Trött är en ganska bra beskrivning på mig just nu.
Men samtidigt är jag inte bara trött. Det är något mer. Jag är ännu en gång ångestfylld. Tyvärr den lite mer plågsamma versionen av det.
Generell ångest.
Jag känner mig vilse och trasig. Känner mig lite som ett puder som åkt i golvet. Förpackningen är hel men innehållet, som varit en fin sammanpressad kaka, är i en miljon bitar, eller snarare ett pulver. De går fortfarande att använda, men det är betydligt jobbigare, så var försiktig.

Jag vill inte vara såhär. Det var verkligen all kraft ur mig. Men försöker för fullt att inte låta känslorna få ta över mig helt. Jag har klarat det förr och jag ska göra det igen.

puss och kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte varför.
Jag vet inte varför just jag ligger där helt orkeslös i min säng.
Jag vet inte varför jag inte kan äta.
Jag vet inte varför jag börjar gråta för ingenting.
Jag vet inte varför det är en kamp att resa mig ur sängen.
Jag vet inte varför jag mår såhär.

Jag försöker, men ibland ger jag upp.

Ibland blir det för mycket. Jag klarar inte av att hålla ihop det. Jag tillåter mig själv att försvinna för att ingenting annat hjälper. Jag orkar inte längre stå emot och väljer då att släppa taget. Jag släpper allt och krossas av ingenting alls. Jag är någon annan stans medans min kropp ligger kvar. Ligger raklång i sängen, orkeslös och stirrar ut i tomma intet. Äter inte. Pratar knappt. Jag bara ligger där. Jag försvinner för att de blivit för mycket. För att jag inte kan hantera det längre och behöver en paus. Jag försvinner för att inget annat hjälper.

Likes

Comments

Oj, att detta ska vara så svårt när man inte mår dåligt.
Jag har extremt mycket lättare att skriva om de saker som inte är så bra istället för vad som faktiskt är bra just nu. Men det blir som att jag inte har tid att tänka lika mycket som jag tidigare gjort för att jag numera gör saker mer eller mindre hela tiden. Det är såklart bara en positiv grej men jag saknar samtidigt att kunna skriva som jag gjort. Även om allt jag skrivit inte är upplevt av mig personligen var det på ett sätt så otroligt mycket närmare då.

Så, vad har man för sig nu för tiden? Praktiken är slut och snart även skolan. Mitt sista sommarlov är snart här och det kommer innehålla en hel del jobb och förhoppningsvis lite fint väder. Sen börjar mitt sista "obligatoriska" år i skolan och det är med skräckblandad förtjusning vill jag lova. Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg och istället se vad som händer nu.
Kanske att man ska försöka ta tag i sin träning igen då den minst sagt fått lida en aning den också eftersom jag som sagt gör något mer eller mindre hela tiden. Men jag ska inte klaga för så bra som jag faktiskt mår nu och hur mycket mer jag orkar på alla sätt om man jämfört med för ett år sedan är fantastiskt . Mer om de en annan dag kanske.

på återseende!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jumpsuit - HÄR // Nätstrumpor - HÄR // Skor - liknande HÄR // Väska - zara

Simpel men otroligt bekväm outfit ifrån söndags då Valborgsfirande var på schemat. Älskar verkligen trenden med slappa byxor, blir som att gå runt i pyjamas. Och för att piffa upp de hela lite är det bara att dra på ett par strumpor i nät. Enkelt, bekvämt och snyggt.

Likes

Comments

Två veckor gick. Heja mig ändå.
Jag på dåligt humör. Om jag ska vara ärligt, väldigt dåligt humör. Helt plötsligt var jag bara det och jag vill få de ur mitt huvud.

Jag känner mig smått misslyckad och besviken på mig själv. Som sagt, jag vet inte varför, inget speciellt har hänt. Men det kanske är just det. Att inget faktiskt har hänt. Mitt eviga ekorrhjul fortsätter och är trött på de. Jag vill att saker ska hända, nästan vad som helst. Jag vill bara känna något.

Stunder som dessa kan jag sakna ångesten. För jag visste aldrig vad som skulle hända. Saker var inte alltid ska vara så förutsägbara. För att jag vill bara känna. Känna vad som helst. Det spelar ingen roll. Låt det göra ont.
Känna mitt hjärta slå så hårt att det är på väg ur mig. Känna hur halsen knyter sig och jag inte kan andas. Jag vill känna. Jag vill känna att jag lever. Känna hur allting rör sig. Hur allting vägrar att vara stilla. Hur jag sakta men samtidigt i en rasande fart tappar allt. Tappar kontrollen. Låter allting vara och låter ångesten ta över. Slippa styra för en stund.

Förstår inte var de kommer ifrån. Jag vill ju inte vara där jag var egentligen? Hur kan jag sakna något som förstörde mig så otroligt? Något som gjorde så ont.

Fantastiska funderingar en onsdagskväll 23:23

Likes

Comments

Detta var verkligen inte igår och jag har saknat det. Jag ju älskar att skriva av mig men det har bara inte blivit av helt enkelt. Jag har varken vetat hur eller på vilket sätt jag ska formulera mig.
Men ska försöka sänka kraven på mig själv igen och skriva det jag känner för. Allt behöver inte alltid vara de mest genomtänkta eller perfekta, bara det är jag.

Så vad händer i mitt liv?

