Header

Min vardag

Hej hörni!

Hoppas att ni har haft en fin påskafton! Min har varit supermysig. Jossie kom hit runt halv fyra och då satt vi bara och snackade i väntan på min moster, morbror och lillkusin som kom vid halv fem. Vi käkade påskmat och därefter blev det kaffe och efterrätt, mums! Clara kom även förbi en sväng och det var jättekul att träffa henne igen!

Resten av kvällen har bestått av att kolla på "13 skäl varför" och nu ska jag spela lite spel med mamma och syster innan det är dags att sova för min del, jag är hur trött som helst!
Kim är på Elmia och lär inte vara här förrän imorrnbitti. Så himla jobbigt att sova ensam när jag är så van vid att han sover bredvid mig... Saknar honom lite för mycket nu.

Godnatt ❤


Likes

Comments

Min vardag

Vid matbordet?
- Jag är den som sitter som en säck potatis, äter med fel hand och rapar högt. Inte direkt lämplig för fina middagar på slottet, haha.

På nattklubben?
- Jag är den som är överallt och ingenstans, som är övertrevlig mot allt och som ofta är i min egna lilla bubbla. Jag bryr mig inte så mycket om folket runt omkring utan sköter mitt eget liksom, haha. Jag går all in på dansgolvet (= dansar värst av alla) och skrattar åt mig själv hela tiden, för jag tycker själv att jag är JÄTTErolig på fyllan...

På stranden?
- Den som ligger och pressar i solen tills dess att den går i moln.

På efterfest?
- Jag har nog bara varit på efterfest en gång och då var jag trött. Så ja, trött.

I klädbutiker?
- Oftast tycker jag att det är supertråkigt att gå i klädbutiker faktiskt, så jag är snabb in och snabb ut, haha.

Hemma hos andra?
- Det beror ju på vem jag är hemma hos. Är jag till exempel hos min bästavän så är jag precis som jag är när jag är hemma hos mig, men känner jag inte personen jag är hemma hos så är jag väldigt försiktig och tillbakadragen.

I sängen?
- Ehhh... Jag vet verkligen inte hur jag ska tolka denna frågan så jag skiter nog i att svara, hahaha...

På flygplanet?
- Livrädd och är helt säker på att planet kommer störta och att jag kommer dö.

Hemma en chill dag?
- Den som ligger bänkad i sängen framför Youtube eller någon bra serie.

I ett förhållande?
- Jag är den som känner så otroligt mycket och starkt, men är hur dålig som helst på att visa det. Jag bryr mig fruktansvärt mycket, blir orolig lätt och är ganska bra på att bli svartsjuk och osäker. Jag behöver mycket uppmärksamhet för att känna mig älskad och behövd och jag behöver träffa min pojkvän väldigt ofta för att det ska kännas 100% bra. När jag älskar någon så skulle jag kunna offra allting för den personen.

På morgonen/kvällen?
- Om jag blir väckt på morgonen och någon på något sätt stressar mig så blir jag på SÅ dåligt humör, haha. Det är min pojkvän väl medveten om 😉 Men får jag sova tills jag själv vaknar så är det inga problem. På kvällen är jag antingen den som lägger sig ganska tidigt för att jag är supertrött eller så är jag den som lägger sig supersent för att jag blir nämligen som mest motiverad och taggad på kvällen.


Likes

Comments

Min vardag

I lördags hade jag och Pernilla 20årsfest tillsammans (hon fyllde år igår och jag fyller nästa onsdag) och det var riktigt kul! Bjuder på några bilder ifrån kvällen.

Jag var helnöjd när jag insåg att cidern färgade min tunga röd, haha.

Likes

Comments

Min vardag , Mode och skönhet, Tips

Jag måste bara tipsa er om denna palett från NYX som är såå otroligt fin och väldigt användbar! Enligt mig är det den perfekta paletten att ha med sig överallt eftersom den innehåller både en contourfärg, en bronzerfärg, elva jättesnygga ögonskuggor och två highlighters! Jag är helt kär i denna och är SÅ glad över att jag klickade hem den då den snabbt blev en stor favorit i sminkväskan. Rekommenderas starkt till alla makeupjunkies där ute! 🙏🏻✨

Bilden ger absolut ingen rättvisa på hur highlightfärgerna ser ut i verkligheten (de är helt gudomliga) så jag ska swatcha de och försöka få en bra bild så snart jag kan!

Likes

Comments

Min vardag , Mode och skönhet, Tips

Jag har införskaffat mig en hel del nytt smink och jag är verkligen supernöjd med allting! Bland annat dessa två highlighters och sminkborstarna. Materiell lycka på hög nivå! 🙌🏻

Kan säga att highlightern från Ofra (den till vänster) är helt underbar! Så pigmenterad och så himla fin färg!!

Likes

Comments