Numera är det mest plugg som gäller för mig om dagarna.. booring men är  förhoppningsvis klar med allt nästa vecka ! ska bli så skönt , inte för att jag blir helt fri ändå eftersom då dras det igång med andra grejer haha. 

Det bästa med att man sitter still är att man blir rastlös på att röra sig så blev en sväng till gymmet men va så mycket folk så tog en rask promenad hem och fortsatte med lite övningar hemma.

 Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår firade vi amanda lite i förskott,, vi satt på deras enorma soldäck och grillade, körde lite spel och pratade smiley mycket trevlig kväll ! sedan drog vi även till krogen och tog en öl och dansade lite. När jag kom hem vid 3 eller nåt så slocknade jag direkt, var helt slut haha. 

Likes

Comments

Valborg firades med lite middag och jordgubbsdrinkar som jag och erika fixade tillsammans med amanda, becka och linus smiley drog även på en fest men åkte dock hemmåt tidigt. Gillar inte när sånna "speciella dagar" ska vara på vardagar mitt i veckan, tycker att det alltid kan vara på helgerna istället,haha. 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Tänkte uppdatera lite om min student i fredags som var en utav de bästa dagarna i mitt liv !

Dagen började med champangefrukost och sedan vidare till skolan. Väll där blev erika och jag väldigt glada i huvudet haha hergud vad kul vi hade. Efter avslutnings "konserten" virrade vi runt lite tills det var dags för utspringet, guud vilken skön känsla och taggad man var ! Sedan blev det att träffa lite släkt och såklart ¨åka flak. Efter det blev det hem och träffa ännu mer släkt och få blommor och kuvert hihi.

På kvällen blev det studentmiddag och utgång. Galen dag synd att man bara upplever det en gång.

 

 

 

 

 

Likes

Comments

kan ju börja med att berätta om helgen då det då blev norrköping för min och amandas del. först satt vi ute i en park och lyssnade på musik och drack öl. Senare fick vi även lite sällskap också. Sedan gick vi upp genom hela stan till en lägenhet där vi inte blev speciellt långvariga så då blev det att gå ner igen haha. Blev i alla fall puls med lite dans & så. Kan inte säga att det var direkt en av de roligaste av gångerna vi varit där men var helt okej, kanske börjar tröttna på det också ? haha kan snart inte gå ut någonstans längre.. nae då. Men gillar helt klart hemmafester mer.

idag var det i stort sett min sista vanliga skoldag, blev av med 3 kurser så är i stort sätt klar med hela trean nu men har fortfarande lite kvar att fixa. När jag kom hem träffade jag erika en sväng och vi pratade lite såklart om det ända som finns i våra huvuden just nu studenten och utomlands haha.

tycker att den där jätte värmen kan komma nu är ju trots allt juni snart, ska i all fall bli skönt med grekland i år igen den 3 juli !

Likes

Comments

en ganska ovärd dag idag faktiskt. Är ju så vann vid ha praktik då man i alla fall känner att man gjort någon nytta hela dagen, saknar den faktiskt redan.

Blev i alla fall tillslut lite jobb med projektarbetet idag sedan till norrköping en snabbis och hämta biljetter till puls som får gälla i helgen. Nu ville amanda att jag skulle komma bort till henne en sväng så är väll bäst att jag gör det. haha.

coolingar sen i lördags

Likes

Comments

Ja jag är en person som har väldigt svårt för att bestämma mig för saker & ting. Jag gör helt enkelt det jag känner för och nu känner jag för att blogga lite :)

Hatar i alla fall måndagar men hade en oerhört rolig helg. I lördags fyllde min vän amanda 19 år och det firades såklart med en fet fest. Roligt folk, mycket dricka, dans, god mat och mycket skratt, roligaste kvällen på länge helt enkelt !

Nu blir det att sova, i morgon blir det en sväng till skolan och förhoppningsvis avsluta projektarbete. Inte långt kvar nu är grymt stressad.

 

Likes

Comments

nu har jag hittat tillbaka hit igen ? får se hur länge det håller denna gång då haha.

denna vecka har i alla fall hitils varit de härligaste dagarna på året, känns verkligen som sommar , allt gick så snabbt nyss var det snö och nu kan man ligga ute och sola i bikini ? vilket klimat ! men men ska verkligen inte klaga :)

Kom i alla fall precis hem i från norrköping. Erika & jag åkte dit en sväng för att jag skulle hämta biljetter till mig & amanda till puls på lördag. Sedan stannade vi en liten stund och åkte med matilda hem. Nu blir det väll att tagga ner lite till en film eller något skulle egentligen vilja kolla på bb men nej såklart ska sporten gå före på tvn.

 

 

 

Likes

Comments