Header

Denna vecka fick vi en ny frisör i Gallerian. Denna frisör kommer nämligen från det kommande området Mistfall. Har sätt många prata om tavlorna i bakgrunden, kan det vara bilder från mistfall? sen en till sak många snackar om är att transporten är rosa. vilken betyder att vi kanske kommer kunna åka transport till nya stället. För ett par veckor sen så kom det upp nya tävligar i resultatlistan, Dom hamnde på silverglade området, samma ställe som dom rosa transporterna. :) det hänger nog ihop :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.

Nya frisyrer och kalla isberg!


Hej allesammans, och välkomna till årets (hittills) hårigaste uppdatering!

Nya hårstilar!
I Jorvik Citys Galleria har en skönhetssalong slagit upp sina portar! Salongens nya ägare kommer från Mistfall och erbjuder snygga frisyrer inspirerade av områdets högsta mode – praktiska men prydliga frisyrer med fina små flätor! Den nya frisören kan knappt vänta på att få dela med sig av sina kunskaper och kan erbjuda två olika frisyrer i sex fina färger. Här har ni chansen att få ett smakprov på vad Mistfall har att erbjuda innan det öppnar i december!

Prydligt, praktiskt och snyggt!


Prydligt, praktiskt och snyggt!

Isberg ohoj!
Ett isberg har skymtats vid Västkobbens Fiskeby! Det är inte heller vilket isberg som helst, utan det är samma berg som under vintertid brukar driva runt Jorviks kust. På detta berg kan du köpa söta små sälar som kan sitta i din sadelväska och det finns även en butik där du kan köpa sadelväskor och några coola kläder. Isberget kommer driva iväg igen i nästa veckas uppdatering, så missa inte att skaffa er en ny, gullig kompis medan ni kan!


Vem vill inte ha med sig en glad säl på sina jorvikiska äventyr?Vem vill inte ha med sig en glad säl på sina jorvikiska äventyr?

Hästmarknaden
Om du vill kika på hästar på vägen till sälarna har du nu chansen då Eddie och Ferdinand håller hästmarknaden öppen vid Västkobbens Fiskeby!

Star Stable Game News
Precis som vanligt kan ni följa Matilda och Game Master Ylvas upptåg på våra sociala medier idag!

Ha en fantastisk vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

Likes

Comments

Skulle kolla när nästa nummer av min häst kommer ut. Och då såg jag detta. Verkar som det ska komma en speciell star stable tidning. Med 6 nummer per år. Super kul verkligen. 🙂

Likes

Comments

.

Nya tider för Star Stable Horses!


Hej StarFam! Idag har vi lite roliga nyheter kring vår app Star Stable Horses, som är helt gratis att ladda ner för både iOS och Android!

Vad är Star Stable Horses?
Behöver ni fräscha upp minnet om vad Star Stable Horses handlar om? Klicka på länken nedan!

Läs mer: Ta hand om ett föl i Star Stable Horses!

Nya äventyr väntar!
Våra apputvecklare har jobbat stenhårt bakom kulisserna hela hösten med att förbereda Star Stable Horses för nya spännande uppdateringar. Det betyder både framtida funktioner och nya föl, och vi är så klart väldigt nyfikna på vilka hästraser ni helst vill ha i appen!


Vi vill veta vilka drömföl ni skulle vilja se i Star Stable Horses!


Vi vill veta vilka drömföl ni skulle vilja se i Star Stable Horses!

En ny häst!
Redan nu finns det ett nytt föl i Star Stable Horses! Detta föl kommer växa upp till den populära fuxfärgade Morganhästen som redan går att köpa i Star Stable Online. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som varit intresserad av hästen men inte kommit till skott än. När ni köper en häst genom Star Stable Horses kommer den vara tränad till level 10 när den anländer till ert stall!

5 dagar istället för 10!
Tidigare har det tagit er tio dagar att träna upp era föl i Star Stable Horses tills de blivit stora nog att resa till Star Stable Online, men nu tar det endast fem dagar! Vi har också ändrat hur appen räknar dygn, vilket betyder att en ny dag räknas från midnatt istället för som tidigare då du behövde vänta 24 timmar efter varje gång du besökt appen för att kunna fortsätta.

Vi hoppas att ni har kul när ni leker med era föl!
Kramar från SSO-teamet ♥
Likes

Comments

​märks tydligt att nya området är på G. Händer allt möjligt i spelet.  För gallerian hamnar ju typ i nya området fast det inte är där nu :P

Likes

Comments