Header
View tracker

Wow säger jag bara så fint. Dock så känns det som att det blir lite som gallerian. Att man inte kan rida där inne. Vilken är synd. Hoppas jag har fel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

en ny ruta har kommit upp på star stables hemsida. Det verkar som att vi snart kan värva vänner till star stable! :)

Likes

Comments

View tracker

Hej allesammans!


Ett av problemen som dök upp denna veckan var att våra servrar inte riktigt kunde hantera alla som ville logga in och titta på MyStable-uppdateringen. Även om detta innebär att det är massvis av er som verkligen älskar era nya hemstall, så vill vi samtidigt också klargöra att vi jobbar stenhårt på att förbättra serverkapaciteten. Detta är bland annat vad våra technissar har sysslat med:

1. Vi har sett till så att nya spelare som registrerar sig på spelet, antingen blir placerade på en ny server eller någon av servrarna med ett lägre antal spelare på just nu. Detta innebär att det kommer att finnas mer utrymme för redan befintliga spelare på deras favoritservrar.

2. Vi har sett till så att nu, när en server är full, så är den full. Du kommer inte att kunna ‘byta server’ till de mest befolkade servrarna, och du kommer inte att kunna flytta tillbaka till vissa av servrarna igen, om du flyttar från dem. Var väldigt försiktigom du funderar på att byta server, för just nu så kan det vara så att du inte kommer kunna flytta tillbaka till din gamla server igen. Supporten kommer inte heller att ha möjlighet att flytta er manuellt tillbaka till fulla servrar.

3. Vi reducerade serverkapaciteten tidigare i veckan för att kunna se till så att minimera antalet stora krascher, men vi kommer nu att gradvis börja öka serverkapaciteten igen, så att fler av er kan komma in och spela.

4. Vi har även lagt till en helt ny server för er! Detta innebär att valet nu är ditt om du vill byta till en nyare server med färre spelare, så att du förhoppningsvis kan få bättre möjligheter till en stabil server och spelupplevelse. Men, glöm som sagt inte: Var väldigt försiktig om du funderar på att byta server, för just nu så kan det vara så att du inte kommer kunna flytta tillbaka till din gamla server igen. Supporten kommer inte heller att ha möjlighet att flytta er manuellt tillbaka till fulla servrar. Vi kan nu välkomna dig till den nya svenska servern, Icy Volcano: den är öppen just nu!

Såja, det var det! Nu har ni fått all den serverinfo som ni behöver veta inför den kommande helgen.

Vi hoppas att ni kommer ha det bra i era nya hemstall!

Likes

Comments

Det verkar som att vi i Sverige har fått en ny server. Denna server blir nummer 4:a. Riktigt bra då kanske det blir stabilare på dom andra servarna. Jag funderar på att byta att byta till den nya servern på mitt extra konto. Kolla in läget :)

Likes

Comments