Header

Efter en underbar men fullsmockad helg var man lite seg i kropp & knopp, så efter jobbet skyndade jag hem, hoppade i träningkläderna och drog iväg för en timmes yoga. Det var otroligt skönt och välbehövt! När jag kom hem åkte den stora planeringsboken fram, och nu är jag så redo för denna veckan!

Pitaya-vattnet var med i vanlig ordning, och efter planerandet blev det middag. Jag skämde bort mig själv (läs lensade kylen) och bjöd på grönkål med solrosfrön och två stekta ägg, haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag började nyss tro på kärlek vid första ögonkastet!
Vad säger ni om dessa skönheter? Allt jag kan säga är snälla, rara, fina, flytta in med mig!
Yankee ljuset med doft av Pink Sand, är en all-time-favorite för mig och det andra var bara drop-dead-supersnyggt, eller vad tycker ni?


Tryck på bilden eller numret under, så kommer du direkt till butiken som har produkten.

4 / 2 / 5 / 3 / 1

2 / 1

Likes

Comments

Igår kom min bror och svägerska och plockade upp mig på vägen hem till Halmstad, så satt vi där hemma hos dom och snackade, efter någon timmes skvaller hoppade vi över till soffan och kollade youtube-klipp mellan snacken innan vi drog på oss vinterkläderna och begav oss ut till ishallen för att se min andra brors hockeymatch. Det var så länge sedan jag var i en ishall och såg någon av mina bröder/pojkvän spela och det var sååå underbart att vara tillbaks. Från att varje vecka ha spenderat en och annan vardagskväll och oftast både lördagarna och söndagarna på läktarna i olika ishallar till att inte ha gjort det på flera år så var det en riktigt skön känsla när hela familjen var samlad igen och hejade på läktaren! Efter det kom jag hem till min sambo som gjort klart våra lunchlådor till imorgon. Jag tog en lång, varm dusch innan jag kröp ned i den nybäddade sängen med mitt gröna te!

Likes

Comments

wow vilken härlig lördag vi hade igår! Det började med att titta på Nicholas systersons fotbollsmatch här i Ängelholm. Vi samlades sedan hemma hos oss där han fick duscha av sig innan vi gick ned på stan för lite shopping. Eftersom det regnade och blåste ganska kallt så dröjde inte så länge tills shoppingen blev till en vinlunch. Jag åt lax, och den var så god! Efter maten gav männen och barnen upp och gick hemåt, medan jag och svägerskan fortsatte genom stan. När vi kände oss klara gick även vi hem för att hinna fika tillsammans innan jag och N skulle köra vidare mot 10 års kalas på min sida släkten. Där blev det ännu mer vin och mys. Jag har sagt det innan och jag säger det igen: Det finns ingenting som slår dagar spenderade med de man älskar.


Likes

Comments

Fredagens glada anda fortsatte nere på Grand hotell direkt efter jobb. Där bjöds det på vin och snacks innan vi drog vidare och tillslut avslutade på Tikal med middag, mer vin och drinkar! Så jag får erkänna att huvudet och stegen känns lite extra tunga idag, haha!

Likes

Comments

Min absoluta favoritdag! Den började med jobb som vanligt, men både mami och moster var också i Helsingborg och jobbade, så vi passade på att ta en lunch tillsammans. Det blev på en av favoriterna - Ginger hälsobar. Jag valde en blå spirulina bowl i vanlig ordning och de andra två tog varsin sallad. Det spelar ingen roll vilket humör jag är på, efter några minuter med de två är min energinivå åter på sin topp och plötsligt blev eftermiddagen på jobb mycket enklare ön vanligt! Inte nog med det så stod solen så varm och högt på vägen tillbaks till kontoret att jag nästan sprack av lycka!


Likes

Comments