Jag är otroligt glad över min praktikplats och trivs verkligen så bra där, känns nästan lite tråkigt att jag inte har speciellt långt kvar där nu. Men hoppas på att kanske komma tillbaka i höst då vi har praktik igen.

Jag sakar min syster. I januari åkte hon iväg för att leva life i en ryggsäck några månader, men nu är det inte långt kvar tills jag får träffa henne igen. Ska då tvinga ut henne på bilturer med allsång, filmkvällar och annat vi brukar göra ihop.

Jag sitter på min nya favoritplats i huset. Soffan på övervåningen där man just nu ser de spegelblanka havet genom dem enorma fönsterna. Löjligt behagligt faktiskt.

Jag har spenderat en vecka i Spanien med min kära mor nu i början av påsklovet. Värme och sol på min extremt vinterbleka hud var verkligen lägligt.

Jag tror jag är nöjd med hur allting är just nu. Jag känner mig ganska tillfreds med de mesta och mår faktiskt bra.


En liten update på vad som händer i mitt liv för tillfället. Hoppas det var någorlunda intressant och att det inte går nästan en månad innan jag hittar hit igen.

Finaste, finaste mamma, som jag älskar dig.

Puss

Likes

Comments

Här lyser jag med min frånvaro och det känns fruktansvärt tråkigt om jag ska vara ärlig. Jag vill så mycket mer än vad jag jobbar för och det säger ju sig självt att det inte funkar så.
Jag måste rycka upp mig nu. Skyller på pms. Ena stunden är jag taggad och glad för att nästa vara grinig, kall och trött. Känns som det jag skriver och det jag gör är innehållslöst, tråkigt, platt och allmänt ointressant.

Inlägg som inte publicerades av oklar anledning i måndags när jag faktiskt skrev de. Jaja idag är det fredag och jag är betydligt gladare än i början av veckan, haha. Hoppas ni får en bra dag och att solen lyser på er också!

Två saker jag förövrigt saknar nu, sommar och min fina syster som varit borta i två månader! Men måste erkänna att de bästa är att ha dubbel garderob nu när hon inte är hemma, hehe...

Pussar!

Likes

Comments

Söndag och jag är påväg hemåt efter en helg i Örebro. Kommer vara hemma vid halv 7 och ska försöka träna då om jag orkar.
Har varit mysig att träffa dem små, pappa och Caisa men ska ändå bli skönt att komma hem innan jag ska ner till Göteborg imorgon för praktik. Saknar förövrigt mina vänner också eftersom jag inte umgåtts med dem på väldigt länge, känns som jag knappt är hemma och har tid för dem. Vet inte om det är så länge egentligen men känns så och jag saknar att umgås med dem helt enkelt.

Inte heller varit speciellt aktiv senaste dagarna här känner jag. Detta tänker jag skylla på min mindre händelserika vardag. Finns inte jätte mycket som är varken utstickande eller speciellt intressant.
Praktik, träning, skola, sova, äta och åka buss. Mer eller mindre ett hamsterhjul, haha.

Men men, det börjar bli vår och liiite varmare vilket betyder att man kan börja klä sig roligare utan att frysa ihjäl, träna ute och kanske få lite inspiration för att hitta på något.

Jaja nog klagat för idag. Får hoppas jag är lite mer taggad på life snart och för tillbaka inspiration!

Två favoriter i början av sommaren som jag vill umgås mer med igen.
Pussar!

Likes

Comments

En dag som behövs. Den behövs för att vårt samhälle, 2017, inte är ett jämställt.

Ni som grattar kvinnor denna dagen, varför? Vad är det ni grattar? Att vi föddes som tjejer? Att vi i genomsnitt tjänar mindre än alla män? Att från dagen vi föds bör vara rädda och akta oss för män för att vi anses inte ha lika hög rang som dem? Att det finns fler chefrer som heter Johan än som är kvinnor? Att det inte är en självklarhet för kvinnor i stora delar av världen att äga sin egen kropp?

Inget av detta är något värt att fira eller gratta.

Inte än. Den dagen vi har ett samhälle som skrattar åt att kvinnor en gång i tiden inte hade samma möjligheter och förutsättningar som män. Dagen kvinnor slutat ses som vilken handelsvara som helst. Dagen då tjejer har samma förutsättningar har innom utbildning och jobb. Den dagen, då kan jag ta emot ditt grattis. Än är det inget att gratta, vi måste kämpa ett tag till för se stor förändring och göra framsteg.

Men tills detta skett vill jag inte ha ett tomt grattis av dig som man eller någon annan heller för den delen. Jag vill ha respekt. Jag vill såklart inte bara ha respekt på kvinnodagen, jag vill alltid ha det oavsett om jag är tjej eller inte. För det är i grund och botten igen skillnad, kille som tjej. Det är samhällets äckliga normer och strukturer som skapat denna skillnad.

För att tjejer är bäst, det är våran dag och för att min kropp är min.

Pussar!

Likes

Comments

Peppiga texter, fluffiga kuddar, glittriga drinkar och rosa hår.

Numera mitt favorit citat till höger haha

Älskar detta, men de kanske inte är någon nyhet? Blir ju liksom löjligt glad av dessa bilder!

Puss och kram, hoppas ni haft en fin måndag och blir lika peppade som mig av "rosa girl power".

Likes

Comments