Vardag

Filippa var på besök i stan idag och det tog vi vara på genom skitsnack och en riktigt god lunch

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nollning

I onsdags var det dags för den legendariska piratsittningen! Är som sagt kontaktfadder under nollningen för detta fantastiska gäng! Ikväll är det dags för full moon party och imorgon slår vi till med togafest! Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Vardag

Efter jobbet mötte jag upp Clara på en mysig fika! Inte sett henne sen i julas så vi hade en del cath up att göra! Nu är det snart dags för iw intervall sen ska jag bara ta det lugnt och packa inför Santorini 

Likes

Comments

Festligheter

Update: Snart har hela sommaren gått och jag är nu inne på min sista vecka på SEB kommer kännas så konstigt att snart flytta tillbaka till Örebro men på ett sätt väldigt skönt då jag trivs väldigt bra! I helgen1 var det i alla fall nyköpingsfest dagar och på lördagen styrde johanna upp ett whiteparty som blev riktigt lyckat! I söndags åkte vi en snabbis till grönan också! Sommaren är dock inte över för min del än då man beger sig till varmarebreddgrader om mindre än tre dagar såååå lycklig!

Likes

Comments

​Den 13 augusti drar jag nämligen till den grekiska ön Santorini!! 

Likes

Comments

Startade faktiskt morgonen med ett spinningpass som jag verkligen inte var taggad på imorse! Men tog mig i kragen och åkte dit i alla fall och ångra mig inte! Känslan efter ett svettigt pass är bäst! Nu har jag tagit en varm lugn dusch och gjort frukost! Nu ska jag bara mysa framför nyhetsmorgon och ett avsnitt av PLL. Har sedan föreläsning 13:15-15:00 sen ska jag nog bara hem och ta det lugnt för ikväll kommer Linnea hit på lite tv-mys också! Så kul att hon äntligen fått lägenhet här i Örebro och nära mig dessutom! Hoppas ni får en fin dag! 

Likes

Comments

Har ju som sagt flyttat hemifrån och fått inreda min lägenhet själv men den är som sagt bara på 25 kvadrat så man har ju fått ta det som får plats osv men längtar sjukt mycket tills den dagen jag tjänar pengar och kan köpa en fin lägenhet/hus och inreda det själv

Likes

Comments

​Mitt nyår firades i Nyköping med 12 andra härliga människor! Hade inte så jätte stora förväntningar men Carro hade gått all in med dekorationerna och alla var sjukt taggade så kvällen blev sjukt bra och ett av de roligaste nyårsfesterna jag varit på!

Likes

Comments