Header

Hej allesammans! Välkomna till denna galna groduppdatering!


Husdjursgrodor! Köp Dina Husdjursgrodor Här!
Är det någon här som är sugen på fler vänner för sin sadelväska? Jaså det är du? Kalas! Hälsa då på Frida Frog. Möjligtvis så är hon en lite egensinnig och avlägsen släkting till Gunnar Grisöra, Frida verkligen älskar bedårande små grodor, och hon är väldigt glad över att få dela med sig av dessa sötnosar till dig!

Gulliga grodvänner!


Du kan stöta på Frida någonstans i Spegelträsket och hon kommer att ha tre olika bedårande nya vänner för din sadelväska att välja mellan, en turkos för 29 Star Coins, en blå för 69 Star Coins, och en klassiskt grön för 199 Star Coins.

Vi är nästan säkra på att de inte är några faktiska prinsar, så det är inte någon idé att försöka kyssa dem, men vi har hört att grodslem minsann fungerar ypperligt som Halloween-läppglans!

Nja, det är inte riktigt sant, men grodorna är väldigt söta hur som helst!

Halloween fortsätter…
Allt vårt spöklikt spektakulära och läskiga Hallowenskoj fortsätter under denna veckan! Spökjakt, Äppelfiske, Halloweensmink och shopping, den läskiga flickan i Gyllenbladsskogen, den mystiska ryttaren som strövar omkring runtom Jorvik under natten… Om du råkat missa något av alla våra läskiga aktiviteter, så kolla in förra veckans nyhetspost för mer info!

Har du haft turen (eller oturen) att stöta på Galloper Thompson än?


Nya Kläder & Utrustning
Kolla in Gallerian denna vecka för fler helt nya prylar i sortimentet för kläder och utrustning!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har stängt ner och förflyttat sig till Jorvikstallets Arena där de förbereder sig för att öppna upp igen under nästa vecka!

Likes

Comments

Hej allesammans! Vi startar veckan med lite finfina nyheter! Vi kan äntligen avslöja vår första stora tjuvtitt av MyStable – ditt helt nya, uppdaterade och underbara hemstall!

En första koll på designprocessen av MyStable!


Det finns massa saker som vi är jättespända över att få dela med oss av gällande MyStable, och kanske den viktigaste saken vi kan meddela er just nu, är att det kommer att släppas nu i November!

Slutet För Det Gamla Stallet…
MyStable kommer att ersätta ditt nuvarande stall som du har i spelet. Tänk på det som en av de mest episka uppgraderingarna någonsin! Just nu så kan du ha 9 hästar i ditt stall, utöver hästen som du rider på, men med MyStable så kommer du att få plats för ytterligare 2 hästar gratis! 11 hästar plus hästen som du rider på, vilket ger totalt tolv hästar i ditt hemstall!

Uppgradera Ditt Stall!
Om två extra hästplatser inte räcker, så kan du även använda Star Coins för att uppgradera ditt stall! Öka kapaciteten till 14, 16, eller till och med 18 hästar!

Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!


Vi tror nog att några av dina hästar åtminstone, älskar att få åka iväg på semester på Hästön ibland, men vi är desto mer säkra på att du hellre skulle föredra att ha dem lite närmre ditt hem...

Hästön
Som en del av MyStable-uppgraderingen, så tar vi bort Hästön och ersätter det med din alldeles egna hage! Nu kan du ha hur många hästar som du vill, och gissa vad? Tillgången till din hage kommer att vara helt gratis. Inga mer kostnader för att skicka hästarna till Hästön!

Din hage kommer att fungera precis likadant som Hästön, så när du skickar dina hästar till hagen, så kommer du inte att kunna se dem, men du kan flytta så många hästar som du vill, så ofta som du vill, helt gratis!

Spännande nya tider framöver med MyStable! Håll utkik för mer detaljer inom de kommande veckorna!

Likes

Comments

Bara att hålla utkik då. x) Dom pratade om hemstallen när detta kom upp på skärmen. :P Hoppas det är något om hemstallen :D

Likes

Comments

Moorland = T-shirt

Pumpa farm = svansrosett

Häxan Pi = Macka

Gröndal = Munk

Jarlaheim balkong = Apelsin

Paddockön - klänning

Glömda hedarna - träns dekoration

Gyllenbladsskogen - Pizza

Sydhoven -Kaka

Fort Pinta balkong - Handskar

Steves gård - Schabrak

De gyllene fälten - Macka

Hollow Woods - Träns

Norra länken - Morot

Marios observatorium -Sadel

Vingårdens källare - Hatt

Gruvan - tårtbit

Grav äppellund - Munk

Firgrove eldstigen - Morot

spegelträsket - Läsk

Grytan - Drink

Dews gård Epona - Korv

Väktarens dal - Hö

Istoppsgråttan - Tigerkaka

Frusna dimmornas dal - Morot

Fripps stencirkel - Hamburgare

Strand gyllenbladsstranden - Morot

Fiskebyn - Hö

Fiskebyn hus vid fyr - Alberta mask

Väktarens dal blev ingen bild för bandicam strula ;(

​Hoppas det hjälper er lite :)

Likes

Comments

​Ingen aning hur länge den varit där. Men antar att sso lägger in nya saker där utan att vi vet om det. Tex skriver om det på sociala medier.  Får börja kolla där oftare :P 

En ny vit hjälm blev det iaf :)

Likes

Comments

äntligen får jag lite tid över så jag kan leta spöken på sso. När jag hittat alla så kommer en spökkarta upp här på bloggen x)

Likes

Comments

Puh det var verkligen svårt att hitta honom. Blev bra många timmar. Men till slut så fick jag han. tyvärr så laggade bandicam fast så alla bilder jag tog blev inte sparade.

Här kommer några iaf :)

​wow tack för 175 xp :D 

Likes

Comments