View tracker

Hej på er, hoppas ni haft en toppen lördag!

Idag vaknade jag upp till ett hav av snö utanför fönstret, skit tänkte jag då.
Jag som skulle åka till jobbet hade fullt upp med att skotta av all snö från bilen. Kom precis i tid till jobbet, inte en minut tidig eller sen.

Jag jobbade ca 3 timmar ett kort pass idag. När jag kom hem igen vela Eric åka och fixa sina extralysen till bilen, Jaja jag fick väll följa med då.
Men jag blev kvar hos farmor med pappa där vi fikade och åkte hem, på vägen hem ringde jag Eric och han berättar att jag måste åka och hämta en sak till bilen och köra till hans jobb.

Sagt och gjort så fick pappa släppa av mig hemma och jag fick ta bilen till hans mamma och hämta det till bilen. Tog även en kopp de där innan jag åkte vidare, nu sitter jag på hans jobb och väntar på att han ska bli klar.

Senare ikväll ska vi hämta hans mamma som är på julbord med sitt jobb.

Denna dag har mest bestått av att åka runt överallt haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

För ett tag sen la jag upp ett inlägg om att kameran ska börjas användas till bloggbilderna men det har uppståt ett ganska stort problem..

Sladden man kopplar från kameran till datorn för att få över bilderna är liksom borta..

Vi letade efter den och testade även Erics sladd till hans kamera men den passade inte så nu måste jag köpa en sladd. Så länge får ni klara er med mina mobilbilder.

Hoppas ni fortsätter läsa min blogg ändå.

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

För ett par dagar sen fick jag hem två paket som jag längtat efter!
Första paketet var från iDeal of Sweden med ett supersnyggt mobilskal. Andra paketet var från Chiquelle med en tröja jag längtat efter men efter jag öppnat paketet var tröjan inte alls som jag förväntade mig.. Materialet var jätte konstigt och nästan lite genomskinligt inte alls det jag gillar, så det var bara att packa om paketet och lämna ner det på Ica för en resa tillbaka till Chiquelle.

Jag är iallafall super nöjd med skalet!

Igår fick jag dock riva upp min kompis julklapp som jag slagit in för åka in till Borlänge och lämna tillbaka tröja jag köpt till henne.. För igår morse såg jag att hon köpt en sån tröja hon önskat sig av mig, och hur smart är hon då? Inte alls nej.
Så jag fick lämna tillbaka den och köpa något annat till henne. Tur för henne så kunde jag lämna tillbaka i butik fast jag beställt tröjan.

Det fick bli ett helt nytt paket att slå in, jag som trodde jag var klar med allt det.

Inlägget innehåller adlinks


Skalet hittar ni HÄR och tröjan hittar ni HÄR

Likes

Comments

Bara 6 månader , det är helt sjukt.
6 månader till frihet , 6 månader till verkligheten faktiskt börjar.

Jag går mitt sista år på gymnasiet och har bara 6 månader kvar sen är jag ÄNTLIGEN klar med skolan för alltid, eller ja iallafall vad jag vet nu. Jag har kämpat med skolan och har nu senaste halvåret velat hoppa av skolan flera gånger för det är så jobbigt och tufft just nu.

Sista halvåret kommer bara springa iväg!
Det är då det roliga börjar, beställa klänning och studentmössa.
Studentmössan ska jag beställa nu efter jul, den är klar ligger bara och gosar på hemsidan jag ska beställa ifrån.
Min klass har inte fixat något flak till studenten så jag vet inte ens om det blir något, vi började med alla student grejer för sent. Nu är allt nästan bokat överallt så det blir svårt att få tag på. Vi hade inte bokat stadshotellet i Västerås där alla klasser innan sprungit ur ifrån så nu var det försent att boka så tyvärr måste vi springa ut från skolan.

Men vi i klassen är alla sjukt taggade på studenten.
Jag vill helst ta studenten nu på en gång, jag orkar inte med skolan något mer börjar faktiskt hellre jobba.
En min klass har räknat ut att efter jullovet går vi ca 34 dagar i skolan och då är lov, helger, praktik och sånt bort räknat utan 34 dagar bara i skolan.

