Header

Trevlig midsommar alla läsare och hoppas ni får en jätte bra midsommarhelg! :D

Ha det gött ^^

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är dom nya inställningarna man kan göra på sso.

Jag har bara provat lite snabbt. ska testa och spela på fler inställningar en annan gång. :)

Likes

Comments

Hej StarFam! Det är sommar på Jorvik och det är dags att fira Midsommar!


Hjälp Steve med de årliga förberedelserna!
Steve är alltid killen att gå till då det är dags för Midsommar, och precis som alltid är han väldigt tacksam för all hjälp han kan få. Om du hjälper Steve att anordna festligheterna får du ta del i en traditionell jorvikisk Midsommar som innefattar allt från dansande till grodskuttande. Skutta iväg och hjälp våra vänner i Silverglade att förbereda inför firandet!
Dessa uppdrag kommer vara tillgängliga fram till den 12 juli, så ni kommer ha gott om tid för att delta i våra festligheter!
För att kunna spela dessa uppdrag måste du vara en Star Rider, och du måste ha avslutat uppdraget där du hjälper Steve att mata fåglarna runt hans gård.

Hjälp Steve att förbereda inför Midsommar!


Midsommarbutiker
Vad är en festival utan lite speciella butiker? I de flesta byarna runt Jorvik kan du besöka Midsommarbutiker som säljer finfina Midsommargrejer från tidigare firanden.

Nya kamerainställningar!
Sedan vi uppdaterade kameran i spelet för några veckor sedan har vi samlat på oss er feedback och vi har nu lagt till några nya kamerainställningar i spelalternativen. Testa dem och berätta vad ni tycker! Er feedback är så viktig för vårt arbete och vi vill skapa den bästa möjliga spelupplevelsen för alla Star Stable-spelare, vilket vi inte kan göra utan er hjälp!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är ute på vägarna igen och ni kommer kunna träffa den i Fort Pinta nästa vecka.

Ha en härlig vecka fylld med solsken!
Kramar från SSO-teamet ♥

Likes

Comments

Imorgon är det dax för uppdatering igen. och det är ganska självklart vad det blir för uppdatering. Midsommaruppdrag såklart :) Hoppas dom lägger in något nytt i midsommaruppdragen. Vi som har spelat ett tag, har ju gjort uppdragen många många gånger. Skulle vara så kul med något nytt till midsommar. Hoppas även dom löst allt krångel med midsommarkransarna. Vi är många som alltid får samma bugg varje år. = vi får gamla midsommarkransar och alla andra får en ny snygg krans. lite orättvist, men tyvärr har jag varit en av dom som fått gamla kransar i 2 år nu ;(


Bilder från förra årets midsommar!

Likes

Comments

precis när jag skulle gå och lägga mig kom jag på att jag ej har gjort veckans hästmarknad. O.o hur kunde jag glömma bort det? tur att jag kom på det så jag inte missade det. imorgon är jag upptagen hela dagen och inte har tid att spela. så loggade in snabbt nu och gjorde hästmarknaden! :)

Likes

Comments

I veckans uppdatering fick vi en helt ny tävling för islandshästar. Den var ganska svårt måste jag erkänna. Det gick lättare sen när man gjort den ett par gånger. Mycket tölt. x)

Ny har vi en tävling för ponnys och en tävling för islandshästar, vad för tävling får vi här näst? Kanske en tävling för köldtåliga hästar i Dinodalen? x) det hade vart nått.


Tröjan vi fick när vi hade gjort klart uppdraget denna vecka var snygg. Svart och stickat mönster?

Likes

Comments

Spirit + spirit tröja är ett måste! :)

ebba kör på lila och jag kör på blått.

Likes

Comments

Fler som har fått mail från starstable som inte går att öppnas?

Klickar man på öppna i webbläsare så blir det bara samma sida om och om igen O.o

Likes

Comments

Riktigt snygga saker. Gillar att det är enfärgat till större del. ser mer ut som riktig hästutrustning,

bra jobbat sso! :D fler såna här i lite olika färger.

Likes

Comments