Ja då är torsdagen avklarad med jobb och gym. Tyvärr började jag ju denna veckan med att inleda den med tjejveckan. Lite fml känsla, men lika bra att den kom nu V.2 när jag anade att det inte skulle bli någon vikdropp. Utan nu går jag mest omkring och känner mig svullen. Men ingenting annat än mina matlådor har hamnat i magen. Med andra ord, kyckling, kyckling och åter kyckling. Kvarg/ägg på kvällen. Så som sagt, denna veckan anar jag en liten viktuppgång men jag har tränat hårt ändå och inte ätit något utanför ramen, utan hållit mitt planerade kaloriintag.
Ingen vilodag än denna veckan, när motivationen är maxad kan jag lika gärna vänta med en vilodag tills kroppen säger ifrån. Har aldrig klarar av det här med planerade vilodagar, that's not for me.

I vissa ljus kan äntligen lite muskler på magen framträda.(notera att detta är en kvällsbild, magen är fylld med mat och vätska) Inte speciellt mycket än, men räknar med att de ska synas mer om ca 2 veckor.

Alla kroppar är såklart olika, men på mig försvinner fett och vätska kring mage och axlar först. Sist brukar bli på benen och rygg känns det som. Men vi tar allt som det kommer. Om ca 4 veckor ska ju Martin få göra en ny kalipermätning och då får jag på svart och vitt om jag droppar som jag ska eller inte.

Sen hade jag funderingar med hur jag skulle göra med mitt frimål på lördag. Men det lutar åt att jag fyller på iallafall, just för att fylla på energin och motivationen till att kämpa hårt en vecka till.

Men just nu är detta väldigt roligt och varje träningspass man kör, varje matlåda man äter, desto närmare målet kommer man.
Nu efter träningen ligger kycklingen i magen. Ska avsluta sista målet innan fastan påbörjas, med min älskade kvarg.

Ha det gott hörni!

Likes

Comments

Efter jobbet var energin riktigt låg. Så stack till Ica för att handla till imorgon och hälsa lite på syrran. Erbjöd henne skjuts hem mot att hon hjälpte mig bära mina 2 paket från Gymgrossisten. Det var en deal hon gick med på. Vi skulle egentligen dragit till gymmet direkt men behövde verkligen få i mig mat.
Så hämtade paketen. Pumpade mitt förbannade däck. Yes, jag ska köpa nya vinterdäck nästa vinter. Jag lovar.

Väl hemma slank kycklingen ner och jag började få tillbaka energin. Skrev till Emma och frågade om vi skulle träna kl 19. Blev övertaggad och hämtade henne kl 18 istället.

Väl på gymmet blev det armar och mage. Kändes skönt, trots att idéerna var få pga mycket folk.
Testade mitt nya Bcaa, svinigt god! Limesmak, rekommenderas starkt! Så nu blir fastan mellan 20.00 och 12.00 mycket lättare👌

Nu ska jag duscha av kroppen och sen krypa ner i soffan och slökolla lite tv, vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Somnade strax efter 20.20 igår. Var så satans trött och jag tror min kropp behövde det. Vaknade relativt pigg när klockan ringde 04.45.
Jobbdagen gick faktiskt relativt fort. Jag var taggad för gymmet, tänkte att det kanske inte är lika många där idag som igår. Sån tur var hade jag rätt. Så jag ställde mig på min trampmaskin och körde på i full lutning med ett motstånd som varierade mellan 35 och 50. Efter den timmen var avklarad så stack jag hem till min Bossebus. Blir väl en 30 min promenad med honom ikväll, som vanligt.

Men först ska denna tösen få i sig mat och ta sig en varm dusch!

Likes

Comments

Jobbet gick bra, älskar alla kollegor. Dem får mig på bra humör och jag har lätt till skratt när jag är omkring dem.
Men idag var det ingen rolig dag för självkänslan. Jag ville helst bara gå omkring i stora kläder och undvika speglar. För just idag var det "Amanda 70 kilo" som stirrade tillbaka i spegelbilden. Men alla dagar kan inte vara bra dagar. Det är okej att inte alltid vara på topp och det vet jag. Men ändå känns det jobbigt när dessa stunder ändå kommer.

Drog till gymmet efter jobbet. Gick in i stora salen och kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Hatar känslan. Men jag genomförde min Plyo. Sen gick jag till omklädningsrummet, hämtade mina kläder och åkte hem. Satte på min älskade, bästa vän hans koppel och gick en liten runda. Kommer gå längre ikväll när känseln har kommit tillbaka i benen. Just nu känns dem rejält pga träningsvärk.
Ska slänga ihop lite mat och sen lägga mig på soffan med fötterna i högläge och släppa tankarna.

Min älskade vapendragare

Likes

Comments

Hallå på er! Ligger i soffan för tillfället heeeelt slut! Emma och jag stack till gymmet efter att hon hade jobbat. Ben skulle vi köra och jag hade en liten träningsvärk kvar från igår.
Passet kunde väl gått bättre men vi var glada över att ens orka oss dit.
En vecka har gått nu med periodisk fasta och jag mår toppen! Energin går såklart i omgångar eftersom jag ligger på ett litet underskott. Det ska bli intressant o se hur jag mår när jag börjar tidigt och äter första målet kl 12. Men det ska nog gå bra.
Men vecka 1 av 12 avklarat och denna veckan droppade jag 2,1 kilo. Tippar på att jag knappt kommer droppa något andra veckan för det är så det brukar bli. Kanske t o m går upp något hekto. Målet är ju inte att droppa 10 kilo till nu under dessa veckor. Men skulle kunna tänka mig att ligga på mellan 50 och 52 kilo eftersom jag inte är speciellt lång. Om 5 veckor ska vi göra en ny kalipermätning och se vart jag ligger.
Men jag är taggad och glad!

Likes

Comments

Fredag och jag har varit ledig. Inte gjort mer än att kolla scream, gå långpromenad på morgonen med min lilla Bosse, samt lagat mat.
Vid 16.15 hämtade jag upp storasyster och vi åkte mot gymmet. Plyo stod på schemat så vi lånade salen och körde på med vårt förbränningspass. Efter det fick magen plågas och sen åkte vi hemåt.

Nu är man rätt jäkla nöjd med sig själv. Så nu ska jag duscha kroppen, bädda ner mig i soffan framför ett 1h och 20 min långt avsnitt av Scream. Självklart med ett glas pepsi Max. Inget godis för mig idag. Det får vänta till imorgon. Då blir det även benpass när storasyster har slutat jobbet kl 14. Är det illa att man redan är taggad?

Likes

Comments

Överlycklig när jag såg siffran på vågen. 54,9 kilo. Den tackar jag för! Så sen januari 2015 har jag nu alltså gått ner 15,1 kilo. Det har tagit sin tid men satan så stolt jag är!
Nu ska jag äta mig ett större mål mat innan jag gör mig klar för jobb. På lördag ska jag ta å gotta mig i lite onyttigheter.

Men eftersom jag självklart vill belöna mig själv så har jag faktiskt köpt mig ett par lurar som ska invigas så fort dem är uppladdade🙈

Sen sist men inte minst, en liten påminnelse om vart man började..

Likes

Comments

Snön hade fallit utanför och Bosse kunde inte direkt dölja sin glädje. Det kom gnyskällningar blandat med piruetter på samma ställe. Sen att få gå en långpromenad i detta vädret, det gjorde ju hans dag.
Så vi gick en längre promenad än igår. Nu kunde vi få upp tempot eftersom jag hittat mina riktiga promenadskor för vintern samt att vi funnit en längre runda. Älskar detta området!!

Nu har jag duschat bort snöklamparna från hans tassar och ligger i soffan och inväntar 12 slaget. Då blir det min större måltid.

Likes

Comments

Planen var att få till en PW på morgonen men eftersom det frusit på alldeles för bra så fick det bli en promenad med hopp om att inte halka.

Men nu är vi hemma, en maskin tvätt är igång och jag ska ta och påbörja matlådorna för veckan. Kl 12.00 blir första målet och sista blir framåt 18.00.
Sen ska det beställas lite Bcaa för att underlätta fastan.
Min är slut så lika bra att köra iväg en beställning.

Likes

Comments

Var på gymmet i morse med storasyster. Det gick bra och vi körde rygg. Dock blev det lätta vikter för mig pga axeln. Den behöver ju inte hoppa ur igen kände vi.
Passade även på att slänga in lite mage på det också!

Nu ska här lagas mat. Storasyster är här och myser med oss, så jag klagar inte över denna söndagen!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw