​lunch!! Juicen jag dricker på morgonen håller mig mätt väldigt länge. 4 timmar senare är jag fortfarande inte hungrig. Det förvånar mig hur mätt en kan bli på bara lite frukt. Så det blev bara lite ananas till lunch. Det är inte juice, men som sagt jag skriver mina egna regler. Jätte gott ändå! (överredigerad bild kanske hehe)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​dagens frukost var mycket bättre än gårdagens! Idag gjorde jag någon morotsjuice med bl.a apelsin och ingefära. Tog mycket mindre ingefära idag än igår men nu blev den istället för svag :(. Men hellre för svag än för stark haha!

Likes

Comments

​alltså ush. Började dagen med att dricka den mest motbjudande juicen. Fast den fick mig verkligen att vakna upp haha. Jag hade i för mycket ingefära vilket bara fick den att smaka väldig starkt typ. Levde mest bara på smoothies idag. hehe. Men jag känner att det är okej. Jag gör mina egna regler!

Bättre lycka imorrn!!

Likes

Comments

Imorgon börjar jag en juice detox. Jag tänkte hålla på i ca 3-5 dagar beroende på hur länge jag orkar. OBS jag gör det inte för att jag vill gå ned i vikt.De senaste veckorna har vi ätit ganska mycket skräpmat pga kvällar ute. Så jag gör det mest för att "nollställa" mitt sötsug osv. Börja på noll igen nu när det är sommar.

Håller tummarna på att det blir kul och gott!!


Likes

Comments