Header

Amanda Falkenstedt

Godeftermiddag alla fina!
Idag är en sån där dag när det inte är någonting alls som lockar till att göra annat än att ligga i soffan och bara slappa. Blivit rätt många sådana dagar nu på senaste känner jag, men det kommer ordna sig. Kaffet finns såklart med mig här i vardagsrummet, som alltid. Som sagt, inga konkreta planer alls för denna dag förutom att far min kommer hit senare ikväll och hälsar på och ska hjälpa oss att fixa till lite småsaker.

Nu ska jag väll försöka ta tag i något här hemma, städa skulle ju vara trevligt så man kan känna att det är gjort den kommande helgen! Ni får ha en mysig torsdag och ta hans om er.


Likes

Comments

Amanda Falkenstedt

Onsdag, vilket innebär att det snart är löning och jag är glad över det!
Idag har jag tillbringat eftermiddagen med min rumskompis och vi tog oss till vattnet för att få till några bilder och samtidigt promenera lite. Så ikväll kan jag känna att jag bara inte suttit inne på rumpan hela dagen utan faktiskt rört på mig. Jag kan väll säga att vi fick till några iallafall. Efter det har vi inte gjort mycket. Vi hade främmande runt middagen med en kopp kaffe och lite skitsnack, så ikväll vart det en sen middag.
Nu sitter vi båda nerbäddade i soffan och kollar på film vilket vi nog fortsätter göra denna kväll tills vi kryper ner i sängen! Jag har haft en mysig dag och i helgen har vi planer som ni ska få ta del utav.

Kram på er och må bäst tills dess!

Likes

Comments

Wellness

Det är många gånger som jag funderat på varför det alltid är sådan hets kring det här med hur man idag ska se ut.
Om vi skulle få för oss att googla på utseendet för detta årtal så kommer vi att läsa om hur stora bröst man som tjej ska ha, hur mycket rumpa man ska ha och hur smal man ska vara och om inte anat "tips" på hur man kan bli så smal som idealet idag säger att man ska vara. Vi kan också läsa om hur stora muskler en kille ska ha, hur deras hår ska vara klippt eller att killar inte alls får "täcka en finne" om de så skulle vilja.

Varför ska vi alltid gå efter hur alla andra tycker att man ska se ut? Vi alla är väll egna personer, med egna val och egna syner på hur vi vill se ut? Eller har jag fel?

Har du inte så stora bröst eller lika stor rumpa som det tycks att du idag ska ha, va stolt för det du har. Är du inte lika smal som barbie så visa hur stolt du är trots detta. Att bygga muskler kan idag vara något som killar tycker om att göra, men tycker du inte det eller har du inte dom musklerna så skit i vad andra tycker. Vill du täcka en finns, oavsett kön, så varsågod och gör det. Det finns ingen som kan stoppa dig och det ska inte finnas någon som ska berätta för dig vad som är rätt och fel. Stå upp för att du är just du och var nöjd med dig själv!


Likes

Comments

Godmorgon!

Idag tänkte jag att ni faktiskt skulle få höra hur det egentligen ligger till här hemma hos mig. Jag bor ihop med min käre vän Sanna så jag spenderar större delen av mina dagar med denna filur och vi gör nästan allt ihop. Därför vill jag bara att ni ska veta att ni kommer få ta del av hennes liv nästan lika mycket som av mitt.
De flesta bilder och dumheter gör jag tillsammans med henne!

Till dagen då, idag ska vi försöka komma ut lite och fota innan solen hinner gå ner igen med tanke på att den knappt visar sig under denna årstid. Vi tänkte ta med oss en kopp kaffe och promenera lite för att få till lite bra memories!

Tills vi hörs nästa gång så får ni ha det bäst!

Likes

Comments

Beauty

Godmorgon alla fina!

Som jag skrev igår kväll så kröp jag ner i sängen men denna natt med en ansiktsmask som återfuktar hyn under natten och hyn drar så åt sig all fukt som den behöver. Självklart ska man skölja av ansiktsmasken när man vaknar morgonen efter och imorse kändes det som att det inte fanns en skråma i ansiktet!
Skulle faktiskt rekommendera denna ansiktsmask till alla, speciellt denna årstid då det är svårt att hålla hyn återfuktad!

Självklart kan man använda denna ansiktsmask i 10-15 minuter precis som med vilken annan ansiktsmask som helst. Men för att få ut den bästa effekten av att använda just denna produkt så använder jag en återfuktande kräm också som håller hyn i det bästa skicket.

Må bäst och ta hand om er!

Likes

Comments

Beauty

Hej allihopa!

Idag är det söndag, vilket för mig är en dag som innebär att ta hand om sig själv och göra sig redo för en ny vecka. Därför tycker jag att man ska ta vara på denna dag och unna sig något extra för att känna sig redo för en ny arbetsvecka.
Idag har vi som tidigare nämnt haft över lite folk på en liten "spa" eftermiddag där vi tagit del om lite information från andra än oss själva. Vi fokuserade idag på våra händer då det som sagt är den årstid som det är och händerna tar väldigt mycket stryk under denna period, därför kan det vara skönt att fräscha upp händerna lite.

Det var iallafall en underbar söndag för min del men också en dag med mycket information.
Jag tänkte nu avrunda min kväll och krypa ner i sängen, men först ska jag lägga på en ansiktsmask.

Likes

Comments

Amanda Falkenstedt

Godmorgon!
Hoppas att ni hade en bra Lördagskväll och att ni idag har en bra Söndag, trotts att det är Måndag imorgon. Igår vart kvällen lugn för oss, vi hängde runt lite bara och hade det mysigt med en massa polare.
Idag väntar vi på att få gäster då vi har planerat en liten myskväll där vi tänkte rikta in oss på att ha ett litet handspa nu när det är den årstid som det är. Bara ta hand om oss själva helt enkelt, så kommer det hit ett par som ska prata lite om produkter och visa mer för att ge oss andra lite inspiration. Så det ska bli spännande!

Likes

Comments

Amanda Falkenstedt

Godkväll!
Idag har jag bara hållt mig här hemma då jag känner mig helt utslagen trots rätt timmars sömn. Men så kan det ju vara ibland. Tänkte inte göra så mycket idag alls, inga planer iallafall. Tänkte väll mest försöka lägg lite tid här på bloggen då jag verkligen vill få det att fungera mellan mig och bloggandet. Vi kommer liksom inte alltid så bra överens men nu ska jag verkligen försöka lägga mer tid och energi än tidigare.
Tänkte faktiskt inte skrivande stund ta mig en kopp kaffe och slå på en film på tv'n för att bara vara ett tag och senare ta tag i matlagning och annat.

Jag hoppas ni har en bra kväll och att det fortsätter vara bra!

Likes

Comments

Amanda Falkenstedt

Halloj allesammans!

Fredag idag och vad har jag gjort idag då? Ingenting speciellt faktiskt, städade här hemma imorse då det såg ut som skit och efter det så körde vi faktiskt lite övningar här hemma istället för att gå ut och promenera i detta trista väder. Efter det så har jag inte gjort mycket, tog en kopp kaffe och nu sitter lillebror här och pratar lite skit med mig.
Ska om en liten stund ta mig till Tyresö för att prata strunt med mor och far och sedan får vi se vad som händer.


Likes

Comments