Header

Hej allihopa!


Som ni vet så har Star Riders full tillgång till hela Jorviks magiska värld, med alla dess äventyr och uppdrag. Just den här helgen erbjuder vi 30 % rabatt på Star Rider med engångsbetalning! Det innebär att man betalar en engångssumma, sedan behöver man aldrig mer betala för Star Rider!

SE ERBJUDANDET


Erbjudandet pågår fram till kl 16.00 måndagen den 23 oktober 2017.

p.s bilderna som gör till såna här erbjudande är extremt fina. =)

super billigt pris. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För ett tag sen fick May en makeover. helt nytt utseende och en tag innan det fick hon namnet Maya!


såhär skrev sso om Maya:

Mayas nya look

Du vet väl vem Maya är? Det är tjejen som välkomnar alla nya spelare till Moorlandstallet. Vi tyckte det var dags för henne att få en ny fräsch look, så från och med idag kommer hon se lite annorlunda ut än tidigare. Hon arbetar numera dessutom som stallflicka, så hon kommer finnas till hands i ditt stall när du anställer stallhjälp. Vi hoppas att ni gillar hennes makeover lika mycket som vi gör!


Här kommer lite bilder på mayas stalltjänst!

Likes

Comments

nyheterna hann dyka upp :D

Druiderna behöver din hjälp!

Hej alla Ödesryttare – nu är det dags igen! Aideens Beskyddare kan inte återvända till Pandoria utan dig, och den mystiske Evergray har anlänt till Jorvik...


Dags att träffa Evergray!
Druiderna har mörka tider framför sig, och Fripp har bett dem att söka upp druiden Evergray som varit förvisad från Aideens Beskyddare under många år. Ingen känner till Pandoria lika väl som Evergray och både du och Ödesryttarna kommer behöva hans expertis för att kunna återvända till den farliga lila dimensionen och hjälpa Anne, särskilt nu då Fripp är skadad. Det är upp till dig att träffa Evergray och samla Ödesryttarna medan Dark Core hela tiden är er hack i häl...

För att kunna spela dessa uppdrag måste du:
Vara Star Rider
Ha låst upp grinden mellan Stormgården och Månskäreby i Epona
Ha avslutat uppdraget där du pratar med Avalon efter att ha återvänt från Pandoria

.

 Kommer ni kunna hitta en ny väg till Pandoria?

Kommer ni kunna hitta en ny väg till Pandoria?


Farahs coola butik är tillbaka!
Druiden Farah älskar mode, och den här veckan har hon ställt upp sin lilla butik bredvid Elizabeth Sunbeams hus i Valedale. Förutom två snygga druidset som hon haft med sig tidigare har hon också med sig helt ny druidinspirerad utrustning till din häst! Farah lämnar Jorvik för att bege sig iväg på nya äventyr på onsdag, så passa på att besöka hennes butik!

 Den perfekta outfiten för en druid!

Den perfekta outfiten för en druid!


Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand verkar inte ha koll på att Dark Core röjer runt på Jorvik, så de håller öppet i Fort Pinta den här veckan.

Star Stable Game News
Missa inte nyheterna med Matilda och Game Master Ylva den här veckan!

Ha en magisk vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

Likes

Comments

​Yaay de hann släppa videon innan jag reser bort. får se om nyheterna på hemsidan hinner dyka upp.

Likes

Comments

Imorgon efter lunch åker jag bort och kommer vara borta till söndag. Kommer lägga upp veckans uppdatering direkt om det släpps före klockan 12:30 imorgon. annars får den vänta till annat tillfälle. Har inte bestämt om jag ska ta med min dator på resan eller inte. Det är ganska bökigt att släpa med när packningen redan är tung.

Annars vet ni läget! :)

Likes

Comments

Vad gör ni i spelet idag? :) jag loggar mest in och gör Morgantävlingen :P hehe

Likes

Comments

​Här känns det alltid som höst. vilket är bra. För hit kan man alltid gå för att ta fina höstbilder. istället för allt annat grönt i spelet. :) Snart är det halloween. Längtar! :) 

Likes

Comments

Denna veckan fick denna häst komma fram i stallet. Var ett tag sen jag red på den. Kommer alltid att komma ihåg hästen. Köpte den dagen innan Epona öppnades och helt ny utrustning och kläder till ryttaren. dock så har jag ej dom kläderna på mig nu. :)

Likes

Comments

Pole Bending-tävling i Baronessans Ridhus är det denna gång.

Yes var min första tanke då det inte blev en ny hästras som förra gången. Morganhäst har jag ju redan vilket var tur. plus att den inte var i level 15 heller. :) Kul tävling, alltid lika roligt med nya tävlingar till spelet.

Likes

Comments

.

Guillermo är tillbaka!

Hej allesammans! Den här veckan är Guillermo Gadea tillbaka med en ny, kul tävling!


Guillermos nya tävling!
Guillermo Gadea representerar organisationen Hästarna av Jorvik (HaJ) och älskar att låta hästägare visa upp sina hästar för andra entusiaster på Jorvik. Den här veckan har han därför byggt en rolig Pole Bending-tävling i Baronessans Ridhus som du kan rida om du har en Morganhäst. Om du håller på och tränar upp din Morganhäst är det här loppet perfekt för dig, för du kommer få extra mycket erfarenhetspoäng (XP) till din häst!

Guillermo har kvar den här tävlingen fram till nästa onsdag, så missa inte att prova den!

. Testa Guillermos nya tävling!

Testa Guillermos nya tävling!


Nytt i spelet
Vi har gjort en liten ändring inne i spelet! Förut har ni som är Star Riders alltid kunnat se en stjärna bredvid hästskomenyn i nedre högra hörnet av skärmen. Vi har nu tagit bort stjärnan, och istället kommer ni som inte är Star Riders att se en rosett ni kan klicka på.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är upptagna med att bygga upp Hästmarknaden i Fort Pinta den här veckan, men du kan hälsa på dem igen nästa vecka.

Star Stable Game News
Matilda och Game Master Ylva finns som vanligt på våra sociala medier med nya äventyr den här veckan!

Ha en rolig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥

Likes

Comments