En helg i kärlekens stad, Paris. Folk säger "antingen älskar man Paris eller hatar staden". Jag spenderade två dagar där tillsammans med Alexandra och kan verkligen säga att jag hör till dem som älskar staden! Så mycket att se och så underbart vacker!

Vi anlände på lördag förmiddag tog en metro till hotellet lämnade av väskorna och bokade bord till kvällens middag. Sedan drog vi ut på sightseeing, vilken började vid Notre Dame ofattbart hur mäktig byggnad det är, både utsidan och insidan. Sedan åt vi lunch bestående av sniglar, ost, anka och vin, gottt! Vidare tog vi oss till Eiffeltornet. Hade inte planer på att gå upp men mitt i allt befann vi oss i en lång kö till toppen. Efter en evighet av köer kom vi oss upp och det var minsann värt det! Efter den magiska upplevelsen avslutades kvällen med raclette till middag, gottt.

Söndagen inleddes med Amerikansk frukost, inspirerad av serien Riverdale var jag tvungen att dricka en milkshake, antagligen godaste milkshaken jag någonsin smakat. Dagens program fortsatte med en båttur längs floden Seine, fick ta del av den vackra stadens arkitektur och historia b.l.a Eiffeltornet, stadens flera broar, Notre Dame, Louvren, Parisehjulet och mycketmycket mer. Båtturen inleddes och avslutades vid Eiffeltornet. Därifrån promenerade vi till Triumfbågen och vidare till shoppinggatan. Dagen avslutades framför Parisehjulet.

Sedan var det dags att hämta väskorna från hotellet och ta återvända till flygfältet, i Paris rusningstrafik. Vilket slutade i ett kaos fullt av stress och svordomar. Men mirakulöst tog vi oss till flygfältet och hann med flyget tillbaka till Geneve, tack och lov.

Denna resa kommer jag leva länge på!

Älskar att de hade en hyllning till Johnny Hallyday på Eiffeltornet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments