Var uppe tidigt och gick till torget med mamma och handlade dessa fina rosorna. Älskar vasen som man kan sticka ner enstaka snittblommor och ändå ser det fylligt ut. Så fint!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev lite nya inköp till lägisen idag. De två sammetskuddarna & den blåbladiga (?) haha, två små grå vaser och en stor vas där man kan sticka i snittblommor. Blev vårfint tycker jag. Kollade även på lite möbler till balkongen men hade ju givetvis glömt hur stor min balkong var... Men när jag kom hem och mätte överraskades jag över hur stor den var, vilket resulterar i att jag kan ha en liten loungegrupp. Bilder från paris kommer senare.... xoxo

Likes

Comments

Godmorgon! Vet inte om jag berättat här i bloggen men på torsdag så drar jag och Lina på en weekend til ..... PARIS! Ouioui. Längar så mycket. Ingen av oss har besökt paris innan så ska bli så roligt. Har börjat packa lite smått redan. Vi hoppas på bra väder när vi är där, det ska bli varmt i allafall 17-18 grader, så härligt!

Likes

Comments

Godkväll! Har varit en underbar helg. I fredags var jag med louise och vi myste med favvopizzan från massimo och var bänkande framför premiären av let's dance. Så himla mysigt. I lördags hängde jag med familjen och det var ett fantastiskt väder så blev en cider på balkongen hos mamma. Vi lagade mat och tittade på melodifestivalen (standard). Var förvånadsvärt många bra bidrag i årets final. Dock tyckte jag inte rätt låt vann. Blev en spontan utgång på kvällen som var trevlig.

Likes

Comments

Tänkte visa några bilder på mitt kök. Det börjar faktiskt bli ganska fint. Längtar tills det är lite varmare så man kan sitta på balkongen och lapa sol. Älskar att lägenheten är högst upp så jag har lite utsikt. Det är en väldigt gammal prägel på huset med ganska högt i tak så har varit svårt att inreda men däremot så blir det mer personlig känsla i en gammal lägenhet. Trivs väldigt bra med andra ord.

Likes

Comments

You stand a little too tall, say a little too much
Gonna bite that know-it-all tongue
You tried a little too hard, now I'm calling that bluff
Big plans are coming undone
That's just typical, you're so cynical
Couldn't have me, I didn't want you
You're selling me out to the boy I can't afford to lose

Likes

Comments

Nyheter ifrån Mio och H&M home... ska definitivt införskaffa lite av tingen ovanför nu i vår. Speciellt kuddarna och puffen. Så himla fina färger. Älskar den grön/blåa färgen i det blommiga mönstret. Eller brickbordet som man kan ha massa fina filtar i. Eos lampan hade jag verkligen inte sagt nej till heller... <3

Likes

Comments

Började min söndag med en kopp te och en nedrans huvudvärk från gårdagens festligheter. Så har mått som jag förtjänat. Orkade ändå mig ut på en promenad och sedan var jag med mamma på Mio och köpte kuddfodral till henne. Har precis ätit en sallad och nu ligger jag och läser min bok. Läser Grisfesten av Leif GW Persson. Mycket bra bok. Kriminalare från 70-talet. Har dock bara 100 sidor kvar nu... Går ju så fort.

Likes

Comments

Tre loja från igårmorse innan powerwalken.

Likes

Comments

Instagram@amandagranath