Header

Hej hej, har helt glömt bort bloggen i veckan. Har haft massa annat för mig och bloggen har inte ens varit i mina tankar. Som jag skrev var yran hur kul som helst, och längtar redan till nästa år! Veckan har annars varit bra, väldigt lugnt i skolan. Och i fredags tog jag emot min första kund, det har jag varit orolig över i veckor, men som tur var gick det bra! Och min helg har bestått av att vara med kompisar. 

Igår var hade jag bortamatch i Skellefteå, tyvärr blev det en förlust. Men aja sånt är livet! Vi kom hem rätt så sent och somnade ännu senare. Så valde att stanna hemma idag, vi hade bara en kubb-dag på skolan, och det kändes oerhört onödigt.. Imorgon väntas "skolavslutning", och sommarlov. Det är helt sjukt, ett år har gått och två år kvar till studenten!! Ni får ha en toppen dag, kram! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Kort och gott så har jag haft en toppenhelg! Lärt känna jättefina personer, och haft superkul. Jag skriver mer imorgon, kram!

Likes

Comments

Hej hej! För en gångs skull så är det sol, så det har gjort dagen 10x bättre. Cyklade iväg till skolan och hade en svenska lektion, då faktiskt en hel del blev gjort. Sen hade vi hål till halv tolv, och när vi väl kom på den lektionen så behövde inte ens alla vara där, inte jag..

Sen dess har jag hunnit vara hemma en stund och sedan cyklat ner på stan på en synundersökning. Håller på med allt innan jag får börja övningsköra, så var och fixade det. Och nu är jag hemma igen. Jag har inga planer alls för kvällen. Ni får ha en fortsatt bra dag!!

Likes

Comments

Mer än halva veckan har redan gått, och efter denna vecka så väntas endast en hel vecka kvar. Känns helt ofattbart..

Hur som helst, veckan har varit rätt så lugn för mig. Var hemma i måndags, för jag mådde fortfarande väldigt dåligt. Åkte till skolan igår, hade en lektion, åkte sen hem och vilade ett tag. Klockan två åkte jag ner på stan med Anna. Vi hämtade ut våra yranband och gick sen vidare till Nailzone där vi träffade Pernilla. Där spraytanade vi oss. Resultatet blev bra! Så nu är jag sommarbrun inför yran :D

Idag har jag skrivit ett prov, lämnat in en inlämning och haft sminkprov. Så en härlig dag för checklistan inför lovet. Nu är det bara några få saker kvar i skolan, vilket är jätteskönt! Ska bara ta det lugnt ikväll, så jag blir frisk någon gång.. Ni får ha en toppen kväll!

Likes

Comments

I korthet har min helg varit väldigt lugn. Jag trodde att min förkylning hade lagt sig i fredags, men icket. Det har bara blivit värre under helgen. Men iallafall, har spenderat helgen med Casper och vi har bara tagit det lugnt. I går kväll kollade vi på Eurovision, grattis Måns!

Idag har jag mått skit, knappt kunnat andas för min hals är så svullen och täppt. Casper åkte efter lunch och sen dess har jag legat i sängen och kollat på youtube-videos. Och nu kollar jag på Mästarnas Mästare. Hoppas ni har haft en bra helg!!

Likes

Comments


Likes

Comments

Hejhej! Redan fredag och helg, känns helt sjukt. Min dag har varit bra och har redan slutat för dagen. Började morgonen med att vara modell för en i treans slutprov. Jag tyckte resultatet blev fint och att hon var superduktig! Dock så är jag fortfarande glittrig i hela ansiktet, haha. Efter det så hade vi en svenska lektion, då jobbar vi med ett grupparbete som flyter på bra.

Och efter den lektionen så slutade vi, oerhört skönt! Jag kom hem för en timma sedan och sitter och väntar på Casper ska komma hit. Vi har inga större planer för kvällen, mest bara ta det lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag och får en toppen helg!

Likes

Comments

Hej hej! Största anledningen till varför jag inte uppdaterat så mycket är för att jag har känt mig hängig och sjuk hela veckan. Därav legat och vilat i princip hela dagarna, vilket kanske inte är jättekul att läsa om.

Idag cyklade jag iväg till skolan för endast en lektion, en svenska lektion då jag och Felicia faktiskt fick lite gjort, för en gångs skull. Vi slutade halv tio, HALV TIO, stan hade inte ens öppnat liksom.. Jag cyklade hur som helst ner på stan, köpte det ni ser på bilderna och åkte sen hem. Har inte alls mått bra idag, ni vet känslan då man håller på att få feber, varm men kall, svettas men fryser, och helt tung i huvudet. Så har jag känt hela dagen, tur att jag haft en kort och lungdag.. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments