Header


Idag blev det direkt från jobb, en sväng om Ängelholm för att hämta upp fyra sköna brudar för en liten roadtrip. Vi hamnade i Torekov där vi käkade middag på Moby´s Shack och jag åt en supergod Krabburgare. Efter maten gick vi upp på kullen för att kolla utsikten och snacka innan det blev lite omvägar med go' musik på vägen hem. Ibland är en kväll med tjejerna precis vad man behöver!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Så var det måndag igen och jag har haft en härlig helg men en mjuk uppstart innan.

Det har varit mycket jobb på senaste tiden och då är det skönt med vänner och familj som snabbt hjälper till att göra vardagen roligare med middagar och häng. Efter jobbet på onsdagen mötte jag upp Nicholas och Michael för middag på Torstens. Fredagen fortsatte i samma stil med fest för vår fina Sofia som var hemma på en snabb visit från London.


På torsdagen fortsatte vi med hemgjorda hamburgare och film.

Fredagen fortsatte i samma stil med middag och fest hos vår fina Sofia som var hemma på en snabb visit från London.


Lördagen blev en mysdag med tvätt, städ och kräftor.På söndagen for vi till IKEA för lunch och ljus eftersom de nästan var slut (svårt att tro med tanke på hur många ljus jag har tända hela tiden. Därefter åt vi middag hemma hos mina föräldrar med hela familjen 💜


Likes

Comments

Igår blev det en lugn kväll på mina föräldrars baksida, det är en av de bästa platserna jag vet och den bara utstrålar mys och kärlek.

Hursomhelst så blev det kräftor och bruschetta till middag och efter det ett långt bad i jacuzzin innan hemfärd 🙏🏼

Likes

Comments


Åh som jag har snöat in mig på gult känner jag. Det är faktiskt roligt för jag tror inte jag äger ett enda gult plagg sedan tidigare. Dock känns dessa godingar inte som att de är så många klick bort ;)

Det passar ju perfekt en solig dag som denna! Igår var det en riktig myssöndag - jag va så otroligt trött och sliten, plus att jag kände mig lite hängig och gnällig helt allmänt. Så jag tvingade pojkvännen till att ha Harry Potter-maraton med mig och sen sov jag gott under nästan hela de två första filmerna. Därefter gav han upp och sa att vi fick ta HP en annan dag när jag faktiskt orkade vara vaken - haha!

Så det blev räkfrossa framför Falk istället, men det var ju hur mysigt som helst bara det.
Vi är ju sällan bara hemma en hel dag och ibland känns det som att vi alltid är ute och far - men det var riktigt skönt igår, gick i morgonens träningskläder hela dagen, hann tvätta undan allt utom en maskin som jag ska ta så fort jag kommer hem. Så det känns som att vi är redo att starta veckan :)


Likes

Comments


Igår gifte sig två fina vänner och efter en regnig och blåsig förmiddag, sprack det upp och solen blev hedersgäst. En supermysig och fin eftermiddag och kväll helt enkelt 🥂💍

Likes

Comments


Denna lördagen började med frukost på Café Killeröd med hela min fina familj. Därefter åkte jag hem för att fixa det sista till eftermiddagens bröllop 🥂

Likes

Comments