Header

Mums.

Innehållet i denna box är precis vad jag behöver. En stor sked med choco twist i väntan på att tvätten ska bli klar. Kul va?

Jag är tjejen som antingen gör allt eller inget. Alla vardagssysslor avklarade eller alla väntandes på att bli gjorda. Oftast bli dem gjorda för det finns något som jag har svårt för och det är att sätta mig i soffan och koppla av när jag vet att diskmaskinen måste plockas ur eller strumporna sorteras. Vissa dagar önskar jag att jag kunde koppla av lite mer än vad jag gör. Men jag är lite som min mor. Vi båda, tro det eller ej, gillar att städa. Det ska dock ske på egen vilja men när jag väl är igång är det svårt att få stopp på mig. En liten strumpsortering kan sluta i fönstertvätt. Jag är nog lite galen.

Så nu, när kvällen smyger sig på är jag redo för avkoppling. Och Yollibox.

Har ni testat denna? Frozen yoghurt med en underbar chokladsmak.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HELGEN

Kunde jag äta, sova, dansa, leka och allt som hör till midsommar med en stor lycka i min kropp.

Tyckte jag att det var så underbart att se Vincent cykla. Det var nog bästa dagen i hans liv, dagen då han äntligen förstod hur cykeln fungerade.

Skrattade jag så mycket åt min pappas fru som var lika lyrisk som Vincent på cykeln när hon förstod funktionerna på Snapchat. Hon som sa att Snapchat inte var något för henne. Precis som min pappa sa om Facebook, vem tror ni nu är mest aktiv där?

Planerade jag tillsammans med brudparet en väldans massa. Allt från färger till såpbubblor. Ett magiskt sommarbröllop väntar oss.

Sov jag med armar och ben flygandes omkring i sängen från två barn. Varför måste man snurra runt i hela sängen när man sover och är barn? Mysigt var de men resultatet blev en trött mamma.

Kände jag hur jag växte i rollen som mamma. Känslan när kärleken över sitt barn vinner över allt. När valen du gör i livet kan få dig att mista relationer, huvudsaken är att ditt barn mår bra. Jag har fått göra sådana val.

Åt jag nog samma mat som hela Sverige i helgen. Men det är ju så himla gott.

Fick jag faktiskt en liten mysig stund med min lillebror som inte är speciellt generös med kramar. För mig är han fortfarande fem men i verkligheten är han faktiskt femton.

Älskar jag att nedräkningen till vår semester har startat.

Likes

Comments

En vän.

Jag är vännen som vill bli omtyckt och få kärlek. Jag är vännen som vill bli omtyckt för det jag gör och för den jag är. Jag kräver inte så mycket mer än att du finns där på samma sätt som jag finns där för dig.

När mitt liv förgylldes med ett barn, det viktigaste i mitt liv, satte det även min vänskap på prov. Jag har länge värderat mina vänner högt och jag har alltid pratat om dem på ett sätt som kan tolkas att jag skryter. Men visst är det okej att skryta om sina vänner om dem får en att må så jävla bra?

Jag vill inte att mina vänner ska känna sig bortglömda bara för att jag inte kan sluta stirra på mitt vackra barn och jag vill inte att dem ska känna sig åsidosatta. Jag vill att dem ska känna att jag finns där trots att jag har en mini version av mig själv här hemma som jag ger all min tid till. Med åldern lär man sig vad man vill få ut av vänskapsrelationen och med åldern kanske man har gjort slut med vänner. Att vara mamma är tufft. Att vara en mamma och en vän kan vara ännu tuffare. Till dem som inte ser det är jag nog tyvärr inte längre vän med idag. Till dem vänner som faktiskt ser att jag försöker, ja, med dem har jag nog en ännu starkare relation med än innan jag blev mamma och det tackar jag för.

Vänskap ska vara på samma villkor och det är faktiskt då den är som finast. Så varför inte smsa din vän idag och berätta att du uppskattar er vänskap. Något så litet som ett sms kan bli så stort. Du kanske kommer bli anledningen till att någons dag kommer bli bättre och hur fint är inte det?

Ta vara på vänskapen idag!

Likes

Comments

Idag åkte vi till plantagen. Plantagen hade rea. Amanda shoppade. Såklart.

Nya liv ute på balkongen och den fick sig ett riktigt lyft. En bildbomb kommer senare i veckan när jag fått ordning på allt. Två vita hortensia fick följa med hem bland annat. Dem är gigantiska och otroligt vackra och dessutom på 30% som mycket annat där. Även några tomma hörn inomhus fick sig ett lyft. Nu väntar vi på att dem snart ska blomma ut ordentligt så att vi kan bjuda hem några vänner på en tapaskväll ute på balkongen en fin sommarkväll.

Ha en fin kväll! KRAM,

Likes

Comments

Innan vi drar iväg till plantagen för att fylla på balkongen med nya liv mumsar vi i oss en avokadotoast.

Ni som följt mig länge vet att jag äter med ögonen, har vi någon mer som gör de? 🙋🏼

Massa kramar,

Likes

Comments

GOD MORGON!

Startar dagen med fem punkter om Vincent till dig som kanske inte träffar honom. Till dig som träffar honom, känner ni igen något?

- Vincent kallar sin napp för nappi.
- Vincent älskar att cykla.
- Vincent brukar ha lite högläsning för sina gosedjur på kvällskvisten.
- Vincent har upptäckt att vissa saker kan vara farliga.
- Vincent var svarthårig när han föddes men är nu blond. Så häftigt!

