När jag ser att en människa lägger upp en sådan här bild på fb med typ texten "hahah så saaant!" blir jag lite förbannad.Att vissa tjejer valt att framstå som totala retards i en sådan här sittuation borde vara genimskådad. Att tjejer på något vis skulle vara sämre på bilar, att köra bil, det är bara ett påhitt. Jag blir också lite extra förbannad när personen som lagt upp bilden själv gjorde 1miljon teoriprov/uppkörningar innan den klarade sitt körkort. Personen har även redan krockat sin bil, skrotat den och blivit av med körkortet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här med twitter, jag behöver inte blogga med ord. Tar bara en skärmdump (som det så fint heter på svenska) och laddar upp här, enklare än så blir det inte!


Likes

Comments


Likes

Comments

En tjej jag kände igen dök just upp i salongen. Jag små skrattade lite för mig själv när jag tänkte på vilket förflutet hon och jag (och några fler) har, vilken konstig relation vi hade förr. Jag tog upp telefonen när hon gått och skulle skriva till någon av de tjejerna som var med mig då och berätta hur akward det var. Kom sedan på mig själv.. En är död, en har sagt upp kontakten med mig och en har jag inte pratat med på flera år. Vad tom jag plötsigt kände mig.
Hur konstigt är det egentligen inte att man kan se människor man delat allt med och idag vet man inte ens hur eller om man ska säga hej.

Likes

Comments

Jag blir så irriterad på såna här "livet är perfekt" bilder på instagran och facebook. Nej ingen människa badar så där och skulle heller aldrig göra, lägg av.

Jag tror heller inte att någon ba "den där bilden beskriver exakt hur jag och min kille vill ha det. Blod i ansiktet ocv vapen i händerna. Perfekt!"

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen. Jag önska att vi kunde uppleva din 20-årsdag tillsammans.
Jag kan höra ditt skratt så tydligt när jag ser denna bild. Jag kommer även ihåg att just de där skorna du har på dig lånade jag och hade sönder. Förlåt för det. Byxorna har jag kvar, de ligger i min garderob och väntar på dig. Jag älskar dig och saknar dig så mycket himlens vacktaste ängel!!


Likes

Comments

Jag behövde verkligen den. Tack mig själv, du är bäst.


Likes

Comments

Ja men god jul på er alla. Jag har fått en bästa julklappen av min kropp. Underbart!


Likes

Comments

Varje morgon kämpar jag mig upp. 07.13 ringer klockan första gången. Varför just 07.13? Jo för jag har räknat ut att det blir lagom många snooze lägen innan jag MÅSTE gå upp. Går upp ca 07.47. Ligger jag kvar ca 30sek längre, får jag krypningar i kroppen då jag vet att jag kommer bli försenad om jag inte går upp NU. Men då ligger jag kvar ännu längre ist, det är så mycket skönare under täcket än utanför.
Önskar jag var mer som Robbin. Klockan ringer inte mer än 0,7sek innan den är avstäng och han är uppe och har gått till köket.


Likes

Comments

Detta får mig att bli alldeles varm, att jag har en så fin vän som dig!

Likes

Comments