Nej, alltså jag vet verkligen inte varför jag bloggar haha! Är så dålig på det, har INGET att skriva om så detta får vara slutet på mitt bloggande ;);(

Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej kära ni!

Idag har det varit dålig uppdatering men känner att jag inte kan lägga ner så mycket tid på bloggen just nu! Efter veckans som kommer, vilket blir på lovet så ska jag nog kunna uppdatera oftare!

Har varit i skolan som vanligt, kom hem typ 17.40 och sen var det mat som gällde. Ska försöka plugga lite, har precis duschat och så! Sen blir det att ringa till J och prata en stund, efter det ska jag sova så det kommer inte att hända så mycket mer idag! Kommer förmodligen upp något inspo eller något liknade inlägg lite senare.

Kram!

Likes

Comments

Godmorgon vänner!

Snart bär det av iväg till skolan. Idag blir det en låång dag, slutar 17.10 *pust, stånk å stön*. Ska försöka träna lite efteråt om jag känner att jag hinner. Annars händer inget speciellt, det blir bara att plugga.

Men vi hörs senare under dagen, kram!

Likes

Comments

​Imorse släppte Peg Parnevik sin nya singel! Jag tycker den är skitbra, vad tycker ni?? :D

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter och pluggar in le kitchen men tog en liten paus så jag kunde slänga in ett blogginlägg för att uppdatera er lite grann. Nästa vecka är verkligen späckad med prov och redovisningar och på söndag så ska jag och nästan alla i klassen vara med på Star for life, en konsert med bland annat afrikansk musik, superkul! Men vi har inte fått någon tid i skolan åt att öva stämmor så man har fått ta tag i det själv och öva utanför skolan dumt nog. Anyway, idag har jag som vanligt varit i skolan och inget annat intressant har hänt...roliga livet som Amanda.

Nej nu ska jag fortsätta plugga & strax äta, vi hörs kram!

Likes

Comments

Godmorgon finisar!

Har precis vaknat, känns som att klockan är typ 12 eftersom att vi har en målare i huset som ska tapetsera tv-rummet. Jag börjar iallafall klockan 9.35 med sånglektion. Ska ta mig upp ur sängen nu hörni, så att jag slipper stressa sen! Vi hörs, kram!

Likes

Comments

God kväll mina vänner! 

Sitter nu här i sängen och facetimear med hjärtisen och ska strax gå och lägga mig. Imorgon blir det ny dag (nya möjligheter). ​Det blir en hyfsat lugn dag imorgon, har bara tre lektioner så det är inte hela världen. Nu har jag skrivbrist så vi hörs imorgon istället! Kram 


Likes

Comments

Lägg gärna till mig på snap (den är öppen): maaandus

Likes

Comments

Instagram@amandaekhoolm