Nu har vi kommit in ifrån stranden & dusch står på tur. Så otroligt otroligt fint och skönt här. Hörde att det haglade hemma i Karlstad, kul ;) Senare blir det mat och vi fick höra att den skulle vara superbra så nu har jag höga förväntningar.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen framme på bästa stället - Rhodos!!
Nu ska vi äta & sen blir det sol och bad☀️

Likes

Comments

Hej mina fina! Efter några timmar i bilen var vi framme i Sigtuna stad och gick lite på gatorna där. Vi tog en fika och morotskakan jag åt var supersaftig och god!

Nu ligger vi och slappar lite på hotellet innan vi ska hitta något vi kan äta till middag. Imorgon blir det en tidig tidig morgon för att åka mot varmare breddgrader!

Underbart

Likes

Comments

Igår spenderades kvällen med Jacob och det var supermysigt. Vi var till Max och köpte oss en varsin lyxshake, muuums!

Likes

Comments

Denna keps ska på äventyr med mig imorgon!

Alltså snart kommer Jacob och jag är sååå glad över det. Ligger för tillfället och tittar på en serie men ska strax hoppa in i duschen. Ska rensa upp lite på rummet också innan Jacob kommer. Vi hörs!

Likes

Comments

Andra skoldagen idag & vi kommer inte komma igång med helt vanligt schema förens nästa vecka på tisdag ungefär. Idag är det fredag i alla fall och det är ju jäkligt gött, eller är det bara jag?

Likes

Comments

Here's my latest purchase! En blusaktig t-shirt som är svart som ni ser och har en snygg v-ringning. Riktigt bra köp på Nelly!

Ej sponsrad

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter någon timme i skolan. Jag fick överskåp tack och lov, nu har jag haft det i sex år. Guld värt!

Efter skolan drog jag och några kompisar in till stan och fikade. Jag bestämde att det fick bli mitt mellanmål så jag tog en kycklingcurry-baguette, supergod var den!

Kikade i postlådan när jag kom hem och gissa vad som låg där? Jo, ett paket ifrån Nelly som jag beställde för några dagar sedan. Ni får se i ett senare inlägg vad jag beställt.

Nu ska jag sola! Puss

Likes

Comments

Follow me on Instragram@amandaekhoolm