Har idag åkt slalom för tredje gången och senaste gången jag åkte var för kanske 2 år sen. Men det gick faktiskt ganska bra ändå. Det enda jag hatar är när det är folk som stannar i backen för att jag är rädd för att åka in i dom, men det kanske bara är för att jag är en nybörjare som jag tycker så. Nu är jag helt slut så ska snart lägga mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åkte skridskor idag igen, men idag blev det med Linnea istället. Efter det följde jag med mamma till Borlänge. Köpte ett par mjukisbyxor, lösögonfransar och en sminkborste. Just nu kollar jag på tv och ska snart lägga mig, har varit så trött varje dag sen jag har fått lov, men det är skönt att somna tidigt och vakna tidigt dagen efter.

Likes

Comments

Efter att ha slöat hela dagen idag bestämde vi i familjen oss för att åka upp till sjön. Jag åkte skridskor ett tag med mamma men hon tröttnade rätt snabbt så vi åkte hem igen.

Likes

Comments

Vaknade klockan halv åtta imorse av mig själv(vilket händer väldigt sällan när jag har lov). Sen efter frukosten gick jag ut och gick en stund och sen duschade jag när jag kom hem. Efter att jag hade duschat drog jag till min bästa vän som jag inte träffat på jättelänge, men hon är en sådan kompis som det kan gå hur långt som helt mellan att vi träffas men när vi väl träffas igen är det som att vi aldrig har varit ifrån varandra. Vid halv 8 drog jag hem igen och just nu är jag hundvakt åt min kusins hund. Jag kan iallafall säga att mitt lov började på bästa sätt. Hoppas ni får ett fantastiskt lov!

Likes

Comments

Åkte till Borlänge idag med familjen för att shoppa. Köpte tyvärr bara en tröja och ett hopprep(till träning). Hade planerat att köpa massa kläder men som vanligt är jag väldigt kräsen så är inte så lätt för mig att hitta kläder.

Likes

Comments

Idag var jag tillbaka i skolan igen efter att ha varit hemma i två dagar. Men hade bara en lektion för att vi fick en hemuppgift på juridiken. Efter skolan åkte jag hem och åt nachotallrik❤ Eftersom det va sol och rätt så varmt ute idag bestämde jag och Vilma oss lite spontant för att dra till Brunnsjön och åka skridskor. Vilket var jättekul eftersom att jag inte träffar henne så ofta längre då vi går på olika skolor nu. Men efter att vi åkt skridskor ett tag och fötterna var helt förstörda så åkte vi runt lite i min epa på stan och det va så mysigt att bara få snacka ett tag. Hoppas ni hade en härlig fredag, för det hade iallafall jag💘

Likes

Comments

Har länge funderat på att göra en tatuering. Jag vet att dom kommer sitta på kroppen hela livet men då visar det också vem jag är/var. Jag vill inte göra något stort som att typ tatuera hela armen, utan jag vill göra något litet. Jag funderar på att om jag ska göra en tatuering att göra dom som på någon av bilderna ovan. Jag älskar verkligen diamanten och kronan. Om jag ska göra en tatuering vill jag också ha en tanke bakom den och med diamanten tänkte jag typ som så att eftersom diamanter är oförstörbara så kan det stå för att jag ska vara oförstörbar. Och kronan kan t ex stå för att jag ska stå upp för mig själv och alltid tro på mig själv, då jag när jag var liten alltid ville bli prinsessa och jag nu i efterhand vet att jag inte kan bli det så kan ju tatueringen vara som att jag ska komma ihåg att man ska inte glömma bort något man drömmer/drömt om eller något.

Likes

Comments

Måste bara tipsa om denna låten som Selena och Kygo precis släppte. Den är så bra och man får verkligen en sommarkänsla av den och det passar ju bra nu när solen börjat visa sig mer.

Likes

Comments

Bilderna är tagna från Pinterest

Här kommer ett till inlägg i min kategori "hitta stilen". Denna gång med lite fler bilder och lite mer exakt hur jag vill ha min stil. Som ni ser på många av bilderna är det mycket gråa tröjor och ljusa jeans och det är väl typ det jag tycker är snyggt. Konstigt nog har jag inga ljusa jeans och typ inte heller någon grå tröja, så det är verkligen en sak jag måste införskaffa.

Likes

Comments

Kollade tillbaka på gamla bilder och hittade några(två) matbilder jag tänkte dela med mig av. Den bilden ovanför var när jag var på en och en halv(en resturang i Hedemora) och åt med familjen. Det va inte supergott men det gick att äta. Och på bilden nedanför var jag i Stockholm med några klasskompisar och åt på Vapiano, det va så gott men man blev mätt väldigt snabbt.

Likes

Comments