Mammas älskling, som han så fint brukar säga själv. "Mammas äkling"

Ha en fin dag! Nu ska jag göra frukost och snart väcka familjen. Kram,

Likes

Comments

...blev helt underbar.

Den blev allt ifrån vad vi hade planerat men vet ni vad, jag tror den blev bättre för det. Ett midsommarfirande på stranden med sanden mellan tårna och sångröster som ekade ut på havet. Ett midsommarfirande med solstrålar på bara ben och en midsommarkrans gjord av blommor plockade av Marcel i skogen. Ett midsommarfirande med ett stort långbord på över 50 personer och alla åt av allas mat. Ett midsommarfirande som avslutades med en sen grillning och mina två pojkar sovandes på varsin sida, så underbart goa bröder som snarkade hela natten.

En Vincent som cyklade igenom hela midsommarafton och en Marcel som fiskade genom hela midsommarafton. En mamma och pappa berusade av lyckan från sin familj. Att jag fick somna innan klockan tolv och vakna upp nu och invänta ett lika stort långbord med frukost som kvällen innan. Ja, det kan jag byta ut allt annat mot. Bara jag får vara med min bästa familj som betyder mer än allt annat. Man kan inget annat än älska småbarnslivet och jag kan inte mer än annat känna hur jag växer mer i rollen som mamma och blir starker för var dag som går.

Ha en fin dag idag! Kram,

Likes

Comments

GLAD MIDSOMMAR!
Vi vaknade upp till strålande sol och inväntar en frukost på altanen längs havskanten. Vi spenderar vår midsommar i Trosa med nära och kära.

I vår familj vill vi alla vinna, alla vill vara bäst och därför är det så kul att ordna lekarna på just midsommar för att alla ger allt. Jag har några lekar som vi alltid kör med men varje år tillkommer några nya. Till er som kanske är ute lite i sista minuten tänkte jag nu tipsa om lite lekar som inte kräver så mycket medel. Lekarna kräver att det finns minst två lag.

Spring & hitta. En lek som endast kräver fantasi. Laget ställer sig på kö bakom en stol och den första som tävlar sätter sig på stolen. Du ropar upp ett ord på något som dem ska hämta. Det kan vara allt från en orange blomma till ett par kalsonger. Först den tillbaka av lagen får poäng och sedan är näste på tur och du ropar upp ett nytt ord.

Kubb. Kan alltid vara ett alternativ i femkampen om ni har ett vill säga.

Vertygslådan. Laget ska välja ut ett vertyg, bara ett, utan att veta vad dom ska använda den till. Sedan är det en bana där du första kommer fram till en potatis som du nu ska skala med just vetygen laget valt ut. Sedan ska du ta med dig potatisen tillbaka till laget och du får endast bära potatisen med hjälp av verktyget. Antingen så utser man en i laget eller så kör alla en varsin gång.

Mosa ballong. Knyt en ballong runt midjan och nu ska deltagarna mosa den. Ballongen ska sitta på rumpan och en deltagare ska springa fram och få din ballong mosad med själv att sin kropp. När ballongen är mosad får deltagaren med mosad ballong springa tillbaka och nästa deltagare kommer fram.

Välta flaskorna. Man ska med hjälp av en strumpbyxa på huvudet och en boll i fotändan på strumpbyxan dingla ner flaskorna som står på rad, tex tre flaskor.

Kroppsdelar. Skriv ner kroppsdelar på lappar, tex rumpa, hand, huvud. Laget väljer ut två smidiga. Du drar två lappar och så ska deltagarna tex ta sitt huvud mot den andras huvud. Lappen ska sitta i mellan. Laget som tappar en lapp först förlorar.

Ordning. Laget ska nu ställa sig i ordning. Exempel på ordning du ropar ut: åldersordning, längd, längst hår, känt dig längst. Laget som är i ordning först vinner.

Gissa låten.
Gissa namnet på den populära låten som spelas upp i en finsk version. Väldigt roligt. Här hittar ni spotifylistan, länk

Hoppas att ni får en fin dag!

Likes

Comments

Nylanserade produkter kräver ju en tävling, visst?

In på min Instagram @mandalindstroms och följ reglerna under tävlingsbilden, som ser ut som den nedan. Vinnaren slumpas ut. LYCKA TILL!

Rekommenderar starkt produkterna från Twistshake och som ambassadör blir man ju så himla glad över lite nya pastellfärger.

Ha en fin dag och in på Instagram och ta del av både rabattkod och tävling. Kram,

Likes

Comments

God morgon kära läsare!
Måste börja med att tacka er. Ett stort tack till var och en som kikar in här. Ett stort tack till var och en som lämnar så fina ord. Ett stort tack från mig till dig.

I veckan kom ett paket på posten, ett paket med lite nyheter från Zara. Och ni har rätt, det är ett paket till Vincent. Jag kunde inte låta bli att klicka hem dessa.

Denna hängselbyxa är ju så himla fin. Kommer passa perfekt nu under semestern som närmar sig. Lika så hängselbyxan i jeans, en klar favorit och lite "emil-känsla" över dem.

Tjocktröjan med ankare ser jag framför mig under sena sommarkvällar i skärgården. Vilket är där vi kommer spendera mycket tid under sommaren när vi inte är utomlands.

Ha en fin dag!

Likes

Comments