Header

Jag önskade nya uppdrag och det fick vi i veckans uppdatering!

Nya hästaffären öppnade i Jorvik City! :) Som vi har väntat. Det fanns 2 nya sätt till hästen där inne. Hoppas det kommer fina sätt i framtiden :)


Det var även kul att vi fick göra en nya slags tävling mellan Moorland och fortpinta. Bobcats testade ut en ny tävling. Vem vet den kanske stannar föralltid sen i framtiden. Hoppas det iaf. Alltid kul med nya tävlingar. Nu saknas bara nått nytt ställe att bygga rykte med. Det var länge sen man behövde göra en massa dagliga uppdrag, för att bygga rykte. Eller leta stjärnor. Så synd att vi aldrig fick några stjärnor till Sydhoven eller jorvik city. Det var senast när Epona öppnade, som vi fick nya stjärnor..

Vad tyckte ni om veckans uppdatering? :)


( Vi hade en del problem med öppningen av hästaffären, killen som äger shoppen blev av med sina nycklar och jag var tvungen att ta tillbaka dom x) Stackarn som äger affären kunde inte hjälpa mig då han har Fågelfobi! )

När vi var klara med alla uppdrag fick vi ett par benlindor :)

Likes

Comments

Hej allihopa, och välkomna till den här veckans modemedvetna uppdatering!


Senaste modet för hästar!
Har du inte hört om Jaharla!? Säg inget till Julie! Julie är en riktig fashionista och ingen är gladare än henne nu då den coola hästsportkedjan Jaharla öppnar en ny butik i Jorvik City. Prata med Julie i Moorland för att följa med henne till Jaharla i Governor’s Fall!

För att kunna spela det här uppdraget måste du ha pratat med Iris vid Aideens Plaza om Leonardo’s glassbar, och du måste ha hjälpt Mandy att hitta sin halvsyster i Moorland.

Modemedvetna Julie kan knappt vänta på att besöka Jaharla med dig!


Med nya butiker kommer nya stilar!
Ingen häst kommer vara så uppiffad som din då du har shoppat på Jaharla! Se till att ta dig en titt på den nya utrustningen innan du åker tillbaka till Fort Pinta igen. För att kunna besöka butiken måste du ha tagit dig till Jorvik City tillsammans med Julie.

Senaste modet till din bästa vän!


Hästmarknaden
Den här veckan bygger Eddie och Ferdinand upp hästmarknaden i Silverglade, och de är redo för affärer igen nästa vecka.

Likes

Comments

Äntligen är det onsdag igen. Vilken betyder onsdagsuppdatering till sso! :D Alltid lika spännande.

Jag hoppas det kommer nya uppdrag idag. eller en sneak peek på något som ska hända framöver. 

Här nedan kommer några gamla bilder från Halloween :) 

Älskar dom här bilderna. så fina. Inte lätt att ta bra bilder i spelet sen dom gjorde om animationerna. Både hästarna och gubbarna rör på sig hela tiden och är aldrig still -.- 


Likes

Comments

Är du intresserad av star stables historia genom åren så är denna video något för dig :) Kul att någon har lagt ner tid och göra en sån här video :)

Likes

Comments

Åter igen fick vi hjälpa James att städa undan julen genom att göra en tävling 3 Gånger. Den svåraste tävlingen fick vi en sadel.

Jorviks sista julklappar bjöd på mat till hästen och även en hel utrustning till hästen :) Den passade jätte bra till min häst :)

Likes

Comments

Har ni sätt den här tjejen? Hoppas hon får ett riktigt namn sen :P Haha lite jobbigt att säga hennes namn nu :P

Likes

Comments

Det blev en fika och glass med Ebba! :D lite synd att det buggade så att vi ej kunde se vad den andra åt :(

Ibland önskar jag att det fanns fler saker man kunde fika :) Hoppas på nya saker snart :=) Vad tycker ni att man ska kunna äta/dricka i spelet? :D

Likes

Comments