Header

Hej Star Fam! Vi uppskattar verkligen vårt community kring Star Stable och det är så härligt att se spelare som värderar samma kärlek och support som vi delar med oss av till er alla! För att lyfta fram spelare som sprider positivitet och glädje har vi skapat vårt helt egna Ambassadörsprogram för Star Stable. Vi kommer samarbeta med våra Ambassadörer för roliga saker som kampanjer och giveaways och för att lyfta fram allt de skapar för vårt spel online. Fortsätt sprida kärlek, hjälpa andra och vara fantastiska medlemmar av vårt community för chansen att få ta del av vårt Ambassadörsprogram i framtiden!


Vi har 6 fantastiska Ambassadörer som vi nu vill presentera för er och de kommer alla erbjuda speciella giveaways för att fira starten av detta samarbete (besök deras sidor på sociala medier för att få reda på mer)! Officiella Ambassadörer kommer alltid tillkännages av oss så att ni vet exakt vilka de är och varje gång de gör ett officiellt samarbete med oss kommer ni känna igen det på det speciella Ambassadörsmärket. Ta er en titt på deras sidor för sociala medier och säg hej!

Drahoslava Dragoncake - Instagram - YouTube

Elizabeth Riverland - Instagram - YouTube

Esmeralda Silverforce - Instagram - YouTube - Blogg

Melissa Seahall - Instagram - YouTube

Renee Bluebridge - Instagram - YouTube

Stacy Flowernight - Instagram - YouTube

Alla Ambassadörer kommer använda detta märke under officiella samarbeten med Star Stable!

Likes

Comments

Det är vacker utsikt Mellan Epona och Sydhoven.


Likes

Comments

Hej allihopa och välkomna till denna veckas hjärtliga Valentinuppdatering där vi också har gjort några ändringar vid spelets start!


En tävling för vänner!
Vid Jorvikstallet hittar du Lowe Westberg, och hon tror verkligen på vänskapens starka band under Jorviks Alla Hjärtans Dag-firande. Lowe har byggt upp ett roligt race till dig - men hon kommer inte låta dig prova det om du inte gör det med en vän! Så grabba tag i upp till fyra vänner i en grupp, eller hitta en helt ny kompis, och gör tillsammans ert bästa i Lowes roliga grupptävling!
När du har avslutat denna hjärtliga tävling kommer du få ett vänskapshjärta som du kan byta mot coola belöningar från Lowes hjärtekorg. Det finns flera olika belöningar som slumpmässigt kommer delas ut, så prova racet flera gånger för att se till att samla allihop!

Tävla tillsammans i Lowes race!


Catherine behöver din hjälp!
Catherine nere vid Stablebucks utanför Jarlaheim är den som har koll på alla bakelser kring Alla Hjärtans Dag, men hon är inte säker på vad hon ska baka, eller hur det ska smaka, eller vad hon faktiskt skulle göra till att börja med… Du borde nog ta en sväng förbi henne och hjälpa till så att hon får lite jobb gjort!
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha fått nyckeln till träkojan i Gröndal.

Hjälp Catherine med hennes Valentinförberedelser!


Hinner Donald med sina beställningar?
Ingenting kan göra skräddaren Donald så nöjd som att förutse exakt allt som kan gå fel under en enda dag, men det här är en högtid för kärlek och glädje och han behöver muntras upp lite! Ta och hjälp honom i Silvergladebyn så att han hinner klart med sina beställningar fram till högtidsfirandet.
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha träffat fåraherden Landon och gett ull till Donald, och du måste ha berättat för Baronessan att GED förgiftar hennes druvfält.

Var en sann vän och hjälp Donald!


Fullt upp med shopping!
Lagom till Alla Hjärtans Dag-firandet har några mindre butiker dykt upp kring Jorviks byar, och vid Moorland, Fort Pinta och New Hillcrest kan du nu köpa kramgoa teddybjörnar till din sadelväska, tillgängliga enbart under högtiden!

Bra saker blir ännu bättre!
Vi arbetar alltid med förbättringar och i år tar vi oss en närmare titt på saker som vi kan göra ännu bättre runt spelets början för att göra det lättare för nya spelare att känna sig som hemma på Jorvik. Den här veckan har vi bland annat tagit bort några tunnor och hinder kring ridbanorna runt Moorland, och vi har också ändrat Bobcats Vildmarkslopp så det är kortare och enklare.

Fler lediga klubbnamn!
Vi vet att det har varit svårt att hitta lediga klubbnamn på sistone, men nu kommer det bli lättare än förr! Om du vill skapa en klubb kan du besöka Ridklubbsförmedlaren i Silverglade, Moorland, Jarlaheim eller New Hillcrest och se vilka namn hon har tillgängliga för dig!

Hästmarknaden
Den här veckan byggs Hästmarknaden upp vid Jorvikstallet.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag alla läsare! :D

Ska ni hitta på någonting speciellt idag eller gör ni som jag firar inte alla hjärtans dag?

Ifall ni firar alla hjärtans dag var hittar ni på eller vad för presenter ger ni? ^^


Den roligaste "högtiden" på starstable är just alla hjärtans dag. Mycket att göra och många små uppdrag, vilket jag älskar :D Hoppas dom gamla uppdragen kommer även iår. Dom har blivit som en tradition. Sen tror jag att vi kommer få nya alla hjärtans uppdrag i år. Dom kommer nog att vara med dom nya karaktärerna i Jorvik City. Då hoppas jag inte att dom tar bort dom gamla. ifall dom släpper nya alla hjärtans dag uppdrag.

​Bjuder på några härliga bilder från ett vacket solrosfällt. <3

Likes

Comments


💘 EN HJÄRTLIG GÅVA TILL DIG! 💘
Vi vill sprida lite extra kärlek i dag, så här får du en gratis kod på alla hjärtans dag, som ger dig 7 dagar gratis Star Rider och 100 Star Coins.*

Gå in på fliken Värdekod på ditt Star Stable-konto och lös in värdekoden UAPTTRR där.

Massor med kärlek från hela Star Stable-gänget!
Code: UAPTTRR
Denna koden är giltig till och med den 19 februari.
*Alla kan lösa in denna värdekod.

Tack sso för värdekoden! :D Nu blir alla icke starrider jätte glad och kan fira alla hjärtans dag i hela jorvik! :D


Likes

Comments

Då var det måndag igen. finns fortfarande inte mycket och göra i spelet. Länge sen man hade någonstans att bygga rykte med.. Det saknar jag. Hoppas det kommer såna uppdrag senare i vår.


Nu blir det mest att göra lite tävlingar om man får lust, eller hitta på något med andra spelare.

Vad brukar du/ni göra i spelet om ni inte har några uppdrag kvar?^^

Likes

Comments

Haha ni vet den där känslan när man hittar Starstable relaterade saker Irl!? man bara haha omg kolla där starstable!

Den känslan fick jag nyligen. Såg en av mina hästars namn i mataffären. skit ångrar att jag inte tog någon bild :P Det var namnet RoyalMint jag såg i affären x)

Har sätt namnet Gröndal många gånger oxå.

Har ni sätt några roliga saker som har med starstable att göra IRL? :D

Berätta vetja. Alltid intressant och veta :)

Här kommer en bild på min häst RoyalMint! :D

Likes

Comments

Denna veckans uppdatering var liten. Nya grisar fick vi. Jag kommer inte köpa någon. Husdjuren är inget för mig :)

Det var ändå bra uppdatering, när man är super fattig på sso efter alla urhästar och mustangerna i appen xD

Nu ska jag spara mina sc tills jag kommer upp i den summa jag hade innan urhästarna/mustangerna. Får hålla tummarna att det inte kommer några nya hästraser i spelet jag vill ha bara xD


köpte du någon Gris? :)

Likes

Comments