Det har just bytt dag. Nu är det 3 juni 2017. Dagen då bland annat jag kommer få ta emot studentbetyget och bära den vita mössan och fram över kalla mig själv student.

Fast nu är det natt dag att sova några timmar innan det blir aktuellt att fixa ansikte, hår, sätta på klänningen, stressa, tagga, nervositets vågar och allt det där. Lördagens schema är följande:

06:00 väckning
08:00 frissa
10:30 champagne brunch vid Karolina
11:30 samling vid stadshuset
12:00 dimission
15:00-18:00 studentkaffe hemma
19:00 mat vid Strampen med årskursen, lärarna och andra studenter

Utgång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag för första gången på öö jag vet inte ens när fått sova utan att behöva vakna till ett alarm, det anser jag nu för tiden vara lyxigt! Mot klockan 13 åkte jag med mamma in till stan för att *trumvirvel* kolla på en lägenhet. Fanns både bu och bä med den men överlag gillade jag den, dock inte bestämt mig ännu om jag vill ha lägenheten eller ej. Antagligen kommer detta fram över vara ett ångest beslut för mig hehe.

Åt sedan mat vid mamma innan jag på nytt tog mig in till stan för att träffa min vän Lukas vid bion. Det var nämligen dags för oss att äntligen få se filmen vi väntat på i ca tre år, Pirates of the Caribbean 5. Alltså dessa filmer hur kan man inte älska dem?! När filmen började satt både Lukas och jag som små förväntansfulla barn på julafton, vi båda har verkligen sett fram emot denna film och nu väntar vi på nästa! Den var enligt mig toppen bra och Johnny Depp som Jack Sparrow är lätt en av mina favorit fiktiva personer!

Efter bion skyndade jag vidare till gymmet för att avsluta söndagen med ett härligt bodybalance pass. Alltså kan jag konstatera att allt som allt har jag haft en suverän söndag.

Imorgon nalkas det pre-student brunch hos Ronja med några flickor från skolan innan kvällsskift vid Bernys. Hjälp nu börjar det vara okej att nervositeten kryper sig på, eftersom nästa veckas lördag står jag i stadshuset med alla andra VG abiturienter 2017 och blir ut examinerade. Känns overkligt.

Likes

Comments

MIn lediga dag i torsdags satt finfint! Himla trevligt att få umgås med William som jag inte sett på väldigt länge. Fredagen drogs igång med kick start 06:45 spinn45 på Ladys i sälskap av Nadja, följt av lite abs träning. Sedan tog vi frukost vid 1 rum och kök. Gick via butiken och åkte hem till mig. Bänkade oss i solstolarna och njöt av solen som gassade. Njöt även av ett härligt fruktfat. Allt detta hann vi med innan klockan 15 när jag åter igen infann mig på arbetet.

Idag har jag jobbat catering från Kesmo och kvällsskift vid Bernys mycket mer än det har jag inte hunnit med. Imorgon får denna trötta tös sova ut för jag har igen en ledig dag, woho, och även den dagen har några program inplanerade på eftermiddagen. 

De senaste dagarna har jag mått så bra även fast det varit mycket på gång. Men jag har mer och mer börjat lära mig att uppskatta de små sakerna som dagarna medför, vilket jag anser är viktigt att kunna göra. Hoppas ni haft en kanon helg och att även ni uppskattar små saker i vardagen, tips avsluta dagen med en tillbaka blick och plocka fram något positivt som skett. Kram och #måbra!

Likes

Comments

Idag har jag min första lediga dag på väääldigt länge. Skulle ju varit ledig redan i söndags men det blev en jobbdag istället. Även fast jag är ledig idag har jag planer hela dagen lång. För tillfället försöker jag packa ihop mig för att flytta till pappa. Senare skall jag åka till gymmet och mot kvällen skall jag umgås med William. Himla länge sedan jag spenderat tid med den gamla godingen!

Såhär trevlig matpaus fick jag ha igår! Stekt sik filé med en underbar utsikt i kvällsvärmen på terrassen. Invigde för min del den nya soffgruppen som anlände i söndags.

Likes

Comments

Idag har jag nog haft den bäst dagen på länge!
Vaknade tidigt till en strålande dag, redan klockan 6 för att 6:45 befinna mig på gymmet. Blev ett spinning (jag är medveten om att det saknas ett n i spinn på bilden oops) och core pass, så härligt att starta dagen på det sättet.

