Det är lite dåligt med inlägg nu. Men jag har mycket på min tallrik med salongen. Men jag gissar på att efter september så kommer det finnas mer tid till att skriva och ta bättre bilder.
Igårkväll somnade jag i soffan efter jobbet och vaknade av att min fina sambo bar in mig till sovrummet.
Somnade gott där och vaknade igen kl 2. Av en jävla bas jävel.
Grannen fick för sig att sätta på högsta volym och hans bas lutar naturligtvis mot vår sovrumsvägg. Så jag bankade för allt jag var värd medan Victor lugnt försökte säga till mig att mina små bankningar inte hörs genom väggen.. Men jag fick you tyst på musiken så något rätt måste jag ha gjort?

Låg och myste en stund med min älskade hund på morgonkvisten. Men nu ringer klockan och det är dags att göra sig i ordning för jobb på hemmakväll! :)
Ni finner mig där 10-16!

Got to go!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

🙏🏽

Likes

Comments

Hallå på er, long time no seee. Idag sätter vi igång med dieten igen. Blev en liten break där över sommaren med ca 3 kilo + på vågen. Men nu, ca 4 månader innan julens festligheter kan det vara bra att skala av lite.
Så vi kör la på med kaloriunderskott och en påfyllnadsdag i veckan så ser vi hur det går.

Morgonen började med en promenad på ca 40 min. Ska komma upp i 60 min om dagen så blir 20 min cardio när jag har slutat ikväll.
Imorgon ska jag försöka komma iväg till gymmet innan jobbet och köra lite styrka. Å sen låter vi väl bara allt rulla på!

Likes

Comments

Sen Förra fredagen när jag och Victor fixade Pokémon go så har vi varit ute och gått över 1 mil om dagen. Helt sjukt bra.
Dock är kroppen min fruktansvärt fylld med vätska och jag ska ta och sätta fötterna i högläge nu någon timme innan jag gör mig i ordning för jobb.

Jobb på Nille 13-16 och sen hem snabbt och kissa Bosse, byta tröja och slänga i mig en lunch. Sen 16.30-22 på hemmakväll. Efter det tänkte vi ta oss ett kvällsdopp och fortsätta jakten på Pokémon, gotta catch em all😏

Likes

Comments

Denna helgen har varit riktigt bra! Efter att ha myst med sambon och Bosse samt varit ute och gått i flera timmar så är jag taggad för en ny jobbvecka!
Imorgon är det Nille som gäller så det ska bli mys!🌸

Men nu ska här ätas melon och titta på tv, första dagen utan godis på säkert 2/3 veckors tid?

Iallafall, vi hörs imorgon🙋🏼

Likes

Comments

Tänker inte ens gå in på hur denna veckan har varit. Dock blev fredagen bra, hade jätte trevligt med Alex på jobbet och alla kunder hade glada miner. Fick kommentaren från 5 kunder där dem påpekade hur glad jag var, men älskar man sitt jobb så har man ingen anledning till ledsna miner.
När låset drogs om på hemmakväll och jag skulle hem så kom Victor och mötte mig, dags att leta pokemons. Japp, vi är fast!
Så saga, Hampus, Victor och jag vandrade i 2 timmar. Tog över gymmet vid skottek såklart.

Sen drog vi hemåt.
Kan ju säga att vi somnade fruktansvärt skönt!
Och när Victor har vaknat så ska vi se om vi kan få med oss några fler ut idag! Måste gå en mil för att mitt ägg ska kläckas🙋🏼

Bilden är lånad av saga.

I övrigt kommer jag idag bara finnas tillgänglig för min familj. Alla andra sms kommer läggas åt sidan, behöver tänka på mitt mående, så jag kan vara pigg och glad för nästa vecka.

Likes

Comments

Idag var en jobbig dag. Det slutade med att jag drog täcket över huvudet när jag kom hem. Ville inte prata med någon eller umgås. Ville bara vara själv med Bosse.

Så nu ska jag ta och göra det jag längtat efter hela dagen- sova.
Vi hörs imorgon så får vi hoppas att det känns bättre.

Likes

Comments

Ringde precis på dörren. Kommit hem från gymmet och var svettig, satt potatisen på kokning.
Bosse blir som Bosse blir när det ringer på vår dörr. Han springer ner och skäller. Utanför står en tant. Jag ser att hon håller i något informationsblad. Så tänkte att nej. Jah tänker inte stänga in Bosse för att hon ska få chans att prata om jehovas. Så jag öppnar fönstret och låter Bosse stå där som en studsboll och försöka trycka sig fram för att se ven som har kommit på besök. Med snabba rörelser kastar hon in bladet och säger nervöst att om jag vill komma på semester. Semester? Frågade jag henne.
Ja, säger hon nervöst medan hon går ner från trappan i takt med Bosses skall, en tredagarssammankomst.. Sen sticker hon iväg.
Jag stängde fönstret och skrattade åt min hund som lät så farlig. Där slapp vi dem och förhoppningsvis sprids ordet om vår "farliga" hund.

Nu blir det att fortsätta laga mat och mysa med mitt monster innan jag ska iväg till Nille!

Likes

Comments

I torsdags vaknade jag upp och mådde inte alls bra. Sjuk och hes i rösten. Men frisknade till och vaknade upp utan feber igår. Men rösten däremot. Den var fruktansvärt hes. Och det blev inte bättre efter 6 timmar jobb och konstant pratande. Ni som känner mig vet att det är sällan jag är tyst många minuter, hehe.. Men det är ju så fruktansvärt roligt på hemmakväll! Man vill inte ligga hemma och vila rösten! Så i morse vaknade jag upp med en ännu värre röst. Men åkte in, skämtade med kunderna och kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger jag fick frågan om jag varit på iron maiden eller skrikigt till fotbollen igår. Men jah bjuder på det🙋🏼

Nu ligger jag Dock hemma och har fått strikta tillsägelser om att jag inte får prata. Alltså detta är fruktansvärt jobbigt. Men får väl titta vidare på tvn och låta Victor få en syl i vädret för en gångs skull😏

Måste även passa på att visa mina Boyfriendjeans som jag köpte för 100 kr, har inte bestämt mig än vad jag ska tycka om dem, men får väl se lite längre in på sommaren om jag använder dem eller inte😉

Likes

Comments

Halsen värker fortfarande och näsan har börjat rinna. Kroppen är trött men har vilat sen jag kom hem från salongen, även lyckats somna mellan 18 och 20 så nu ska jag bädda ner mig igen, det blir en tidig kväll.
Men innan dess måste jag få dela med mig av denna snygga kvinnan, Pamela Andersson som ung.

Hur snygg?!? Fruktansvärt snygg.
Tar gärna hennes outfits, alla dagar i veckan.

Men nu blir det sängen, natti natt!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw