Header

Har haft ett ofrivilligt uppehåll från hästar eftersom jag inte haft någon att rida. Men nu när jag har sportlov så har jag passat på att rida Mika. Har ridit henne någon gång ibland men passar på och rida henne mer nu när jag har tid. Älskar den hästen och det är en riktig Amandahäst!
Planer för idag är att åka ut och rida Mika i ridhuset och sen hem och göra sig iordning. Ska nämligen på tjejkväll på Hammarö med brudarna från Lillerud. Kommer bli asmysigt! :D

Likes

Comments

STUDENTGREJORNA ÄR HÄÄÄÄR! Mössan, studentglaset, den assnygga munkisen har äntligen kommit! Längtar så mycket till studenten så sinnessjukt mycket och nu känns den verkligen nära!
En annan grej som jag längtar till är studentkryssningen som är 31 mars. då kommer alkoholen flöda kan jag lova!

Likes

Comments

​2015 var ett helt galet år,  fylla var och varannan helg och minnen som kommer vara svårslagna. Men tror dock 2016 kommer bli ännu galnare. Även fast det inte blir lika mycket alkohol så kommer det hända så mycket. Student, körkort, häst och lägenhet förmodligen osv. Kommer sakna mina brudar från Lillerud så himla mycket och hoppas verkligen vi kommer ta tid för varandra efter studenten också. 

Just nu i denna sekund, så ska jag snart göra mig iordning för att åka till släktmiddag. Första helgen på ett bra tag som jag faktiskt är nykter, he-he. Kommer fortsätta så ett tag också! I lördags la min telefon av på riktigt efter ett långt tag kämpande. Så idag eller imorgon ska jag beställa en iphone 6! 

Igårkväll/natt/morgon var jag hos Janna, Lina och Claudia och vi kollade serie, pratade och drack te. Kollade på en serie jag aldrig sett förut men som var så sjuuukt bra. Make it or break it. typiskt tjejserie ;) men det var iallafall hur mysigt som helst! 

Likes

Comments

Mjarå, en till telefon borta, borde få pris i att tappa bort saker alltså.. Eller sluta dricka skulle ju vara smartast. Meeeeeen är ju inte så smart så..

Saker som hänt i mitt liv sen senaste:
• Fyllt 18
• Flyttat ihop med Erica och Emmy på lillerud
• Bokat studentresa och studentmössa
• Börjat tagit körkort, sen gett upp.. Och nu tagit upp det igen
• Köpt en telefon, som jag sen tappat bort.. heh
• Supit, Supit å Supit om igen
• Skämt bort mig ett antal gånger
• Haft jäääävligt roligt

Likes

Comments

Vad som hände i helgen då? På fredagen så lånade vi en lägenhet nära pip där jag var med Moa och gänget. Hann se John de Sohn i typ 10 minuter. Skräll mig! Men kom in på öltältet även fast jag inte är 18! Vi satt ute utanför lägenheten där jag blev avputtad från en stol och har asont.. Fortfarande.. Fick det till och med då även fast jag var full och go.
I lördags så var jag med lillerudsbrudarna, och vi satt vid en stor park i närheten där de flesta sitter. Kom senare än de andra och drack fort som f*n, snubbla å for lite.. Hehe..
Men för att vara lite blåslagen så var det en riktigt bra helg! Bästa på länge faktiskt! Nu taggar jag Fryksdal där jag ska leva loppan :D

Likes

Comments

PIP till helgen då. Även fast det inte riktigt är hajflaj artister. Inte min typ av musik, så känns det ändå kul att det händer nått! Ska jobba på torsdag så blir fredag och lördag för min del men det duger det! Höljes är ju också till helgen och det låter sååå mycket roligare så frågan är ju om man byter ut en dag och åker dit istället! 

Planering för idag är att åka ut med syr min och rida Mika i skogen. Sedan tar jag mitt vrålåk till cykel och cyklar till stall nummer 2

Likes

Comments

Senaste veckan har bestått av stallet, stallet och stallet. Veckan som kommer nu har jag skaffat ett litet jobb och är ridlägerledare. Har suttit och planerar scheman så jag är aldrig trött i huvet. MEN jag är äntligen tillbaka att bli mig igen! Senaste tre månaderna har jag varit helt lost och hänt grejer som jag bara vill åka och försvinna från! Har haft taggarna utåt och varit riktigt tråkig! Men nu är jag back on track! Och känner att denna sommarn kan bli riktigt bra ändå!

Likes

Comments

Vi var hemma hos mig i fredags. Emmy, Elin, Matilda och Josse var här och Tom, Moa och Andreas kom senare. Var en händelserik natt kan man säga men hade trevligt ändå. Senare på kvällen gick vi till en fest och träffade lite folk. Väl hemma somnade vi vid kanske 5-halv 6!
Sitter nu hemma och kollar Beverly hills med Sofia. Resten av familjen åkte till Göteborg och lämnade oss hemma för att ta hand om katterna. Har Elgada hela veckan nu också för Moa är på läger.

Likes

Comments