Outfits, Tankar

bilder hämtade från pinterest

Beställde just hem lite godingar från Forever21:s hemsida. Bland annat en sådan här fluffig tröja som jag verkligen har velat ha så länge. Har länge velat ha en svart, men beställde faktiskt hem en vit, tror att den blir lite roligare och framförallt ljusar den upp min annars ganska så mörka garderob, vilket jag försöker göra. Ljusa upp min garderob, alltså. Hur som helst tror jag att denna tröja kan bli hur snygg som helst i många outfits, för att inte tala om hur gosig den ser ut att vara. Skulle vilja ha en grå också, men det har jag inte sett hittills. Kanske beställer hem den svarta också, det visar sig.. ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hoppas alla har det bra, är inte jätteduktig på att uppdatera, men det får vara som det är. Jag har haft en fullspäckad vecka, så det kändes verkligen jätteskönt med helg, och att få varva ner lite.

Jobbade 9-17 idag, måste för övrigt bara säga att jag är så tacksam för mitt jobb, känns verkligen så kul att få komma på andra tankar och vara med mina kollegor när man har mycket annat som händer i vardagen. Nu ska jag duscha och sätta på mig mjukisar, så hamnar jag nog i soffan med en film och popcorn ikväll, det känns välbehövligt. Ha en fin lördagskväll!

Likes

Comments

Så slog den till, den där förkylningen. Mitt huvud dunkar, näsan rinner och jag är allmänt trött. Jag var skolan idag, men har mest gått runt som en zombie. Vi får se vart detta bär, vill ju egentligen vara i skolan så att jag inte missar något, men jag kanske får stanna hemma imorgon om det fortsätter såhär. Det visar sig.

Så någon vidare produktiv dag blir det inte idag, ligger i sängen just nu och dricker varmt vatten med citron, honung och lite kanel i. Det är enligt mig det godaste och mest uppfriskande man kan dricka när man är sjuk. Tänkte titta på någon dokumentär ikväll, har ni några tips?

Likes

Comments

Igår var jag alltså i Stockholm för att se Beyoncé på Friends Arena, vilket var bland det sjukaste jag har upplevt. Bilderna får tala för sig själva, men det var något som jag sent glömmer.

Innan konserten var dock jag och några kompisar på Mall of Scandinavia, som ligger precis bredvid Friends Arena. Därmed blev det blev lite shopping också, men verkligen inte så mycket. Kort och gott så var det en grym dag, och jag är sjukt tacksam för allt.

Likes

Comments

Vardag

Igår var jag och familjen ute på en båtutflykt på Runn. Vi har nämligen en segelbåt, och även om det inte blåste så mycket så var det skönt att få komma ut på sjön en stund. Vi stannade till på en ö där vi grillade, njöt av en fantastiskt vacker solnedgång och sedan övernattade.

Jag är en sådan där person som älskar att komma iväg lite. Inte för att jag inte trivs i mitt hus eller så, men för att jag är en person som älskar äventyr och små utflykter. Få saker slår enkelheten i naturen, att njuta av en vacker solnedgång, att sova under bar himmel i en halvfuktig sovsäck, vakna av fiskmåsskrik.. kalla mig galen, men på något sätt är dessa saker lite mysiga ibland, om inget annat så för att få lite omväxling i tillvaron. 

Nu ska jag snart åka till jobbet, och det blir även där jag kommer spendera resten av min lördag.

Ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

Min pappa brukar likna mig vid Lotta på bråkmakargatan. Han brukar säga att jag, liksom Lotta, får infall "snabbare än en gris blinkar", och jag antar att den här bloggen är ytterligare ett sådant. Vi får helt enkelt se hur detta blir, men man får passa på när man har chansen, tycker jag.

Jag heter i alla fall Amanda, är sjutton år och bor i Falun som ligger i Dalarna. Jag läser just nu ekonomiprogrammet på gymnasiet vilket jag tycker är väldigt roligt. Jag skulle nog beskriva mig själv som en väldigt glad och positiv person, och försöker se det bästa i alla situationer. På min fritid tycker jag om att vara kreativ, vilket för mig innebär att baka och dekorera, samt att spela musik. Jag tycker även om att läsa och att laga mat. Det jag värderar högst i livet skulle jag dock säga är mina vänner och min familj, samt min tro på Jesus. Dessutom har jag alltid tyckt om att skriva, så detta ska bli väldigt roligt, och är verkligen något jag ser fram emot.

Så var det ju det där med infall, och hur länge denna nyfunna blogglädje kommer hålla i sig vet varken du eller jag. Det kan handla om en vecka, det kan handla om ett år, men vi får hoppas på det bästa. Den som lever får se. Trevlig läsning!

Likes

Comments