Sorry för att jag inte har skrivit på 100år!

Vi har fått vårat kök, så vi håller på och renoverar.
Sen fick jag magsjuka mitt i alltihop, jobbigt 🤢.
Konstigt att man alltid glömmer bort hur illa det är, fram tills nästa gång man får det. Min sambo har tur, då han aldrig blir smittad av magsjuka.

Idag har jag sovmorgon, börjar inte jobba förens 13:30. Börjar med apt möte (arbeta plats träff) sen fortsätter jag att jobba som vanligt.

Ska försöka bli bättre på att skriva, men har så sjukt mycket att stå i just nu ☺️

Puss och kram ❤️

En bild från några dagar sen.

Amanda F

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 36 Readers

Likes

Comments

Äntligen sitter jag i soffan och det är fredag kväll, men min arbetsvecka är inte över än! Jag har 3 dagar kvar (ja, räknar med måndag) så jag går på helg på måndag eftermiddag istället😅.

I veckan så har jag jobbat! Och jobbat och jobbat! Tränat och bara umgåtts med favoriter! Varit på långpromenader med hundarna har jag också varit. Vilket har varit uppskattat från både min sida och hundarnas, dom blir mer lugna och "belåtna" då.

Ångesten har inte varit så hög i veckan, jag har väl kanske inte riktigt haft tid för att tänka efter.

Puss och kram <3

Amanda F

  • 60 Readers

Likes

Comments

Har haft en helt underbar helg med folk jag tycker om!

I fredags så bjöd jag med Simen till Göteborg, vi bodde i en svit på Elite Park Avenue Hotel.
På fredag kväll gick vi och tog en öl på en irländsk bar innan vi gick vidare till Jensens böffhouse, maten var god men jag var besviken över att jag fick så mycket fett på min köttbit. Vi tog några öl nere i lobbyn innan vi gick upp på rummet och streamade idol som hade visats tidigare på kvällen.

På lördag morgon gick vi ner och käkade hotellfrukost, sen gick vi vidare till Liseberg. Stannade inte där så länge då det blåste och var kallt. När vi kom tillbaka till Vänersborg så åkte vi hem till Klara och Oscar på en god matbit och lite vin.

På söndagen gjorde vi inget speciellt, jag och Klara åkte och hämtade ett soffbord i Uddevalla och sen tränade vi på kvällen.

En mycket trevlig helg <3

En trevlig helg i Göteborg bl.a.

Amanda F

  • 72 Readers

Likes

Comments

Hösten är här, den är alldeles underbar. Träden brinner och temperaturen är precis lagom.
Jag har precis kommit in från en långpromenad i skogen med hundarna. Det var välbehövt med tanke på att dom har fått nöja sig med att gå högst ett varv runt kvarteret den senaste veckan.

Vi är nog lika nöjda alla 3. Jag själv, Doris och Ester.

Nu ska vi börja riva ner köket, önska mig lycka till med de närmsta veckorna 😂😂

En härlig dag i skogen

Amanda F

  • 95 Readers

Likes

Comments

Nu börjar jag bli riktigt trött på att vara sjuk! Eller jag är inte så sjuk länge, säkert därför jag börjar tycka att det är urtråkigt och segt. Sen är det ju fruktansvärt tråkigt att aldrig få något innehåll till bloggen.

Det enda jag har gjort idag är att ta de lungt på soffan och vart i affären en snabbis.

Tog precis ett bad också, tycker alltid att idéen är så bra, men när jag väl ligger där så vill jag upp direkt.

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att min ansiktsmask ska torka.

Puss och kram <3
lovar att få mer innehåll nästa vecka

Amanda F

  • 100 Readers

Likes

Comments

Trotsade febern idag och bakade en sats med kanelbullar. Kände att det va dags att vara lite produktiv, men jag känner verkligen att det tog på krafterna. Så nu sitter jag på soffan och ser på Grimm och käkar bullar, mums! Nu orkar jag inte göra mer idag, eftersom jag fortfarande har feber, men den är långt ifrån så hög som den har varit de senaste dagarna.


Puss och kram <3

Saftiga och goda kanelbullar.

Amanda F

  • 104 Readers

Likes

Comments

Har känt mig smått orolig hela dagen idag. Jag känner av något i nedre delen av magen, mestadels till vänster (där mitt X ska sitta) men känner även av en del på höger sida och i mitten också. Brösten är mer ömma än vanligt också.
Har inte varit inne och tagit hcg prover på två veckor även om jag ska göra det varje vecka. Har inte känt mig bra någon av veckorna, och speciellt inte denna, då jag hade 40,3 graders feber inatt. Men ska ringa dom imorgon och prata med dom iaf ☺️. Jag kan ju hoppas på att det är en vanlig mens som är på G, men misstänker att det är något annat. Fan också.

Amanda F

  • 104 Readers

Likes

Comments

Det finns ju inget bättre än egentid, idag tog jag mig en stund i badet. Jag tänkte att det kunde vara skönt med tanke på att jag är sjuk, och jag hade rätt. Men jag låg inte så länge, kan inte ha varit i mer än 15min, sen fick det räcka.

Min vän Jossan ringde mig sen, vi pratade om allt mellan himmel och jord, som det brukar vara! Haha. Vi pratade i närmare en timme. Hon är fantastisk ❤️

En härlig stund i badet.

Amanda F

  • 111 Readers

Likes

Comments

Nu var det min tur att få influensan, har laddat upp i soffan med halstabletter, Ipren, té och en bra serie. Idag fick det bli Grimm ☺️.

Jag jobbade med kollegor som hade influensan hela förra veckan, så det var väl egentligen väntat att bli sjuk. Men det är alltid lika jobbigt när man väl är det. Min feber är inte jättehög än, som tur är. Men det kommer väl.

Håller undan symptomen med hjälp av mediciner.

Amanda F

  • 117 Readers

Likes

Comments

Ni som har läst mina tidigare inlägg har nog förstått att jag har två boxrar. Men jag har fått nog utav att folk frågar varför jag valde boxer när det finns mycket sötare och lugnare hundar. Jag ska skriva några punkter som är positiva (enligt mig) och några punkter som är negativa.

Positivt
Extremt kärvänliga
•Pålitliga
•Humor
•Mysiga, och med det menar jag att om dom hade kunnat ligga i mig så hade dom gjort det 😂😅
•Bra med barn
•Smarta
•Arbetsvilliga
•Aktiva
•Glada
•Stabilt temperament
•Inget arbete med päls
Och listan fortsätter!

Negativt
•Svåra att lära att gå i koppel
•Äter allt. Så gäller att lära dom från dag ett.
•Listiga, och med det menar jag att dom kommer på omvägar att få göra som dom vill.
•Sjukdommar, som cancer och höftdysplasi. Var noga med att kolla upp uppfödare och stamtavla på valpen.


Myter som jag ofta hör är att en boxer är som en clown och att dom är extremt svåra att träna, vilket absolut inte är sant! Dom har väldigt lätt att lära, men är också extremt smarta. Så gäller att visa tydligt vart gränsen går. Och att dom dreglar mycket. Hur ofta har man inte hört "men vad jobbigt att ha hundar som dreglar helatiden", för första och sista gången, en boxer dreglar inte mer än någon annan hundras! Den dreglar bara efter att den har druckigt eller när den luktar på något gott, leverpastej är extra gott ❤️

Puss och kram <3

Ester

Doris

Amanda F

  • 122 Readers

Likes

Comments