Efter gymmet plockade jag upp frukost från Aroma. Klockan halv 11 träffade jag mamma vid sömmerskan som syr om mina studentklänningar och läget där ser lysande ut. Efter det lunchade vi vid Sweet Wasa och bokade tid för studentfotografering. Vid detta lag var klockan inte ens 12 ännu.

När jag kom hem hann jag ta en powernap i solen innan det var dags att åka till jobbet. Vid stängning kom Nadja till jobbet och vi mötte sedan upp Lilli i stan. Snackade en stund och nu är jag nyss hemkommen. Skall avnjuta en te kopp och kolla lite desperate housewives innan jag avslutar denna fantastiska dag! Hoppas du haft en lika bra dag som mig #måbra kram :)

Likes

Comments

Nu befinner jag mig än en gång i Tykkihalli. Lika mysigt som igår men även lika kallt hehe. Frukosten är serverad och snart är det dags att ställa i ordning för lunch. Som ni redan fått höra otaliga gånger kommer hela dagen gå ut på arbete.

Nämnvärt är även att igår kom de slutgiltiga studentresultaten. Glad kan jag meddela att jag som flera andra av mina vänner nu officiellt får kalla oss för studenter. 3 Juni sker den efterlängtade student dimissionen och festandet såklart ;)

Likes

Comments

Idag jobbade jag från Kesmo vid ett helt nytt ställe för mig. Nämligen Tykkihalli i Vasa, lokalen var så himla mysig! Dock var det svinkallt där eftersom huset var ett omlagat garage/lada/nånting, hehe svårt att förklara men verkligen så himla fint inne i byggnaden! Nästan lite magisk stämning över stället.

Skötte servering av frukost och lunch för ca 60 personer i princip själv, förutom med lite hjälp av Patrik som roadade maten från Kesmo till hallen. Roligt med lite variation på jobbfronten och allting gick verkligen super! Imorgon blir det en likadan tillställning på samma plats.

När jag höll på att frysa tassarna av mig löste jag problemet på ovanstående sätt. Hade nämligen inte tagit med några varmare sockor så fick improvisera med vad som hittades i min "bilgarderob". Vantar på fötterna fungerade utmärkt ;) Hann hem via en sväng efter första skiftet och nu skall jag småningom börja styra kosan till Replot.

Likes

Comments

Woho både idag och igår hann jag klämma in ett gympass i mitt tighta schema, men ack så värt det! Igår tränade jag nedre kroppen och idag blev det ett bodybalnce pass, med handen på hjärtat så kan jag säga att det nog är min favorit träningsform.

Imorgon är det dubbelskift jobb som tar upp min dag 07:30 börjar jag dagen med Kesmojobb och 15:00 fortsätter jag vid Bernys, har på känn att det kommer bli en tung dag men det skall gå! Även fast jag atm går på alla reservkonton min kropp äger. Den sista tiden har sömnkontot hamnat rejält på minus och det känns som att jag tar mig sovandes igenom dagarna, hehe låter ju inte så hälsosamt så ikväll siktar jag på att avsluta dagen tidigt!
#måbra

Likes

Comments

Helgen kom och gick och nu är det en ny vecka men samma visa. Är för tillfället i full gång med 9-dagar i sträck jobb, någon dag jobbar jag också både på Kesmo och Bernys. Ser fram emot min nästa lediga dag, söndag. Även fast mina trampdynor är en aning ömma efter så mycket spring så klagar jag ändå inte på att få jobba.

Som min kalender kan intyga är veckan framför mig väldigt jobbrelaterad. Hehe vilket JOBBigt inlägg, hoppas ni har en roligare vecka framför er, kram!

Likes

Comments

Trevlig helg gott folk!

Jag har till största delen arbetat, förvånade? Nej. Igår hann jag klämma in ett gympass på morgonen före mitt skift. Idag har jag jobbat heeela dagen. Kom hem passlit till Eurovisions starten 22:00. Intog soffan med en lördagsdryck och avkopplings mode. För tillfället väntar jag på resultaten, lika spännande som varje år. Haha jag vågar påstå själv att jag är en ganska trogen följare av Eurovisions finalen. Vissa bidrag är ju pinsamt usla.. men trots det har jag hittat några länder jag håller på.

Imorgon nalkas det morsdag, som jag redan nämnde kommer jag passa upp alla andras mödrar förutom min egen lite tråkigt det, men älskar henne för det, min hjälte, min mamma ❤️

Likes

Comments