Två veckor gick. Heja mig ändå.
Jag på dåligt humör. Om jag ska vara ärligt, väldigt dåligt humör. Helt plötsligt var jag bara det och jag vill få de ur mitt huvud.

Jag känner mig smått misslyckad och besviken på mig själv. Som sagt, jag vet inte varför, inget speciellt har hänt. Men det kanske är just det. Att inget faktiskt har hänt. Mitt eviga ekorrhjul fortsätter och är trött på de. Jag vill att saker ska hända, nästan vad som helst. Jag vill bara känna något.

Stunder som dessa kan jag sakna ångesten. För jag visste aldrig vad som skulle hända. Saker var inte alltid ska vara så förutsägbara. För att jag vill bara känna. Känna vad som helst. Det spelar ingen roll. Låt det göra ont.
Känna mitt hjärta slå så hårt att det är på väg ur mig. Känna hur halsen knyter sig och jag inte kan andas. Jag vill känna. Jag vill känna att jag lever. Känna hur allting rör sig. Hur allting vägrar att vara stilla. Hur jag sakta men samtidigt i en rasande fart tappar allt. Tappar kontrollen. Låter allting vara och låter ångesten ta över. Slippa styra för en stund.

Förstår inte var de kommer ifrån. Jag vill ju inte vara där jag var egentligen? Hur kan jag sakna något som förstörde mig så otroligt? Något som gjorde så ont.

Fantastiska funderingar en onsdagskväll 23:23

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta var verkligen inte igår och jag har saknat det. Jag ju älskar att skriva av mig men det har bara inte blivit av helt enkelt. Jag har varken vetat hur eller på vilket sätt jag ska formulera mig.
Men ska försöka sänka kraven på mig själv igen och skriva det jag känner för. Allt behöver inte alltid vara de mest genomtänkta eller perfekta, bara det är jag.

Så vad händer i mitt liv?

Jag är otroligt glad över min praktikplats och trivs verkligen så bra där, känns nästan lite tråkigt att jag inte har speciellt långt kvar där nu. Men hoppas på att kanske komma tillbaka i höst då vi har praktik igen.

Jag sakar min syster. I januari åkte hon iväg för att leva life i en ryggsäck några månader, men nu är det inte långt kvar tills jag får träffa henne igen. Ska då tvinga ut henne på bilturer med allsång, filmkvällar och annat vi brukar göra ihop.

Jag sitter på min nya favoritplats i huset. Soffan på övervåningen där man just nu ser de spegelblanka havet genom dem enorma fönsterna. Löjligt behagligt faktiskt.

Jag har spenderat en vecka i Spanien med min kära mor nu i början av påsklovet. Värme och sol på min extremt vinterbleka hud var verkligen lägligt.

Jag tror jag är nöjd med hur allting är just nu. Jag känner mig ganska tillfreds med de mesta och mår faktiskt bra.


En liten update på vad som händer i mitt liv för tillfället. Hoppas det var någorlunda intressant och att det inte går nästan en månad innan jag hittar hit igen.

Finaste, finaste mamma, som jag älskar dig.

Puss

Likes

Comments

Här lyser jag med min frånvaro och det känns fruktansvärt tråkigt om jag ska vara ärlig. Jag vill så mycket mer än vad jag jobbar för och det säger ju sig självt att det inte funkar så.
Jag måste rycka upp mig nu. Skyller på pms. Ena stunden är jag taggad och glad för att nästa vara grinig, kall och trött. Känns som det jag skriver och det jag gör är innehållslöst, tråkigt, platt och allmänt ointressant.

Inlägg som inte publicerades av oklar anledning i måndags när jag faktiskt skrev de. Jaja idag är det fredag och jag är betydligt gladare än i början av veckan, haha. Hoppas ni får en bra dag och att solen lyser på er också!

Två saker jag förövrigt saknar nu, sommar och min fina syster som varit borta i två månader! Men måste erkänna att de bästa är att ha dubbel garderob nu när hon inte är hemma, hehe...

Pussar!

Likes

Comments

Söndag och jag är påväg hemåt efter en helg i Örebro. Kommer vara hemma vid halv 7 och ska försöka träna då om jag orkar.
Har varit mysig att träffa dem små, pappa och Caisa men ska ändå bli skönt att komma hem innan jag ska ner till Göteborg imorgon för praktik. Saknar förövrigt mina vänner också eftersom jag inte umgåtts med dem på väldigt länge, känns som jag knappt är hemma och har tid för dem. Vet inte om det är så länge egentligen men känns så och jag saknar att umgås med dem helt enkelt.

Inte heller varit speciellt aktiv senaste dagarna här känner jag. Detta tänker jag skylla på min mindre händelserika vardag. Finns inte jätte mycket som är varken utstickande eller speciellt intressant.
Praktik, träning, skola, sova, äta och åka buss. Mer eller mindre ett hamsterhjul, haha.

Men men, det börjar bli vår och liiite varmare vilket betyder att man kan börja klä sig roligare utan att frysa ihjäl, träna ute och kanske få lite inspiration för att hitta på något.

Jaja nog klagat för idag. Får hoppas jag är lite mer taggad på life snart och för tillbaka inspiration!

Två favoriter i början av sommaren som jag vill umgås mer med igen.
Pussar!

Likes

Comments

En dag som behövs. Den behövs för att vårt samhälle, 2017, inte är ett jämställt.

Ni som grattar kvinnor denna dagen, varför? Vad är det ni grattar? Att vi föddes som tjejer? Att vi i genomsnitt tjänar mindre än alla män? Att från dagen vi föds bör vara rädda och akta oss för män för att vi anses inte ha lika hög rang som dem? Att det finns fler chefrer som heter Johan än som är kvinnor? Att det inte är en självklarhet för kvinnor i stora delar av världen att äga sin egen kropp?

Inget av detta är något värt att fira eller gratta.

Inte än. Den dagen vi har ett samhälle som skrattar åt att kvinnor en gång i tiden inte hade samma möjligheter och förutsättningar som män. Dagen kvinnor slutat ses som vilken handelsvara som helst. Dagen då tjejer har samma förutsättningar har innom utbildning och jobb. Den dagen, då kan jag ta emot ditt grattis. Än är det inget att gratta, vi måste kämpa ett tag till för se stor förändring och göra framsteg.

Men tills detta skett vill jag inte ha ett tomt grattis av dig som man eller någon annan heller för den delen. Jag vill ha respekt. Jag vill såklart inte bara ha respekt på kvinnodagen, jag vill alltid ha det oavsett om jag är tjej eller inte. För det är i grund och botten igen skillnad, kille som tjej. Det är samhällets äckliga normer och strukturer som skapat denna skillnad.

För att tjejer är bäst, det är våran dag och för att min kropp är min.

Pussar!

Likes

Comments

Peppiga texter, fluffiga kuddar, glittriga drinkar och rosa hår.

Numera mitt favorit citat till höger haha

Älskar detta, men de kanske inte är någon nyhet? Blir ju liksom löjligt glad av dessa bilder!

Puss och kram, hoppas ni haft en fin måndag och blir lika peppade som mig av "rosa girl power".

Likes

Comments

Denna gången var det inte jag. Det var inte mina kinder som tårarna rann längs. Det var inte jag som kippade efter luft. Det var inte jag som skrek rätt ut.

För en gångs skull var det inte jag som hade sådär vansinnigt ont i hela min kropp. Ändå önskade jag att det var det. Det gör ont att se någon man älskar ha så ont utan att kunna göra något åt det. Det spelar ingen roll hur mycket jag säger att det kommer bli bra för det gör lika ont ändå. Jag vill bara ta all smärta och dela den. Jag vill inte bara stå och kolla på men jag vet inte vad mer jag kan göra.

Jag finns bara där.
Jag tröstar så gott jag kan.
Jag vet att det gör precis lika ont ändå.

Denna gången var det inte jag som var förkrossad och förstörd. Jag önskade av hela mitt hjärta att jag kunde göra det lättare. Jag gjorde vad jag kunde och plågades se någon så ledsen.

Likes

Comments

Jag har nu lyckats att i 30 dagar publicera minst 30 inlägg, kanske inte är en big deal men är ändå stolt över att jag faktiskt gjorde det. Har ju dessutom bara blivit mer motiverad till att fortsätta med detta och utveckla det mer.

Jag tycker att jag lyckats bra med mina mål och ambitioner under dessa 30 dagar faktisk.

Jag är mindre rädd för andras reaktioner och åsikter, då dem jag fått endast är positiva och otroligt peppande.

Jag har skrivit mer inlägg som är "här och nu" och som i flesta fall är mycket lättare.

Jag har vågat publicera mycket mer än jag tidigare gjort, både inlägg som dessa, mina tankar och texter som jag skrivit under lång tid. Detta värt att notera, speciellt du mamma, det är inte alltid skrivet i stunden de publiceras. Mycket är saker jag känt och kommit över innan jag tycker på publicera.

Så kommande mål får väl vara att hålla uppdateringen på ungefär samma nivå ett tag till. Wish me luck!

Pussar!

Likes

Comments

Tänkte egentligen dela med mig av lite saker ni kanske inte visste om mig, men sen insåg jag att de var typ omöjligt.. Tror jag har berättat en hel del om mig redan så var inte de lättaste att komma på. Så istället för det kör vi på några frågor som är till för att "lära känna" mig. Vet inte som sånt är kul att läsa men, vi tester väl antar jag.

1: Mitt fullständiga namn - Amanda Elina Christensen, svårt att gissa va?

Syskon? - Jag har fyra stycken, Matilda, Pontus, Neo och Enzo. Av dessa är det bara Matilda som jag är helsyskon med men alla är ju lika mycket familj ändå såklart!

Vad spenderar du helst pengar på? - Vad jag helst spenderar mest pengar på är ju tyvärr inte det jag lägger mest pengar på för tillfället.. Känns som allt jag typ köper är mat, hehe. Men det jag helst spenderar pengar på är nog skor, väskor och om jag tänker efter är det ju faktiskt ganska trevligt att spendera pengar på mat/fikor eftersom jag spenderar tid med kompisar med mat, haha.

Vem är din förebild? - Jag tänkte först att jag inte skulle svara min mamma på denna frågan eftersom ni nog vid detta laget förstått att hon är så otroligt viktig för mig och faktiskt är min största förebild, men kunde inte komma på någon annan just nu faktiskt.

Vad längtar jag efter? - Sommar!! Ska faktiskt åka till värmen vid påsk, såå skönt och som jag längtar.

Vad är det värsta jag vet? - Ormar, jag klarar inte av det alls. Så sjukt vidrigt!

Likes

Comments

Gomorgon! Första veckan på praktiken är nu gjord. Det har fungerat bra och det känns som att jag kommer att trivas där. Dem jag träffat hittills av personalen är trevliga och glada vilket såklart är ett plus! Dessutom älskar jag ju Göteborg, så att spendera tre dagar i veckan där känns helt klart lovande.

Idag är det som jag nämnde tidigare Ullared med skolan som står på schemat. Dessvärre ingen yoga med mor, men hoppas på att orka ta mig till gymmet ikväll när jag kommit hem istället. Blivit lite sisådär med träning senaste vilket är lite tråkigt, men, men mitt oerhört upptagna liv kom ännu en gång emellan hehe :P

Jaja nog om detta, hoppas ni har en fin torsdag och är snälla. Puss och kram från tröttheten själv! 

Likes

Comments