Header

Min vardag

Hej på er fina!

Kom precis in efter att ha varit ute en stund med två kompisar och bara snackat. Mysigt! Borde egentligen försöka sova nu men känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå inte kunna somna, så ska krypa ner i sängen och kolla lite på Idol istället, i brist på annat att se på.

Imorgon (fredag) och på lördag är det matfestivalen i Skövde och jag är såå taggad! Förra året var så himla roligt verkligen, så jag har höga förväntningar på denna helgen, haha. Men eftersom jag ska dit med världens bästa vän så kan det inte bli annat än bra! Woop woop! 😄

Hörs imorrn igen. Sov gott!


Likes

Comments

Min vardag

Dessa låtar har spelats något enormt nu i sommar och jag kommer nog alltid att koppla de till just sommaren 2016. Älskar! Speciellt de två första låtarna, de är mina number ones! Tröttnar aldrig

Likes

Comments

Min vardag

Jag hade väldigt höga förväntningar på att denna sommaren skulle bli den bästa hittills och jag var så taggad på att hitta på en massa saker, men det blev inte alls som jag hade tänkt. Det har absolut inte varit en dålig sommar, bara det att jag hade förväntat mig så mycket mer. Jag har hunnit med många nattpromenader med världens bästa vän, vilket jag uppskattar så mycket! Det är något av det härligaste jag vet, att vara ute och gå på sena sommarkvällar. Ett flertal krogrundor har även hunnits med och därmed har även en hel del alkohol konsumerats. Vi har fått se och sjunga med Freddy Kalas och vi har såklart firat midsommar också. Jag har under sommarens gång lärt känna några nya människor och det är jag väldigt tacksam över. Jag har lyckats falla för en person, som jag dessvärre inte har en chans på.
Jag och familjen spenderade tre dagar i Ullared och shoppade loss inne på Gekås, åt god mat och hade det allmänt mysigt. Kvalitetstid när den är som bäst!
Vi har åkt väldigt mycket bil, lyssnat på väääldigt mycket musik och skrattat i mängder. Några timmars solning lyckades jag klämma in under sommaren också, men hade förväntat mig att bli mycket brunare än vad jag faktiskt blev, haha.
Just det - jag färgade även håret lila vid ett tillfälle, men färgade tillbaka det till brunt redan nästa dag då jag inte riktigt trivdes i den lila färgen. Jag har spenderat tid med mina underbara småsyskon och har fått träffa min lilla kusin som föddes i slutet av juni. Så söt!
Jag har vart på några olika bilträffar och den senaste var Sommarlandsträffen som var i lördags. Innan det var jag även på kräftskiva med familjen och Pernilla, där vi käkade god mat och kastade pil (det var ungefär vad vi hann med innan vi skulle vidare till bilträffen).

Sommaren 2016 har varit ganska okej ändå! Jag är så otroligt tacksam för alla människor som har varit med och gjort den så bra som möjligt. Ni är bäst. ❤

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er!

Har precis renoverat bloggen lite så att säga, haha. Rensat lite bland inläggen och gjort några små (knappt märkbara) ändringar bara. Förstår mig inte alls på hur man fixar snygga headers och gör så att designen ser helt flawless ut, så jag håller mig till det simpla. 😉

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Vänner och sedan försöka sova. Eller vem försöker jag lura... Jag lär inte somna förrän närmare tre inatt ändå så hinner nog plöja igenom en hel säsong. Hehe.

Godnatt finisar! Sov gott


Likes

Comments

Min vardag

Hade faktiskt en riktigt bra helg, trots att mitt humör inte var på topp. I lördags var jag med Pernilla och en annan kompis på bilträff och där tillbringades hela kvällen och natten i stort sett, men det var mycket roligare än vad det låter, haha. Träffade folk, lyssnade på musik och kollade på race var tre utav sakerna vi gjorde där. Ett stopp vid hamnen hann vi också med. Ganska mysigt!


Likes

Comments