Header

​WOW säger jag bara! De verkar som dom har anställt någon ny som gör kläderna. Snyggaste kläderna jag någonsin sätt i spelet! :D Här ska det shoppas. Döskalle tröjan är det coolaste tröjan ever. Älskar den med andra ord. Jag vill ha den i flera färger. SÅ himla snygg, även den vita tröjan med trycket. SKinnjackan och byxorna är oxå super snygga!

Superbra jobbat med kläderna. fler såna här kläder vill vi se! helst med döskallarna! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har ni sätt det här i Valedale? :) verkar som att vi snart får orientering till spelet :) Det ska bli kul när man får veta mer om det :)

Likes

Comments

Bra att sso tar upp det här så fler inser att man ej ska GE ut sitt lösenord. Såhär skrev dom till alla spelare:

Hej StarFam! Idag har vi lite viktig information till er.


När du spelar Star Stable ansvarar du över det konto du har skapat och använder. Vi vet att det kan låta som en bra idé att dela ditt konto med en kompis, men ditt lösenord är som din tandborste - ingen annan än du ska använda den. Dela aldrig ditt lösenord till någon, inte ens någon av våra Game Masters! Vi som arbetar på Star Stable kommer aldrig fråga efter ditt lösenord.

Om någon som använder ditt konto...
★ Betalar med otillåten eller stulen betalningsinformation...
★ Avbryter betalningar...
★ Använder fult språk eller beter sig illa mot andra spelare...
★ ELLER bryter NÅGON av våra användarvillkor...

...Kan ditt konto bli tillfälligt eller permanent avstängt.

Inte ens dina bästa vänner borde se ditt lösenord!


Vi jobbar väldigt hårt för att säkerställa att Star Stable fortsätter vara ett roligt och säkert spel för alla, men vi kan inte hjälpa dig om du frivilligt har delat ditt lösenord till någon annan. Se till att ditt lösenord är riktigt svårt att lista ut för någon annan än dig själv. Det är väldigt smart att använda både små och stora bokstäver samt siffror i ditt lösenord! Lösenordet du har till ditt Star Stable-konto borde aldrig vara detsamma som något du använder till andra konton, såsom mail och Facebook.

Kontakta kundtjänst om:
★ Någon försöker be dig om din mail eller ditt lösenord
★ Någon erbjuder sig att köpa Star Coins till dig
★ Någon låtsas vara en Game Master eller arbeta för Star Stable.

Vi vill att ni alla ska känna er säkra då ni spelar Star Stable, och att veta hur man håller sitt konto säkert är en jättebra början!

Ha det så bra!
Kramar från ert SSO-team ♥

Likes

Comments

Hej allihopa, och välkomna till en av de mest modemedvetna händelserna på hela året - just det, det är dags för årets första upplaga av Jorvik City Fashion Week!


Hjälp till med Fortunafestivalen!
Bobcat-tjejerna i Moorland är de som har ansvar över förberedelserna till den årliga Fortunaparaden, och de behöver din hjälp! Ta dig till Moorland för att hjälpa tjejerna och för att delta i Fortunaparaden!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där Loretta tackar dig för att ha hjälpt till med Tans överraskningsfest.

Delta i Fortunaparaden!


Du kommer kunna hjälpa pysslingen Chaun att hitta regnbågsguld även denna vecka, så håll utkik efter honom om du fortfarande har belöningar att samla in!

Årets mest modemedvetna vecka!
Precis, det är dags för Jorvik City Fashion Week! Varje timme uppträder Raptor på catwalken och årets vårkollektion består av massor av nya kläder åt er! Sen är det ju hela mysteriet med stulna skisser från designern Franziska Ironsaddles senaste kollektion - kan du hjälpa henne att komma fram till vad som pågår?

För att kunna spela uppdragen med Franziska Ironsaddles stulna designer måste du ha levererat paketet från JB till Vaktmästaren i Gallerian. Om du har avslutat dessa uppdrag tidigare kan du inte spela dem igen.

Jorvik City Fashion week - årets mest modemedvetna vecka!


En ny laddningsskärm!
Under fem år har vi haft den stora glädjen att lyssna till stallkattens goda råd varje gång vi väntar på att spelet ska ladda, men denna vecka har vi låtit vår kära gamla katt gå i pension och istället har vi en ny, härligt laddningsskärm som kommer förändras med årstiderna. Vi hoppas verkligen att ni gillar den!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp marknaden i Silverglade denna vecka!

Likes

Comments

Nästan varje gång vi spelar så brukar vi ta och fika :) fast det börjar bli lite tjatigt då det alltid finns samma fika. Lite nytt hade inte varit fel. Det bästa med högtider är att det kommer Nytt fika då. Nästa år tycker jag att man skulle kunna få fortuna fika av regnbågen istället för all mat till hästen. Kanske 50% av varje? :)

Likes

Comments

Årets nya saker från regnbågen.

1: Grön hjälm

2: Klänning

3: Svarta byxor

4: Svart/gröna ballerinaskor

5: Sadelväska

6: regnsbågshusdjur

7: Grön tröja

Likes

Comments

Yaay vi starstable fans lyckades! :D sso kommer i framtiden komma till steam! :D

såhär skrev sso på instagram:

We did it #StarFam! Thanks to you all Star Stable has been Greenlighted on Steam! Now begins the journey to adapt the game to actually go on Steam. This will take a little while but of course you always will be able to play the game through our own launcher, even when the game is launched on Steam. Thank you for your support! 😄🌟❤

Likes

Comments