Header
View tracker


Nu är det torsdag och snart är veckan slut.
Jag diggar detta eftersom vi får jullov på onsdag nästa veckan. Jag taggar sönder för har massor av planer så vi får se vad som händer.

Idag har vi en ganska chill dag då vi börjar 09,25 och vissa slutar 11,10 (typ jag haha)
Sedan efter det så har jag läkartid men det är lite segt för den är runt 14,30 dvs jag måste sitta i skolan till det för hinner verkligen inte åka hem emellan :(

Nu iallafall så sitter jag på tåget påväg mot skolan.
Tåget är ganska så tomt vilket är skönt eftersom man blir lite mer lugn och avslappnad eftersom det då är mindre ljud.

Ni alla får iallafall ha en underbar skoldag
Puss<3

Likes

Comments

hej alla små hjärtan.

Jag vet hur jag har varit dom senaste månaderna. Jag har helt enkelt inte haft lust och tid att skriva någonting.

Nu på sistone så har en jag känner börjat ta upp sin blogg igen och när jag läste den så kände jag bara hur kul det skulle vara att prova en gång till. Dom senaste gångerna som jag har skrivit detta så har det gått rätt ner igen men nu ska jag försöka för jag tycker ändå att detta är roligt.

Dock vet jag inte hur ofta inläggen kommer ut i början då jag inte är inne i själva cykeln än. Ska försöka få bloggen att bli lite mer stil ren och allmänt lite snyggare för just nu så är allting likadant sedan ungefär 2013 - 2014.

Likes

Comments

Shoo peepzz!
Vadå? Nej men tycker du att jag har varit inaktiv?
Nej men det är du nog ensam om att tycka.
Ja det var ju ett tag sedan det kom upp ett inlägg men jag tycker mer om att prata än att skriva så därför har jag tagit upp min youtube kanal väldigt mycket.
Denna veckan har det kommit upp 5 videos om jag minns rätt.

Jag tycker själv då att det är lite jobbigt & tråkigt att skriva men ska försöka få upp lite inlägg då & då men om ni vill ha bra uppdatering så tycker jag att ni ska följa min youtube - Amanda Elenius

Men nu iallafall sitter jag i min gammelmormors lägenhet uppe i Kiruna & ska stanna här till tisdag. Vi är här upp för att hjälpa henne med mycket saker som hon inte kan göra själv eftersom hon är då ganska gammal.

Nu ska jag bara sätta på new girl & andas lite
Men Glöm inte att jag älskar er
Puss & Kram♡

Likes

Comments

Hejsan :)
Som många andra har så har man drömmar & önskemål i livet.
Jag är inte så kräsen men det finns lite saker som jag verkligen vill göra eller få uppleva.
Några saker kanske är lite töntigt men det är ju trots allt jag som väljer, Så jag tycker att vi kör igång!

1. Jag vill verkligen åka till Bora Bora. Det är nog något som jag vill mest av allt. Tänk Er att åka iväg på en resa i 3 veckor till bora bora. Tänk er att åka dit på smekmånad och vara med den som betyder mest för er. Visst det är svindyrt men det kommer vi till snart <3

2. Jag vill lyckas med min Blogg & Min Youtube kanal.
Jag är inte så aktiv på något av dom men börjar smått att uppdatera mer. Jag vill som många andra Youtubers eller bloggare kunna försörja sig på detta. Detta är det som jag gillar mest så ska verkligen lägga in en växel och försöka mer med detta <33

3. Jag vill inom snar framtid kunna flytta hemifrån, Jag vill inte vara kvar i Sverige utan kanske åka ner till Spanien & lära mig flytande spanska. Jag har ju spanska nu i skolan men det är lixom inte samma sak som att åka till det landet och prata med riktiga spanjorer <333

4. Detta är något som jag har velat länge och vill fortfarande. När jag blir lite äldre än vad jag är nu så vill jag köpa en minigris, Förstår någon hur söta dom är? Tänk er att ha en liten grymtande figur springandes på golvet. Tänk att få ta sin lilla gris med på promenader.
Hellre en gris än En hund, Men det är ju min åsikt <3333

Jag tror att detta var allt som jag vill just nu men man vet aldrig, Jag kanske kommer på något imorgon,

Puss & Kram♡

Likes

Comments

​tjoo pepz

jag tänkte skiva ett inlägg om vad som får mig att må lite bättre när man kanske har en dålig dag eller bara mår allmänt dåligt.

1. Ta en kopp te eller varm choklad, sätt dig i sängen och sätt på någon rolig video eller en serie som du gillar lite extra mycket. detta får dig att må lite bättre och tänka på något annat en stund.

2. Träffa någon som får dig att le mer än vanligt. Då blir du oftast mer peppad på livet och kanske till och med får ett leende på läpparna.

3. Gå och prata ut med någon, mamma, pappa, syskon, lärare eller kanske en psykolog. då lättar du alltid på hjärtat och mår automatiskt bättre.

4. baka. lixom varför inte göra en god kladdkaka och trycka i sig den heeeelt själv :))

5. Ta en lång och härlig promenad så du får i sig mycket frisk luft och får något annat att tänka på för en liten stund. 

detta är mina tips från mig till er och hoppas att ni uppskattar mina tips. goodbye

puss o kram <33

Likes

Comments