Jag längtar något sjukt, tror jag aldrig längtat så mycket efter något.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag är i val och kval om jag ska ta HPV vaccinet (livmoderhalscancer). Det är många som har tagit det utan att bli sjuka och några som tagit det som blivit riktigt sjuka.

Vaccinet har funnits i Sverige sedan 1 januari 2010, det är bara 6 år sedan och man kan ju hoppas dom forskat mer om det så man inte får några biverkningar.

Man ska ju ta 3 sprutor och har hört att sista gör svin ont, jag är inte rädd för sprutor eller så jag gillar bara inte när det gör ont.

Jag får ta det gratis i skolan och ska prata med skolsköterskan på måndag om den, får se vad hon tycker och tänker om vaccinet.

Har ni tagit den? Biverkningar? Ska jag ta den?

  • 47 readers

Likes

Comments

OBS! Platserna kommer inte i ordning. Alla bilder kommer från google.
10 platser och länder jag vill besöka.

1. DisneyLand, det är ett ställe jag alltid velat besökt

2. Hollywood

3. Maldiverna, har hört att det är så fint där.

4. Island, har hört att även där är det ur fint

5. New York, tänk en shopping resa där

6. Nya Zeeland, naturen ska vara så himla mysig där samt där är även Hobbit inspelad

7. Madagaskar

8. Malta

9. Hawaii

10. Bahamas

Vilka platser vill ni besöka?

Likes

Comments

Alla gillar väll en snygg Glossybox fylld med 5 olika skönhetsprodukter varje månad.

Jag ska börja prenumerera så snart som möjligt, älskar deras boxar så fina och innehållet är ju själva överraskningen.
Har hört så många blivit nöjda med sina boxar så nu vill jag också ha en eller flera.

Dom har Limited edition boxar som kommer ibland och även The Man box finns att beställa.

Har du svårt att hitta en julklapp till någon så varför inte köpa en box eller ett presentkort från Glossybox? Eller köpa till dig själv?

Unna dig själv med en fin box och bra produkter, få en box i månaden för bara 139 kr /månaden.
HÄR kommer du direkt till deras sida!

Premunerar du redan? Vad tycker du om boxarna

Likes

Comments

Det är skillnad på att känna att man är skoltrött och inte orkar gå till skolan än att känna att gränsen är nådd att man får ångest varje morgon när man vet att man ska till skolan och känna 'är det ens värt? '.
Jag har kommit till det andra stadiet varje morgon och kväll tar ångesten över för att jag vet jag måste åka till skolan jag hatar, är det ens värt känner jag.

Är det meningen det ska vara så? Är det meningen att skolan ska ha fått mig att känna så, att jag känner att vad spelar det för roll om jag går dit eller stannar hemma det är ändå samma sak. Att jag känner att allt bara är skit och så fort jag sätter foten innanför dom dörrarna vill jag vända och springa åt andra hållet.

På min skola finns det 0 planering, 0 struktur och 1 bra lärare. Det värsta av allt idag var att våran rektorn tydligen hastig och lustigt blivit klassens nya mentor vilket är total katastrof, det funkar inte.
Särskilt inte när jag gjorde upp en plan för min skolgång förra veckan med mentorn jag hade då, och det kommer bara rivas som en mur med rektorn som mentor.
Ni vet att när man inte gillar sin mentor brukar man prata med rektorn om att byta, men det kan inte jag för min mentor och rektor är samma person.

Denna skola får en att bryta ihop flera gånger i veckan, man blir knäckt. Sen när man kommer hem och berättar om skolan får man inget stöd av någon, vilket också känns för jävligt. Ursäkta språket men så är det.

Och min fråga är, är det meningen att det ska vara så här? Att man ska må som jag och flera andra i min klass.
Jag har tröttnat, men måste försöka stå ut sista halv året som alla säger till mig. Men det är svårt kan jag säga.

Bild från google

Likes

Comments