Header

Hey alle

For et stykke tid siden, (da det stadig var lidt sommer) var jeg ude med min veninde på Lo-Jo´s Social, som ligger lige ved rundetårn. Det er et vildt hyggeligt sted, med en rigtig hyggelig stemning, god mad, og lækre drinks. Jeg kendte faktisk ikke til stedet før i sommers, men er blevet ret glad for at komme der. Det var de korte ord jeg havde for idag, om en hyggelig aften🌙

KNUS A


Outfit details:

Top similar: HER

Bukser: ZARA

Bomber (gammel): JOFAMA

Taske: Stella McCartney

Smykker: Camille Brinch

KNUS A.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey alle

Den 21 august startede jeg nyt studie, og det har været det helt rigtige! Jeg har nu gået der i ca 3 uger, og synes det har været sjovt at komme i skole hver dag (men også hårdt, efter en masse fridage her over sommeren).

Første dag var nok som så mange andres, jeg var lidt nervøs, der var alt for mange mennesker, og mange nye indtryk. Men da dagen så var omme havde det været vildt hyggeligt, både at lære nye mennesker at kende, men også at have fået et indblik i det nye studie. Jeg skal måske lige fortælle hvad jeg er startet på - jeg er startet på KEA som Multimedie designer.

Multimediedesigner var faktisk ikke min første prioritet, det var Smykkedesign, teknologi, og business som også er på KEA. Jeg kom desværre ikke ind, men sådan er det jo.... Jeg kom istedet ind på multimediedesign, og havde allerede besluttet mig for at jeg ville starte på den hvis ikke jeg kom ind på den anden, da det også er noget jeg interessere mig for. Jeg kan nu efter 3 uger, fortælle at jeg er SÅ glad for det! MEN efter de her 2 år som den tager, har jeg tænkt mig at søge på Smykkedesign uddannelsen igen, da det er min helt store drøm.

Nok om det..... I fredags, som var igår var vi til KEA intro fest på Docken, hvilket var vildt hyggeligt. Vi startede nogle stykker hjemme hos en fra klassen, hvor vi lige fik noget pizza (selvfølgelig) og nogle drinks, inden vi skulle med busser ud til Docken. Det er åbenbart meget indviklet at komme der ud med offentlig transport.

Aftenen var vellykket og vi blev alle godt fulde, og dansede hele aftenen. Jeg har derfor lidt ondt i fødderne idag, og har næsten sovet hele min lørdag væk. Men det har jo også regnet hele dagen, så jeg har været godt undskyldt.

Men det var lidt om min studiestart, som har været overraskende god, og spændende!

God weekend herfra

KNUS A

---

OUTFIT

Jeans: HER

Top: H&M

Sko similar: HER

Kimono: GINA TRICOT

KNUS A.

Likes

Comments

Hey girls

I de her kedelige regnvejrs dage, sidder jeg meget og kigger på tøj online. Jeg synes det er hyggeligt, og så elsker jeg jo at få nyt tøj til alt det andet. Så her er noget inspiration til et outfit, og det jeg går og tænker på at købe. Især jakken er min favorit. Jeg syntes den er super fed, og så er den lidt anderledes end en sort eller beige trenchcoat.

1. HER

2. HER

3. HER

4. HER

5. HER

KNUS A

KNUS A.

Likes

Comments

Hej alle!

For 2 uger siden var jeg på Bali med min kæreste. Vi var afsted i 10 dage, hvor vi var i Sanur i 8 dage, og Seminyak de sidste 3 dage. Det var vores første rejse sammen, min kæreste og jeg, og det var helt igennem den hyggeligste og dejligste ferie! Vi hyggede os utroligt meget, og hold nu op hvor var det varmt, også selvom der var overskyet nogle af dagene!

Der var dog en ting som vi begge var enige om. Vi havde valgt de forkerte områder på Bali! Sanur var egentlig rigtig hyggelig og stranden var dejlig. Vi havde også lejet vores egen villa gennem Air bnb, istedet for et hotel, hvilket var fanatstisk! Det kan helt sikkert anbefales! Seminyak var kaos, lad mig sige det sådan. Der var SÅ meget trafik, og turister samlet i en meget lille by. Puha, det var virkelig stressende. Så vi var glade for vi kun var der i 2 dage, og skulle hjem på 3. dagen...

Jeg tror vi havde regnet med helt hvide sandstrande, med krystalklart vand, som der også er meget af på Bali, bare ikke der hvor vi var.

