Hejsan! Igår var jag och ida och besökte pannkakshuset i tolg. Så himla mysigt. Sjukt goda pannkakor. Efter det köpte vi lite mat och njöt av värmen på idas balkong. Galet fin lägenhet har hon fått!! Tidigare under gårdagen så fixade jag en ny mobil. Det blev en iphone 7 plus och herregud vilka bilder den tar. Älskar den! Tog den vita med rosa baksida. *emoji med hjärtögon*. Idsg regnar det för hela slanten i växjö. Blir en riktig mysdag !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Precis påbörjat min andra vecka semester. Startade dagen med en powerwalk runt sjön, kaffe på balkongen i solen, lagat lite lunch. Ska fortsätta läsa Staden som försvann Salem's lot. En lång och fantastisk bok. Har verkligen fastnat för Steven King, Håkan Hellström & vinkvällar denna sommaren. Puss

Likes

Comments

Jagade solnedgången och motljus ikväll. Blev en rejäl cykeltur och fina bilder.

Likes

Comments

På midsommardagen blev det lite mer festligheter. Blev först after beach på strand, därefter köade för kvällens biljett i 3 timmar vilket ändå var okej för solen gick fint ned på oss och på kvällen blev det dans för hela veckan. Ovanför ser ni kvällens outfit tagna på får fina veranda vi hade fått.

Likes

Comments

Hejjj! 2017's midsommar har passerat. Blev en lugn, fridfull och mysig midsommar. Hyrde ett rum på en sommar idyll i Borgholm på Öland. Stället hade världens mysigaste trädgård. Ett stenkast från storgatan men ändå så fint.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen sist. Har hänt så mycket. Kommer knappt ihåg. Men var på utbildningsresa i Åre med jobbet i början av maj, vilket var helt fantastiskt. Det blev ett huvudstupa fall för miljön man kan uppleva genom att förflytta sig norrut.
Nu i Juni så var jag med några kompisar uppe i stockholm och upplevde för första gången summerburst. Ohmy, vilket fetsligt arrangemang. Artisterna var enastående, jag menar Axwell&ingrosso som avslut på fredagen, och Justin Bieber och David Guetta fullbordade helgen på lördagen. Jisses vilken show! Aldrig upplevt sån stämning och tillhörighet. Något man aldrig glömmer.
Efter summerburst åkte jag dock på något jäkla virus som gjorde mig sängliggandes enda fram till idag. Hade feber, ont i hela kroppen, en trötthet som inte var nådig och halsmandlar stora som jag vet inte vad. Men idag är första dagen jag känner mig relativt pigg och återställd. Halsen är fortfarande lite svullen, men förhoppningsvis blir det jobb imorgon.
På fredag rullar dock bilen mot vindarnas ö, Öland för att fira midsommar med sara i borgholm. Bestämdes ganska nyligen, och är otroligt tacksam över att vi lyckades få ett boende i sista minuten.
Men ja det var en liten lägesupdate :)

Likes

Comments

Var uppe tidigt och gick till torget med mamma och handlade dessa fina rosorna. Älskar vasen som man kan sticka ner enstaka snittblommor och ändå ser det fylligt ut. Så fint!

Likes

Comments

Blev lite nya inköp till lägisen idag. De två sammetskuddarna & den blåbladiga (?) haha, två små grå vaser och en stor vas där man kan sticka i snittblommor. Blev vårfint tycker jag. Kollade även på lite möbler till balkongen men hade ju givetvis glömt hur stor min balkong var... Men när jag kom hem och mätte överraskades jag över hur stor den var, vilket resulterar i att jag kan ha en liten loungegrupp. Bilder från paris kommer senare.... xoxo

Likes

Comments

Instagram@amandagranath