara.

Lördag
På lördagen åkte vi upp till Mora då det var skoterns dag, åkte runt på typ 7 olika skoteraffärer. Sen åkte vi hem ungefär klockan 5.

Söndag
Idag söndag åkte jag och mamma till Falun för att kolla på fler skoteraffärer men då vi inte hittade något åkte vi inte till centrum och shoppade lite istället. Jag fick med mig lite saker hem, en av dom var skorna på bilden ovanför, asså hur snygga😍😍

Förlåt för att jag inte bloggar så mycket men min dator gick sönder förra veckan så bloggar allt från mobilen.

Likes

Comments

Fotade lite snabbt efter skolan idag då himlen var sååå fin. Vill verkligen fota mer och oftare men har lite svårt att veta vad jag ska fota och nu när det börjar bli mörkt tidigare så är det svårt att hinna fota i dagsljus innan man kommer hem från skolan😕

Likes

Comments

Kollade igenom lite bilder idag från när vi var i Rhodos 2012. Så tänkte att jag kunde lägga upp några här, även då jag skäms över några bilder.

Likes

Comments

Idag mådde jag inte så bra, både pga det som hände igår och även lite annat. Så jag stannade hemma idag från skolan. Sen kring 4 var det dags för oss att åka in till Hedemora och ta bort min brors kanin och det var väldigt jobbigt, jobbigare än jag trodde det skulle vara faktiskt. Men velade mycket innan vi åkte om jag skulle följa med eller inte men i sista sekund bestämde jag mig för att följa med. Så nu har vi då tyvärr inga kaniner kvar, vilket är väldigt synd då det är dom jag gått till när jag mått som sämst.
Hoppas ni andra iallafall haft en bra dag☺️

Likes

Comments

Jag vet att det kanske är en dålig start efter mitt långa uppehåll att ta upp det här men jag känner att jag behöver skriva det.
Idag var en helt vanlig dag till en början, jag åkte till skolan och gjorde prov och det var typ det enda jag gjorde idag då vi bara hade två lektioner och läraren som vi har i matte var sjuk. Men iallafall nu till det tråkiga...när jag kom hem så sa min mamma till mig att min kanin hade dött. Det kanske inte låter som en sån stor sak men för mig är det jobbigt då det är dom jag alltid gått till på sommaren när jag mått dåligt för att komma på andra tankar så det kommer bli väldigt tomt utan dom. Vi har alltså två kaniner och det var min som dog, men eftersom dom alltid bott tillsammans tycker vi att det är bäst att avliva den andra också. Vilket är väldigt synd att vi behöver göra men vi tänker att den annars kanske sörjer ihjäl sig själv. Så imorgon ska vi avliva min brors kanin också😢

Likes

Comments

Efter att ha öst grus på nya grusgången igår så har jag haft träningsvärk i hela ryggen idag. Har typ inte kunnat röra mig. Vilket gjorde att jag inte gjorde typ någonting. Det ena jag har gjort idag är att vi i familjen åkte till säterdalen och åt glass(jag tog såklart hallon och saltlakrits, asså bästa kombon!!) och kollade även på gamla bilar.

Likes

Comments

Började dagen med att sola lite, sedan vid lunch åkte jag upp till affären och köpte pan pizza och även glass som jag åt efter lunchen, asså GB krossad choklad är den godaste glassen. Efter jag hade ätit jobbade jag lite i våran trädgård. Sen kom pappa hem och då beställde vi kebab och pizza...jag är fortfarande i matkoma efter att ha ätit upp allt som jag inte brukar orka göra. Just nu kollar jag youtube och ska snart lägga mig.

Likes

Comments

Idag har det varit soligt men blåsigt och nu regnar det typ. Men medan det va sol så satte jag och mamma oss i våran jacuzzi, vi satt där i ungefär en och en halv timme.

Likes

Comments