Hey alle!

Så blev det tirsdag og her er 3 ting, som jeg går og ønsker mig i denne kolde tid. Jeg mangler en ny kort jakke, og så elsker jeg støvler hvor der er nitter eller en form for sølv udsmykning på, det gør et eller andet synes jeg. Så er der sweateren! Den er så fin i farven, og så kan jeg simpelthen ikke få for mange strik! Det er det eneste jeg har lyst til at tage på HVER morgen, når jeg hopper ud af sengen og skal i skole. Det er varmt og behageligt at have på!😍

God tirsdag til jer alle!

Find outfittet her:

1. Jakke: HER

2. Boots: HER

3. Sweater: HER

KNUS A.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey

Humøret er højt idag, og en lang arbejdsweekend er overstået! Jeg har derfor underligt nok glædet mig til det blev mandag, hvilket jeg ellers ikke plejer. Jeg afsluttede min søndag med en lang aften gå tur, hvilket var vildt rart, efter en travl weekend. Jeg er her iført min nye jakke jeg lige har købt fra Zara. Jeg elsker den! Den er super fin, og enkel, med de her pels detaljer på kraven og ærmerne. Så jeg er glad!

Husk at følg med på min instagram @amandadittmer ​

Outfit:

Jakke - Zara: HER


KNUS A.

Likes

Comments

Hey sweeties!

I sidste uge gik jeg på udkig efter en trenchcoat i en beige/camel farve. Jeg har kigget så mange steder, og endte faktisk med at sidde og kigge på Trendsales. Og det kan altså godt betale sig nogle gange! Jeg bliver selv lidt træt af nogle gange, at sidde og lede efter en bestemt ting på Trendsales, og ryger hurtigt tilbage på en anden webshop, hvor man hurtigt finder en MASSE man kan bruge.

Anyway, jeg tog mig god tid og scrollede de her mange sider igennem og fandt denne Tommy Hilfiger trenchcoat! Helt ny stand, og så fik jeg den for 300 kr, i stedet for 1500 som den havde kostet, vildt billigt! Jeg er super glad for den, og det var lige den jeg stod og manglede.

Så nogle gange kan det godt betale sig at lede efter en speciel ting, især jakker og tasker på Trendsales!

God torsdag😘


KNUS A.

Likes

Comments

Hey sweeties

Idag har jeg været en tur ude med min veninde og nyde det dejlige vejr. Vi gik en lang tur, og nåede til christianshavn og fik en kaffe i solen ved kanalen.

Jeg har lige købt den hvide knit og de sorte boots fra h&m. Jeg er blevet helt vild med hvide knits lige for tiden, jeg ved ikke lige helt hvorfor, jeg synes bare de er vildt lækre!

Støvlerne faldt jeg tilfældigt over selvom det faktisk var meningen at jeg skulle finde vinter støvler, og ikke "fine" støvler, da det er det eneste jeg har. Men det kan jo ske. Anyway, så er støvlerne rigtig fine både til hverdag og fest, da de har en lille hæl, og så elsker jeg de er spidse i snuden. (plus der er 20% på et køb, hvis du er medlem af h&m club) Altid godt med rabat, hehe

Nu vil jeg bruge resten af min søndag på at slappe af, og lade op til en travl uge på studiet ❤️


Outfit

Knit & Boots: H&MKNUS A.

Likes

Comments

Hey Girls

Håber i alle har en god dag, selvom det regner og er utrolig koldt udenfor!

Outfit

Bluse: HER

Jeans: HER

Boots: gamle fra Bianco

KNUS A.

Likes

Comments

Hey girls

Jeg har ikke været super aktiv her på bloggen, på grund af mit studie. Jeg har haft virkelig travlt, og har stresset en del med opgaver, start prøve.... Men jeg bestod, og har nu endelig en "fridag" plus weekend, hvor jeg bare kan være hjemme og få mine tanker hen på noget lidt andet en skole. Det kan jo ikke være bedre, hehe. Min weekend er defor uden de store planer. Idag skal jeg hjem til min familie, da det er lang tid siden jeg har været der og bare slappet af. Imorgen skal jeg spise cheesecake med min kæreste, fordi jeg elsker cheesecake🍰 (dog ikke hele dagen, men på et tidspunkt). Søndag skal jeg til min venindes fødselsdag, som hun holder på en cafe hvor vi er inviteret til brunch, så det glæder jeg mig super meget til!

OUTFIT

Kjole similar: HER

Boots similar: HER

KNUS A.

Likes

Comments

Hey alle

For et stykke tid siden, (da det stadig var lidt sommer) var jeg ude med min veninde på Lo-Jo´s Social, som ligger lige ved rundetårn. Det er et vildt hyggeligt sted, med en rigtig hyggelig stemning, god mad, og lækre drinks. Jeg kendte faktisk ikke til stedet før i sommers, men er blevet ret glad for at komme der. Det var de korte ord jeg havde for idag, om en hyggelig aften🌙

KNUS A


Outfit details:

Top similar: HER

Bukser: ZARA

Bomber (gammel): JOFAMA

Taske: Stella McCartney

Smykker: Camille Brinch

KNUS A.

Likes

Comments