Maden... den var lige efter min smag! Massere af frisk fisk, stærk mad, nudler, ris og alt muligt godt. Morgenmaden var også en af mine yndlings måltider. Jeg tror jeg bestilte 5 forskellige ting hver morgen bare fordi jeg havde lyst til det hele og ikke kunne bestemme mig. Det blev da også spist!

Men alt i alt var det SKØNT at komme væk fra regnvejrs Danmark, og komme ned og slappe af og ikke skulle tænke på hverdagen derhjemme. Så nu skal det næste rejsemål findes, og så skal vi afsted igen! Glæder mig allerede til at sol og sommer, selvom vi snart går vinteren i møde.

KNUS A


KNUS A.

Likes

Comments

Hola

Så kom jeg hjem fra ferie, og var i lørdags til fødselsdag, iført min nye denim nederdel. Jeg har lige købt nederdelen, og har næsten haft den på hver dag (dog ikke). MEN, den er virkelig rar at have på, og så passer den til næsten alt, plus at jeg bare elsker denim! Så det var en god dag, og en hyggelig fødselsdag at komme hjem til!

KNUS A


Hey guys

Just got home from vacation, and spend my last Saturday with my friends at a birthday party. I'm wearing my new denim skirt, which I just bought, and almost have had on everyday since (but not). BUT, the skirt is so comfortable to wear and fits almost everything! And then I just LOVE denim! So my last Saturday was a good day, and a great birthday party.

HUG A


Nederdel: HER

Bluse: HER

Støvler similar: HER

Taske: HER

Smykker: HER
KNUS A.

Likes

Comments

Hej igen! Efter noget tid er jeg tilbage her på bloggen igen. Jeg har været lidt inaktiv, sorry! Jeg synes tiden flyver afsted, og nogle gange går det lidt for hurtigt, især her i sommermånederne (selvom den danske sommer har skuffet meget!).

Men i morgen starter jeg i skole på KEA, som multimedie designer, hvilket jeg glæder mig til, og HÅBER det bliver godt og spændende. Både at møde nye mennesker, men også at starte på uddannelse og lære en masse! Så dagen idag har faktisk været meget stille og rolig, jeg går så småt bare og forbereder mig selv på at jeg skal starte i skole i morgen.

KNUS


Hey again! After a long time I am back on the blog again! I have been inactive for some time, sorry for that. Time just flies! and sometimes too fast. Tomorrow is the day where I start on a new education (so exited for that!) So today I just spend my day preparing my self that I'll start to school tomorrow.

HUG

KNUS A.

Likes

Comments

Bikini: Weekday

Heyyyy

Lige nu tilbringer jeg min tid i Grækenland på et lækkert hotel lige ned til den smukkeste strand, med det klareste vand. Og jeg elsker det! Desværre skal jeg hjem om et par dage, men det har været og er skønt med sol, og varme! Så jeg nyder de sidste par dage fuldt ud.

Min bikini er fra weekday, og er virkelig behagelig at have på. Plus den er så flot når man har fået farve!

KNUS

KNUS A.

Likes

Comments

I går tog mig og min veninde ind til Vesterbro for at tjekke Distortion ud, men det vidste sig, at vi faktisk ikke gad. Vi nåede Kødbyen for at få noget at spise, og derefter var planen at mødes med nogle andre. Istedet valgte vi at blande slik og tage hjem for at se film. Hvilket var super hyggeligt og lige det vi havde lyst til. Så det blev til en stille og rolig aften herfra.

(Link til outfit under sidste billede)

Kjole HM: HER ~ Sweatshirt Weekday: HER ~ Støvler HM ~ Smykker Dyrberg Kern: HER

KNUS

KNUS A.

Likes

Comments


Igår var jeg henne og besøge min veninde på hendes arbejde på Østerbro, som er en cafe der hedder Coffee N Shoes. Virkelig hyggelig cafe med et mega fedt koncept, hvilket er at alt i butikken er til salg - lige fra stole og borde, malerier, ting til køkkenet plus sneakers😝 Men i hvert fald fik vi hygget og spist lækker morgenmad!
Mit outfit bestod af en fin kjole fra Zara, da det var virkleig varmt, også selvom kl ikke var så meget og et par gamle støvler fra Bianco (hvilket egentlig er mine yndlings).

Btw så blev jeg helt vild med det billede af manden, som er et syet billede!

KNUS

KNUS A.

Likes

Comments