Hösten är här, den är alldeles underbar. Träden brinner och temperaturen är precis lagom.
Jag har precis kommit in från en långpromenad i skogen med hundarna. Det var välbehövt med tanke på att dom har fått nöja sig med att gå högst ett varv runt kvarteret den senaste veckan.

Vi är nog lika nöjda alla 3. Jag själv, Doris och Ester.

Nu ska vi börja riva ner köket, önska mig lycka till med de närmsta veckorna 😂😂

En härlig dag i skogen

Amanda F

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Nu börjar jag bli riktigt trött på att vara sjuk! Eller jag är inte så sjuk länge, säkert därför jag börjar tycka att det är urtråkigt och segt. Sen är det ju fruktansvärt tråkigt att aldrig få något innehåll till bloggen.

Det enda jag har gjort idag är att ta de lungt på soffan och vart i affären en snabbis.

Tog precis ett bad också, tycker alltid att idéen är så bra, men när jag väl ligger där så vill jag upp direkt.

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att min ansiktsmask ska torka.

Puss och kram <3
lovar att få mer innehåll nästa vecka

Amanda F

  • 8 Readers

Likes

Comments

Trotsade febern idag och bakade en sats med kanelbullar. Kände att det va dags att vara lite produktiv, men jag känner verkligen att det tog på krafterna. Så nu sitter jag på soffan och ser på Grimm och käkar bullar, mums! Nu orkar jag inte göra mer idag, eftersom jag fortfarande har feber, men den är långt ifrån så hög som den har varit de senaste dagarna.


Puss och kram <3

Saftiga och goda kanelbullar.

Amanda F

  • 12 Readers

Likes

Comments

Har känt mig smått orolig hela dagen idag. Jag känner av något i nedre delen av magen, mestadels till vänster (där mitt X ska sitta) men känner även av en del på höger sida och i mitten också. Brösten är mer ömma än vanligt också.
Har inte varit inne och tagit hcg prover på två veckor även om jag ska göra det varje vecka. Har inte känt mig bra någon av veckorna, och speciellt inte denna, då jag hade 40,3 graders feber inatt. Men ska ringa dom imorgon och prata med dom iaf ☺️. Jag kan ju hoppas på att det är en vanlig mens som är på G, men misstänker att det är något annat. Fan också.

Amanda F

  • 12 Readers

Likes

Comments

Det finns ju inget bättre än egentid, idag tog jag mig en stund i badet. Jag tänkte att det kunde vara skönt med tanke på att jag är sjuk, och jag hade rätt. Men jag låg inte så länge, kan inte ha varit i mer än 15min, sen fick det räcka.

Min vän Jossan ringde mig sen, vi pratade om allt mellan himmel och jord, som det brukar vara! Haha. Vi pratade i närmare en timme. Hon är fantastisk ❤️

En härlig stund i badet.

Amanda F

  • 19 Readers

Likes

Comments

Nu var det min tur att få influensan, har laddat upp i soffan med halstabletter, Ipren, té och en bra serie. Idag fick det bli Grimm ☺️.

Jag jobbade med kollegor som hade influensan hela förra veckan, så det var väl egentligen väntat att bli sjuk. Men det är alltid lika jobbigt när man väl är det. Min feber är inte jättehög än, som tur är. Men det kommer väl.

Håller undan symptomen med hjälp av mediciner.

Amanda F

  • 25 Readers

Likes

Comments

Ni som har läst mina tidigare inlägg har nog förstått att jag har två boxrar. Men jag har fått nog utav att folk frågar varför jag valde boxer när det finns mycket sötare och lugnare hundar. Jag ska skriva några punkter som är positiva (enligt mig) och några punkter som är negativa.

Positivt
Extremt kärvänliga
•Pålitliga
•Humor
•Mysiga, och med det menar jag att om dom hade kunnat ligga i mig så hade dom gjort det 😂😅
•Bra med barn
•Smarta
•Arbetsvilliga
•Aktiva
•Glada
•Stabilt temperament
•Inget arbete med päls
Och listan fortsätter!

Negativt
•Svåra att lära att gå i koppel
•Äter allt. Så gäller att lära dom från dag ett.
•Listiga, och med det menar jag att dom kommer på omvägar att få göra som dom vill.
•Sjukdommar, som cancer och höftdysplasi. Var noga med att kolla upp uppfödare och stamtavla på valpen.


Myter som jag ofta hör är att en boxer är som en clown och att dom är extremt svåra att träna, vilket absolut inte är sant! Dom har väldigt lätt att lära, men är också extremt smarta. Så gäller att visa tydligt vart gränsen går. Och att dom dreglar mycket. Hur ofta har man inte hört "men vad jobbigt att ha hundar som dreglar helatiden", för första och sista gången, en boxer dreglar inte mer än någon annan hundras! Den dreglar bara efter att den har druckigt eller när den luktar på något gott, leverpastej är extra gott ❤️

Puss och kram <3

Ester

Doris

Amanda F

  • 29 Readers

Likes

Comments

Har haft en väääääldigt lång dag på Ikea, jag och Simen åkte hemifrån tidigt i förmiddags och har varit här sen dess. Vi hat ritat ett kök och faktiskt betalat det också 😍. Så nu har vi ett nytt kök om 6-7 veckor. Can't wait.

Vi köpte även ett nytt matsalsbord och nya stolar. Så just nu sitt vi vid utlämningen på Ikea.

Lägger upp bilder så fort jag är hemma 😍.

Puss och kram så länge

Lång väntan på bordet.

Amanda F

  • 31 Readers

Likes

Comments

Kl är 00:34 när jag skriver detta och jag ska vara uppe kl 6:00. Gör sista turen för denna veckan imorgon, ska bli superskönt att ta helg! Det första vi ska göra imorgon efter att jag har slutat är att åka till Ikea och rita kök, då vi har tänkt byta kök nu i oktober/november. Det hade vart superskönt att vara klara med köket innan jul, eftersom vi får hem folk från bägges sidor.

Idag har jag egentligen inte gjort något speciellt, jag jobbade till kl 16, efter det så klippte jag buskarna på baksidan. Sen har jag bara legat på soffan och slappat hela dagen.

Puss och kram <3

Här får ni en liten bild från rasten. Astrid är fotograf

Amanda F

  • 32 Readers

Likes

Comments

Det kan väl inte bara vara jag som får ångest på kvällen? Det är långt ifrån alla kvällar som jag får ångest, men när den väl kommer som starkast så är det alltid på kvällen. Och ni som vet vad ångest är vet om att man inte riktigt kan sätta fingret på vad det beror på.

Ikväll är en sån kväll för mig, egentligen vet jag inte vad jag får ångest för, men jag vet varför jag får den. Det är pga att det har hänt mycket i mitt liv det senaste, jag har gått igenom två utomkvedeshavandeskap (graviditet som sätter sig utanför livmodern) som har satt sin prägel på mitt psyke. Men jag vet att det kommer bli bättre så fort jag har kunnat smälta detta. Sen så kommer den oftast efter en stressig dag på jobbet eller vid annan stress. Men de två sakerna går hand i hand, så i vanliga fall så får jag inte ångest efter en jobbig dag på jobbet. Utan allt runt omkring spelar roll.

Tänkte skriva ett inlägg om utomkveds om någon skulle vara intresserad? Det är en så stor fråga men så få svar. Så tänkte att det kan hjälpa någon som går igenom samma sak.

Puss och kram, godnatt <3

Amanda F

  • 34 Readers

Likes

Comments