Header
View tracker

Min vardag

Hej lördag!

Vad händer idag? Jag har inga planer förutom att jag och Kim ska åka hem till honom lite senare och jag antar att kvällen kommer bestå av mat och film, haha.
Jag har varit på så himla dåligt humör nu det senaste och likadant är det idag, så jag känner verkligen inte för att göra någonting. Det är superfint väder ute så det skulle vara perfekt att ta en promenad men energin är som bortblåst.

Hoppas ni får en underbar dag! ❤️

Likes

Comments

Min vardag

1. Jag har aldrig trott på äkta kärlek, jag har aldrig trott på att man en dag hittar någon som man vill spendera varje dag för resten av sitt liv med. Jag har alltid trott att det är bullshit. Tills jag träffade min pojkvän, då bevisades motsatsen. Cheesy, men det är faktiskt sant!

2. Jag har en dum jäkla tvångstanke som gör att jag MÅSTE gå och kissa precis innan jag ska sova (oavsett om jag behöver det eller inte). Om jag går på toa, sedan lägger mig i sängen och kollar på mobilen i 10 minuter, så måste jag gå på toa igen innan jag försöker sova. VARJE. JÄVLA. KVÄLL!

3. Jag längtar såå mycket efter att få barn och att få bilda min egen familj! Åh...

4. Jag hatar verkligen att sova ensam och sover alltid jättedåligt då.

5. Jag tror ALLTID att det är något fel på mig eller att jag är sjuk. Så fort jag har ont någonstans så tror jag att det är någon allvarlig sjukdom. Ja, jag är hypokondriker! Och ja, det är jävligt jobbigt! Haha.


Likes

Comments

Inspiration, Min vardag

Hej fina ni!

Skrev ju för ett tag sedan att jag skulle visa det jag fick i julklapp i ett inlägg men det har varit så svårt att få till bra bilder på grejerna eftersom det blir mörkt så fort, men jag tänkte iallafall visa er mina älskade Kosta Boda-glas som jag fick och jag är såå nöjd! De är så himla fina och jag ser verkligen fram emot att få använda dessa när jag har flyttat hemifrån (om jag ens vågar använda dem haha).

Likes

Comments

View tracker

Min vardag , Psykisk ohälsa/självkänsla

Jag är expert på att tänka för mycket och bli nojig för minsta lilla grej. Speciellt på kvällarna när jag egentligen borde sova. Ikväll är en sån kväll.
Jag brukar oftast inte kunna sätta ord på alla tankar och känslor, men just ikväll så känner jag mig rädd. Rädd för att bli lämnad. Rädd för att bli sviken och övergiven. Och orolig för att jag inte räcker till. Det är en känsla som ständigt är återkommande - otillräcklighet. En utav de absolut värsta känslorna som finns, enligt mig.
Jag ställer så höga krav på mig själv. Jag vill vara den perfekta flickvännen, dottern, systern och vännen och dela min tid lika mellan alla mina nära och kära. Jag vill finnas där för alla lika mycket och få alla att må bra, men jag har insett att jag inte kan vara överallt hela tiden och att jag inte kan spendera exakt lika mycket tid med alla i min omgivning. Jag är bara människa och kan inte göra mer än mitt bästa. Och jag försöker verkligen att räcka till, men ibland tar känslan av otillräcklighet över. Precis som ikväll.

Den här tiden på året mår jag alltid mycket sämre än vanligt och mitt humör går verkligen upp och ner hela tiden. Ångesten kommer oftare, tårarna kommer lättare och jag är konstant trött. Jag kan gå från att vara hur glad som helst till att bli jätteledsen på bara några minuter. Jag har liksom ingen kontroll på mina tankar och känslor, vilket gör så att allting kommer på en och samma gång och då blir det bara kaos. Och jag får så dåligt samvete för att min familj och pojkvän blir drabbade av detta. Jag förstår att det inte är speciellt kul när någon blir sur på en helt plötsligt, helt utan orsak. Även fast de vet att det beror på att jag inte mår så bra psykiskt just nu så ger det ju inte mig rätten till att låta mina tankar och känslor gå ut över dem. Och det tar mig tillbaka till otillräckligheten. Det är som en ond cirkel. När jag tänker för mycket och det känns som att jag inte räcker till, så mår jag dåligt och låter det gå ut över de i min närhet, vilket leder till att jag får dåligt samvete och känner mig otillräcklig igen. Och rädslan för att bli lämnad - den finns alltid där.

Jag vet inte om något av detta makes sense för någon av er, men hur som helst så kändes det skönt att få skriva av mig.
Nu ska jag krypa ner hos min älskling som ligger och sover och försöka få bort alla jobbiga tankar jag har. Godnatt


Likes

Comments

Inspiration, Mode och skönhet

Mudmasken är våran bästsäljare och det är inte svårt att fatta varför! Här kommer ett gäng med före- och efterbilder med helt otroliga resultat! 😇

Efter bara två användningar!

Efter en användning!

Efter cirka 2 månader!

Efter cirka 1 vecka!

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er!

Klockan närmar sig ett och jag borde verkligen sova nu men huvudvärken från helvetet är på besök så det går ju sådär kan man säga...

Vad händer imorgon (idag) då? Själv ska jag gå upp hyfsat tidigt för att hjälpa min syster med skolarbete, haha. Vad gör man inte för sina syskon... 😉 Senare på dagen ska jag träffa Jossie och det ska bli supermysigt! Det var ett tag sedan nu så det känns som att vi har en del att ta igen!

Well, nu ska jag sätta i hörlurarna och lyssna på något tills jag (förhoppningvis) somnar. Sov gott underbara ❤️


Systra mi ❤️

Likes

Comments

Min vardag

Tack för att du står vid min sida i alla lägen, tack för att du alltid gör allt för att jag ska må bra, tack för att du alltid gör mig så galet lycklig. Tack för att du är du ❤️

Likes

Comments