Sen Förra fredagen när jag och Victor fixade Pokémon go så har vi varit ute och gått över 1 mil om dagen. Helt sjukt bra.
Dock är kroppen min fruktansvärt fylld med vätska och jag ska ta och sätta fötterna i högläge nu någon timme innan jag gör mig i ordning för jobb.

Jobb på Nille 13-16 och sen hem snabbt och kissa Bosse, byta tröja och slänga i mig en lunch. Sen 16.30-22 på hemmakväll. Efter det tänkte vi ta oss ett kvällsdopp och fortsätta jakten på Pokémon, gotta catch em all😏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna helgen har varit riktigt bra! Efter att ha myst med sambon och Bosse samt varit ute och gått i flera timmar så är jag taggad för en ny jobbvecka!
Imorgon är det Nille som gäller så det ska bli mys!🌸

Men nu ska här ätas melon och titta på tv, första dagen utan godis på säkert 2/3 veckors tid?

Iallafall, vi hörs imorgon🙋🏼

Likes

Comments

Tänker inte ens gå in på hur denna veckan har varit. Dock blev fredagen bra, hade jätte trevligt med Alex på jobbet och alla kunder hade glada miner. Fick kommentaren från 5 kunder där dem påpekade hur glad jag var, men älskar man sitt jobb så har man ingen anledning till ledsna miner.
När låset drogs om på hemmakväll och jag skulle hem så kom Victor och mötte mig, dags att leta pokemons. Japp, vi är fast!
Så saga, Hampus, Victor och jag vandrade i 2 timmar. Tog över gymmet vid skottek såklart.

Sen drog vi hemåt.
Kan ju säga att vi somnade fruktansvärt skönt!
Och när Victor har vaknat så ska vi se om vi kan få med oss några fler ut idag! Måste gå en mil för att mitt ägg ska kläckas🙋🏼

Bilden är lånad av saga.

I övrigt kommer jag idag bara finnas tillgänglig för min familj. Alla andra sms kommer läggas åt sidan, behöver tänka på mitt mående, så jag kan vara pigg och glad för nästa vecka.

Likes

Comments

Idag var en jobbig dag. Det slutade med att jag drog täcket över huvudet när jag kom hem. Ville inte prata med någon eller umgås. Ville bara vara själv med Bosse.

Så nu ska jag ta och göra det jag längtat efter hela dagen- sova.
Vi hörs imorgon så får vi hoppas att det känns bättre.

Likes

Comments

Ringde precis på dörren. Kommit hem från gymmet och var svettig, satt potatisen på kokning.
Bosse blir som Bosse blir när det ringer på vår dörr. Han springer ner och skäller. Utanför står en tant. Jag ser att hon håller i något informationsblad. Så tänkte att nej. Jah tänker inte stänga in Bosse för att hon ska få chans att prata om jehovas. Så jag öppnar fönstret och låter Bosse stå där som en studsboll och försöka trycka sig fram för att se ven som har kommit på besök. Med snabba rörelser kastar hon in bladet och säger nervöst att om jag vill komma på semester. Semester? Frågade jag henne.
Ja, säger hon nervöst medan hon går ner från trappan i takt med Bosses skall, en tredagarssammankomst.. Sen sticker hon iväg.
Jag stängde fönstret och skrattade åt min hund som lät så farlig. Där slapp vi dem och förhoppningsvis sprids ordet om vår "farliga" hund.

Nu blir det att fortsätta laga mat och mysa med mitt monster innan jag ska iväg till Nille!

Likes

Comments

I torsdags vaknade jag upp och mådde inte alls bra. Sjuk och hes i rösten. Men frisknade till och vaknade upp utan feber igår. Men rösten däremot. Den var fruktansvärt hes. Och det blev inte bättre efter 6 timmar jobb och konstant pratande. Ni som känner mig vet att det är sällan jag är tyst många minuter, hehe.. Men det är ju så fruktansvärt roligt på hemmakväll! Man vill inte ligga hemma och vila rösten! Så i morse vaknade jag upp med en ännu värre röst. Men åkte in, skämtade med kunderna och kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger jag fick frågan om jag varit på iron maiden eller skrikigt till fotbollen igår. Men jah bjuder på det🙋🏼

Nu ligger jag Dock hemma och har fått strikta tillsägelser om att jag inte får prata. Alltså detta är fruktansvärt jobbigt. Men får väl titta vidare på tvn och låta Victor få en syl i vädret för en gångs skull😏

Måste även passa på att visa mina Boyfriendjeans som jag köpte för 100 kr, har inte bestämt mig än vad jag ska tycka om dem, men får väl se lite längre in på sommaren om jag använder dem eller inte😉

Likes

Comments

Halsen värker fortfarande och näsan har börjat rinna. Kroppen är trött men har vilat sen jag kom hem från salongen, även lyckats somna mellan 18 och 20 så nu ska jag bädda ner mig igen, det blir en tidig kväll.
Men innan dess måste jag få dela med mig av denna snygga kvinnan, Pamela Andersson som ung.

Hur snygg?!? Fruktansvärt snygg.
Tar gärna hennes outfits, alla dagar i veckan.

Men nu blir det sängen, natti natt!

Likes

Comments

Igår kväll hade jag känningar i halsen. Idag var det inte roligt att vakna. Var så pepp på träning men det får vänta någon dag till. Men snart så!!
Blev väl kall när jag aldrig satte på mig jacka på kvällen i fredags på Majas student. Shame on me.
Så ligger i sängen och kollar criminal minds. Vill se klart de sista säsongerna innan orange is the new black börjar!

Likes

Comments

Motivationen har inte riktigt funnits där till maten, men efter att ha suttit och glott på bilder där jag vägde som mest så blir det att åka och handla mat till veckan.
Skillnaden mellan bilderna är ca 13 kilo.

Ska ta en bättre bild när jag ska stå så likt som möjligt med förebilden, men det får bli om några veckor hörni .
Ha en go lördag!

Likes

Comments

Världens sämsta bloggar- i know! Men mycket har hänt det sista och när jag känner att jag orkar samla alla tankar och skriva ner dem så kanske jag väljer att dela med mig. Men fram tills dess är det lugnast för mig att bara dem som behöver veta, vet.

Idag var äntligen suget efter gymmet tillbaka! Har inte riktigt känt det sen action run (alltså 1 månad). Det har varit fruktansvärt frustrerande och jah har därför valt att bara Gå promenader med Bosse.
Men idag när jag hade ätit min mat så ville jag röra på mig. Självklart var storasyster på och vi fick till ett riktigt bra pass!
Ska försöka ta mig iväg innan jag ska jobba på Nille imorgon! Har lite kroppsdelar jag vill sätta extra mycket fokus på nu.

Men i övrigt, hur är det med er? Allt lugnt? Livet lekar? Gött att höra!


Vi hörs imorgon!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw