Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haha, kan man träna med den här foten? 😆 Det gick inte så jättebra att köra hiit i alla fall. Det får nog bli lite lugnare träningsformer den närmsta tiden.

Idag har jag i alla fall varit i skolan och påbörjat den sista kursen någonsin, demens. Så skönt att det bara är tre lektioner kvar, men dessmera att göra hemifrån. Efter skolan hade vi planeringsdag på jobbet.

Imorgon ska jag lämna in min krångliga bil på lagning som vanligt, jobba 07-11 och sedan åka till Marieberg för att julhandla med Jasmine. Ska bli så mysigt!! 😍 Förhoppningsvis får jag med mig de flesta julklapparna hem.

Likes

Comments

View tracker

Idag har det kommit massor snö, mysigt! I alla fall när man sitter framför en varm kamin. Finns det något bättre!?😍 Älskar värme! Är verkligen ingen vintermänniska!

Imorgon jobbar jag 07-11, sen ska jag sätta in nytt hår på Sofia och på kvällen ska vi umgås med Julia. På lördag är jag ledig för att jag tog en extra lördag förra helgen så denna helg jobbar jag bara delad tur på söndag. Lyxigt!

Och nästa vecka händer massor kul! Den sista kursen i skolan startar, jag ska julshoppa med Jasmine, 30 års fest på lördag osv. Och snart är det jul! 😃

Likes

Comments

Hej hej!
Idag börjar jag äntligen se lite ljus i det här hopplösa mörkret, haha. 😆 Nej, men jag har varit utan dusch i ca tolv veckor nu då mitt badrum har varit under renovering. Har fått duscha lite här och där, hos vänner, på jobbet osv. De två senaste veckorna har jag dessutom varit utan toalett så då har jag inte ens kunnat bo hemma! Men idag när jag kom hem såg jag att golvet i alla fall var lagt och det blev jättefint. Nu känns det som denna långa väntan snart är över. 😊

Likes

Comments

Hej hej. Igår var det första advent så Hannah och Julia kom till mig på adventsfika. Supermysigt.✨

Idag sitter jag på lunchrast och när jag slutar vid 16 ska jag hem och träna och plugga. Så kommer hela veckan se ut för min del. 😆

Likes

Comments

Every blonde needs two black bitches 👯

Jag hade en kanonkväll med Hannah och Moa igår med lite drinkar och bowling. Ikväll ska jag jobba och imorgon blir det myskväll med Hannah och Jullan. 😁 Perfekt helg!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag jobbat, varit ute och sprungit, tränat Hiit och nu har jag precis ätit kvällsmat. Ska sätta mig och skriva p¨å tre hemtentor i medicin 2 och palliativ vård... Usch, jag är så skoltrött.😖 Tur att det bara är en enda ynka liten månad kvar av min utbildning!

Häromdagen tog jag fram lite ljusstakar. Lite tidigt kanske, men det är så mysigt. 😚

Likes

Comments