Skönhet

Tjena allihopa, jag har varit helt off.. Det har hänt en hel del grejer i mitt liv som inte har varit roliga och jag har verkligen inte känt för att sitta här och skriva..

Dessutom klyddar allt, mitt lastbilskort blir aldrig klart för körskolan och transportstyrelsen bara klyddar asså aarrhh! man blir så iriteerad. Sen har jag dessutom suttit och funderat på vad det är jag egentligen vill ha ut av denna bloggen, varför jag ska blogga och vad jag egentligen vill blogga om?

Jag är ju inte den typiska blogg tjejen som tar nya selfies varje dag (eller jo de gör jag ju haha, nästan 😉) asså jag sminkar mig inte varje dag eller plattar och stylar håret varje dag lixom och jag tar inte snygga bilder med min systemkamera för jag har för tillfället inget stativ. Men jag vill ju gärna tipsa och trixa och allt möjligt, har fått lite inspo nu och känner att nu kan jag köra igång lite, visst jag kanske inte håller på med detta varje dag för det har faktiskt hänt en bra sak, jag har fått en timanställning 😄 yey!

​Över till annat, precis beställt en almanacka ifrån personligalmanacka.se och jag tyckte den blev så sjukt snygg! visar upp den här direkt när jag fått hem den.


​Hej så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments