View tracker

Hur kan dagarna gå så himla fort?
Dagens hittepå har i vilket fall varit att gå med Bosse, hämta S och H, s barnvagn, packa upp 5 lådor och monterat mina stolar. Men tro fan att 2 av dem hade ojämna ben så dem vinglar som satan, och ja, jag testade att använda de kortare benen ihop och vice versa. Men nepp, klart det inte skulle vara så lätt. Så dem 2 stolarna får vi åka tillbaka med.

Sen blev det en titt på Sunes jul (hur rolig!?) och nu har jag suttit och kollat på en hästfilm som jag lipat ögonen ur mig pga. Varför lär jag mig aldrig?
Men nu ska jag göra mig iordning för att sova. Jobb kallar imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haha, hittade en lista men frågor som man skulle ställa till sin partner och såhär löd victors svar, ordagrant;

1. Vad brukar jag alltid säga till dig?
- lyssnar du nu

2. Vad gör mig lycklig?
- jag och Bosse

3. Vad gör mig ledsen?
- när du tänker på att jag och Bosse kanske dör

4. Hur får jag dig att skratta?
- när du är övertrött- du får ju fan damp

5. Hur var jag som barn?
- förmodligen väldigt söt, livlig, glad

6. Hur gammal är jag?
- fyller 23 om 3 dagar

7. Hur lång är jag?
- 156 cm

8. Vad är min favoritsysselsättning?
- youtube

9. Vad är jag jättebra på?
- Förstå människor

10. Vad är jag inte så bra på?
- Ta kritik

11. Vad jobbar jag med?
- wernerssons ost- ostpackare

12. Vad är min favoritmat?
- all mat din mamma gör

13. Varför är du stolt över mig?
- För att allt du ger dig in på gör du så jävla bra och att du aldrig ger upp. Det är mycket saker, det kan jag inte säga på en mening.

14. Om jag var en seriefigur, vem skulle jag vara?
- Kajsa anka- för hon är jätte gullig men såfort kalle gör någonting fel så är det "men kalle.."

15. Vad gör vi tillsammans?
- Allt

16. Vad är likt mellan oss?
- när vi gör någonting så vill vi göra det direkt

17. Vad är olikt mellan oss?
- "skrattar" det är så mycket. Men vår filmsmak.

18. Hur vet du att jag älskar dig?
- du säger det hela tiden och visar det. Vet inte hur jag ska formulera det, men man vet det bara.

19. Vilket är mitt favoritställe dit jag gillar att gå/åka till?
- Gården

Likes

Comments

View tracker

Heeeelt slut! Flyttstädningen är för mig officiellt klar! Nu är det bara besiktningen kl 14.00 kvar som jag hoppas går igenom. Har skrubbat varenda jäkla vrå och mina händer ser numera förjäkliga ut. Men nu kan ångesten över det snart lägga sig iallafall.
Har dragit med skiten konstant sen i lördags då vi flyttade ut allt som fanns där. Så imorgon blir det skönt att få nyckeln till den nya lägenheten. Så fredag- söndag kommer bestå av att få det att bli vårt hem.

Bosse känner sig lite ensam så ska umgås med honom fram tills det är dags att sticka iväg till jobbet.

Ha en fortsatt go dag!

Likes

Comments

Shit, senaste veckan har gått som i en dimma. För en vecka sedan fick jag reda på att jag fick jobb på wernerssons ost som jag började på i måndags. Älskar jobbet och människorna är underbara!
Vi lever i ett flyttkaos för all energi som finns kvar efter jobbet ska läggas på att vika lådor, slå in ömtåliga prylar mer omsorg, tejpa ihop och börja på nästa. Om en vecka har vi vår lägenhet som vi har längtat efter sen i mars. Hur kunde tiden gå såhär fort? Jag har nog inte riktigt hängt med i svängarna. Men jag känner på mig att allt kommer bli bra i slutändan.
Det som finns kvar att göra i lägenheten är egentligen att få ner alla dessa kläder som ligger överallt känns det som. Sen är det bara städning kvar.
Lådor försvinner ju allt eftersom eftersom Victor åker upp med dem till sin pappa varje dag. Så det känns skönt att när dem är klara så försvinner dem dagen efter.
Men jag känner ärligt en stress. Hur fan ska vi hinna städa en lägenhet med 2 trappor i? Panikkänsla.
Lördag blir det att flytta ut ALLT. Sen på söndag ska det städas.

I övrigt saknar jag gymmet som fasen. Men eftersom senaste passet bara provocerade min axel så vet jag inte riktigt hur jag ska köra. Vill slänga på tyngre vikter på knäböjen, få köra mina raka marklyft. Utan att behöva tänka på att den där förbannade axeln kan få för sig att glida ur igen. Men det är saker jag får oroa mig för längre fram. Planerar att få in ett pass på gymmet nästa helg iallafall.

Nej hörni, lådorna saknar mig, vi hörs!

Likes

Comments


'Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

Likes

Comments

Hej på er! Ska klä på mig och göra mig klar för jobb. 12-15 på Nille idag. Direkt efter jobbet ska vi fortsätta med packandet så allt ska vara i princip klart i helgen. Ska torka ur skåp osv. Det är typ så mina dagar ser ut just nu.
Packa, jobba, packa, sova och sen går det på repeat. Så hinner inte med så mycket mer runt omkring. Dagarna är redan planerade i förväg.

Ska försöka hinna med att slänga in blogginlägg om vart annat med men just nu är det inga roliga bilder man kan ta eftersom denna lägenheten är så mörk till skillnad från vår nya!

Sen vet jag inte om jag skrev om det, men det blev ju lite krångel vid flytten. Så vi måste flytta hem till mor och far några dagar innan för att hinna städa lägenheten.
Vi får nyckeln till nya kl 13 men måste lämna nyckeln till den gamla kl 12. Vilket betyder att vi aldrig hade hunnit städa annars. Så nu blir det ju att man har bara 1,5 vecka på sig att packa allt istället för 2. Men vi kämpar på här hemma!

Likes

Comments

Efter jobbet igår kom jag hem, kollade på Wahlgrens värld, inväntade husse och sen slocknade jag.
Vaknade upp med min lille Bosse mellan mig och husse och nu har vi bara myst hela morgonen. Har världens träningsvärk från igår! Jag och Emma åkte in och körde ben. Vågar inte köra något annat nu eftersom axeln har känts av ganska mycket de senaste veckorna, knäcker och gör ont. Så får ta och lugna ner mig.

I övrigt så ska jag försöka flyttpacka. I helgen har vi planerat att åka ut med lite saker från lägenheten ut till gården. Bland annat de nya stolarna samt en hallmöbel som är mor och fars som vi inte kommer kunna ha i nya.
Har dock insett att jag har för mycket kläder... så har rensat ur men är fortfarande för mycket hehe..

Annars kommer dagen bestå av jobb 16.30-22.00, så vill ni komma in, säga hej och köpa lösgodis och hyra film, så ses vi på hemmakväll!

Likes

Comments

Har letat efter dessa stolar länge och varit nära på att beställa dem från en annan sida. Men nu såg jag att det var extrapris och kunde inte låta bli. Så vi åkte och köpte de 4 sista. Men fram tills den 1,e december får de glatt ligga kvar i lådan. Men längtar verkligen nu!

Likes

Comments

Så från och med idag. Så kommer inte Vegbyklippet AB längre finnas som företag.
Avvecklingen är klar och jag är nu officiellt inte längre egenföretagare.

Mina fina som hjälpte mig att göra en av mina drömmar möjligt. Jag älskar er, farfar och pappa❤️

Så Med de orden vill jag än en gång tacka alla som funnits där för mig, familj, vänner och kunder. Ni har varit guldvärda❤️

Likes

Comments

Skrev ett inlägg i jag tror, augusti? Om att jag letar efter mina drömtallrikar. Ett par superfina som min farmor och farfar hade som mor och far ärvde.
Jag har letat efter dessa tallrikar nu sen början av sommaren. Hittade 2 assietter och hängt på Tradera en hel del. Tillslut kom det äntligen upp en annons med ett bra pris som jag lyckades vinna på 250 kr för 6 st mattallrikar! Överlycklig! Idag gick jag och hämtade ut paketet och tack gode Gud så var alla hela och jätte fina!!
Nu är det bara 6 st djupa tallrikar och 4 assietter kvar. Orkar jag ska jag även försöka hitta de små kopparna till, men tror det blir ett svårare projekt. Men nu har vi iallafall fina tallrikar att äta på i den nya lägenheten! Så efter att jag hade kollat så alla var hela så packades de ner igen.
Så resten av denna lediga dag kommer bestå av att fortsätta flyttpacka. Om bara 2 1/2 vecka ska vi flytta hem till mor och far eftersom det blev komplicerat med flyttdatumet och för att vi ska hinna städa hela lägenheten. Så idag kommer tallrikar och glas som vi inte kommer använda innan flytt att packas ner.
Sen ska jag gå på vårt skafferi.

Mina älskade tallrikar 😍

Likes

Comments


Better Blogging Nouw