God förmiddag!
Jag sitter just nu i soffan och kollar på en serie. I morse var jag tillbaka på verkstan med bilen som inte hade fungerande bakljus igår så de är nu fixat. De ska bli så skönt imorgon när transporten ska på och jag slipper springa ut femtio gånger och kolla. De är en hästtjejs lyx de!!

Ridpasset igår gick så bra! Äntligen tillbaka på banan igen! Jag joggade bara superlätt på banan men han kändes bra de lilla jag red så då var de ingen idé att traggla på, vi gick ut på vägen och tog oss en uteritt istället, han var lugn och sansad så jag chansade och travade och galopperade även om de nu bara var typ tvåhundra meter så var de ändå första gången på ett år som han var så lugn att de funkade.

Men idag är de tillbaka på banan och vi ska fan igenom de där jävla programmet idag med bra känsla de har jag bestämt! Så de står på dagens agenda. Idag tänkte jag också vara lite duktig med några bilder från dagen.

Ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag är hemkommen från skolan precis och väntar på att dom ska höra av sig från bilverkstad så jag kan hämta min bil som var inlämnad för dragkrok. Tänkte nog cykla ut till stallet så hinner jag kanske rida innan jag behöver hämta den.

Skoldagen gick fort, och nu är de ledigt tills allvaret drar igång nästa vecka med praktik igen. Så blir de lite mer meckigt att få ihop ridningen men de löser sig på nått sätt.

Nej jag skulle bara kolla i här men nu behöver jag sätta fart.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godkväll!

Jag har parkerat mig i soffan och fastnat framför 16 & pregnant, jag vet inte vad de är men jag älskar att slökolla på sånna serier.. jag borde plugga eftersom de är prov imorgon i skolan så de ska jag göra när jag skrivit klart detta.

Dagens ridpass sammanfattat med ett ord är pigg..
Jag märker direkt när han inte är mentalt lösgjord eller hur jag ska säga de.. han blir aldrig dum eller stark så de inte går att hantera däremot så blir han spänd och liknande igår svår att få över ryggen ärligt och den där riktigt härliga känslan, som infinner sig nästan varje pass nu för tiden, uteblir lixom. Men de gäller att vara lugn konsekvent och bara jobba på. De blev ett rejält pass idag med bara massa super basic övergångar, övergångar, övergångar typ... men till slut blev de bättre och ett lugnande pass väntar imorgon men för att inte riskera att han är alldeles för pigg på fredag när de är träning blir de lite jogging på banan imorgon följt av en tur ute i skogen med skritt.

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har satt mig i soffan och betat av en timmes plugg och en kopp kaffe, innan jag kikar in här och säger hej.

Nu när hösten kom som en käftsmäll iver en natt kändes de som så passar jag på att dricka kaffet med lite kanel på, suuupergott!

Gårdagens ridpass var lite av en katastrof kanske man kan säga.. som jag skrev i går så delas ridhuset av i två fyrtio banor och då är de ridskoleverksamhet på ena sidan. Och eftersom vädret inte direkt levererade uppehåll i går så var vi nog sex stycken ekipage på fyrtio meter vilket blir trångt. Men jag brukar inte ha problem att hitta lösningar på de och kunna koncentrera mig på mitt men i går var de OMÖJLIGT. Nästan ingen kunde hålla till höger och vissa tycker tydligen de passar superbra att träna travökningar på diagonalen konstant i ca trettio minuter och dessutom smacka två gånger i sekunden.. sandro var ju dessutom on fire om vi säger så.. vilket leder till att jag inte kan trava fram honom i den låga formen då han far iväg åt alla möjliga olika håll. Men de är också enda sättet att få honom att slappna av i en sån situation.. så nej i går var BLÄ! Och de får jag ta på mig själv som lät yttre omständigheter påverka mig. Men som sagt de är inget att haka upp sig på, för jag brukar inte ha de problemet.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Själv ÄLSKAR jag utrustning och se vad folk har shoppat, om de är bra, eller om de finns nått bättre, nya kollektioner och allt som har med materiella saker att göra, tyvärr för plånboken...

De har ju inte blivit någon super shopping men lite iallafall.
Först ut är nosgrimman från min must have för ett tag sen. Just nu är nosgrimman lite ljusare än tränset men de rättar till sig efter några smörjningar.

Sen har jag faktiskt köpt en annan grej jag måste tipsa om som verkligen levde upp till vad som stig om den, inte så kul men såååååå himla bra.
De är denna mugg behandling från carr & day. De är som en tre-stegs-rutin som trollade bort muggen på tre dagar!! MIRAKEL!

Sen har jag utökat min samling med benlindor som är långa nog på sandros långa ben.
Jag har tyvärr inga bilder på dom på, men de kommer nog framöver i något outfitt inlägg.

Sen fortsätter jag min pälglans djungel och eftersom mugg paketet var så jävla bra så provar jag nu pälsglans från carr & day. Prova den första gången igår och då var sandro inte så värst dammig så kan inte säga så mycket om den än men den lukta inte så mycket vilket jag tycker är bra.

Sen har jag varit på jakt efter ridbyxorna från equiline som jag skrev om för ett tag sen men dom var ju såklart slut i min storlek i svart.. ska kolla vidare lite men just då gav jag upp och hittade ett par andra från de för Sverige nya märket Vestrum, som är ett märke från Italien. Jag tyckte dom var supersnygga sköna och bra grip. Hade ingen bild på heller men de kommer de med.

Jag tror de va allt den senaste tiden.
Ha de bra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag ligger kvar i sängen och kollar på Nyhetsmorgon, men snart ska de allt bli lite fart på denna slöfock, jag ska faktiskt sätta mig och plugga lite, idag är de självstudier som gäller. Ute är de grått och regnigt de passar bra med lite innehäng nu på förmiddagen.
Efter plugget idag blir de stallet såklart! Tänkte jag skulle rida igenom msvA programmet men om de ska fortsätta regna så får vi se hur de blir med den saken. Problemet som är med programtidning är att vi har de superlyxigt med en 60meters utebana en jättestor hoppbana och två ridhus men inget av dom har de rätta måtten de ena är 40meter och de andra är 80meter, vilket gör att de blir lite svårt att rida programridning i något av ridhusen, speciellt när de stora oftast är avdelat till två 40 meters banor.

I helgen var jag en sväng till Stockholm och passade på att springa in på stockholms hästbutik. Tänkte att jag lägger ut ett sepparat inlägg om shoppingen den senaste tiden.

På fredag är de dax för träningen igen och förhoppningsvis så kan vi rida igenom msvA och höra vad Anki säger om en ev start i denna klass. Sandro känns oförskämt fin den senaste tiden och bara jobbar på. Mycket fokus senaste tiden på diagonal slutor piruettarbete och att utveckla traven, i början av sommaren så blev han ganska obalanserad och slog i skor hela tiden i traven och vi fick då ta tillbaka traven och hitta balansen och självbärigheten men nu är den där och jag kan leka lite med traven och försöka hitta lite mer stamp och uttryck i traven utan att de ska bli på bekostnad av balansen. Mycket svårt, men annars vore alla Grand prix ryttare om de vore lätt..

Nej nu är de dax att ta tag i lite plugg, hörs senare!

Likes

Comments

God förmiddag!

Idag ligger jag på ett rum i bålstad och väntar på att köra hem, men de blir inte förens senare. Så jag har parkerat mig i sängen framför en serie.

Igår blev de ett jogging pass i ridhuset med sandro och han var superfin! Vi kämpar på med dessa slutor som är så jäkla svåra. Men de känns som vi har fått lite kläm på dom men fortfarande långt ifrån så bra som jag tycker dom borde vara..

Några snabba bilder från gårdagens outfit.

Ha de bra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är vädret grått och jag ska bege mig till Örebro och kolla på en bil. Sen ska sandro ridas, funderar på om de blir en uteritt idag också eller om jag ska jogga lite på banan.
Igår skrittade jag ut en sväng och sandro var SUPERGLAD! Så de känns som de kan vara bra för energi nivån att jogga lite på banan, lite övergångar och skolor.
Nästa träning är inte förens onsdag nästa vecka så jag får träna på själv fram tills dess. Hoppas att vi snart kan börja träna på piruetterna så vi kan hinna med msvA start innan årets slut. Men de är roligare att göra en bra start när man är redo än en halvdan start för tidigt.

Tänkte grotta ner mig i kavajer lite senare sålde kan hända att de kommer ett inlägg om de under dagen.

Min livsviktiga islatte nu på sommaren!

Ha de bra!

Likes

Comments

Goddag!

Att de ska vara så svårt att hinna med att uppdatera denna bloggen..

Men nu kommer de en uppdatering iallafall.
Sen sist har jag hunnit till Hagfors och hem igen. Hagfors var så himla kul och VARMT! Sandro presterade på topp och jag är så nöjd med helgen. Tyvärr lyckades vi hamna utanför placering alla dagar men, skit samma! Så mycket fina kommentarer och lovade ord! Torsdagen när vi kom så red jag lite på banan på kvällen och då var sandro ganska spänd och lite fånig för öppningen, men de blev bättre. På fredag hade han glömt de läskiga och var fin på banan. Tyvärr var han lite väl pigg.. och jag tyckte jag tappade lite scwung i traven och blev på gränsen till lite kort i formen när jag var tvungen att hålla honom lite. Extra kul att jag fick 8 på öppnan!!! Sen råkade de bli ett litet missförstånd så i förvända galoppen blev de 2 byten.. hoppsan! Resultatet 65,9??

Lördag var han lite lugnare, tyvärr krånglade bytena nät jag kom in på banan och skulle rida serien en gång innan startsignal, red den 2 gånger och de funkade fint. Allt i programmet funkade bra så kommer jag till serien och tänker att jag ska vara sjukt noggrann och tydlig, serien funkar alla byten sitter, jag andas ut och sandro slänger in två byten i varje i slutet.. kostsam miss. Då de är koff. på den. Resultat 65,2??

Söndag var han lite trött och de var extremt varmt, så kände jag direkt när jag började trava att han var trött. Men som den kämpe han är så ger han allt han har. Programmet var kanske något matt men inget som märktes jätte tydligt och inget mina närmsta sörjande (publiken) såg. Program utan missar men något matt. Resultatet 64,5??

Så himla nöjd med honom och de är extra kul när man får höra av andra att han är fin och att vi ser ut att kämpa tillsammans och att vi har kul tillsammans.

Min fina häst!

Ha de bra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag ligger i sängen och äter mina älskade avacado mackor och islatte livet!
Idag är de onsdag och dagen innan vi drar till Hagfors, super kul! Däremot är de inte lika super kul att jag som hade så mycket tid på mig och skulle packa i tid och vara förbered för att undvika stress idag/imorgon.. de har ju inte blivit som planerat, istället har jag flängt runt och kollat på bil och sålt min bil i två dagar. Så idag är de snabb och effektiv packning som gäller. Ska också försöka hinna med någon timme i solen.

Uppdateringen har varit kass sista dagarna, men sandro har varit fin! PIGG men de är bara positivt tycker jag då de förhoppningsvis gör att han orkar hela Hagfors helgen.

Jag återkommer senare med några packningstips.

Ha de bra !

Likes

Comments