Den här tiden på året har jag precis blivit dumpad av killen jag trodde var den rätta för mig. Som jag trodde så otroligt bra om, Men så var det en riktig idiot rakt igenom.

Mitt mål med dem här 30 dagarna är att jag ska växa som människa. På 30 dagar ska jag utmana mig själv med sånt som jag egentligen tycker är lite jobbigt. Jag ska intala mig själv att jag är den lyckligaste på denna jord så mycket att jag tror på det själv.

Jag ska lyfta mig upp med sånt som ska göra min vardag lättare och glömma bort att han ens existerar. Men för det måste nya jag komma in och utmanas och jag är så redo för detta.

Det kan handla om allt från stora till små saker, som att jag kanske gör något riktigt crazy. eller köper en TO DIE FOR klänning som jag ska inviga en utekväll. Jag kanske tillochmed får något tips från er som läser vad ni tycker jag ska göra för att hålla kvar min värdighet och inte gräva ner mig allt för mycket.

Jag är singel hörrni och jag vill bara försöka må bäst , men just nu suger det. Men om 30 dagar så kanske äger det.

#nouw30daychallenge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"Vad vore vi utan våra bloggare? För att visa vår uppskattning drar vi nu igång en tävling där vinnaren får en resa till London för två och global spridning av sin blogg på Nouw.

UTMANINGEN
- Vi utmanar dig till att blogga varje dag i 30 dagar
- Hitta din egen nisch och utvecklas i ditt bloggande
- Arbeta med din blogg på ett mer strukturerat och professionellt sätt"

Let's go. I'm in. Så rolig grej, blir extreeemt taggad. Nu kör vi.
#nouw30daychallenge

Likes

Comments