Header

Var på bio med Andrew häromdagen. Vi kollade på Insurgent men den var faktiskt inte så bra som jag hade hoppats på, Jag älskade verkligen den första filmen så det var en besvikelse att denna inte var lika bra. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag måste rekommendera er denna goda hamburgerrestaurang som jag och Andrew åt på häromdagen! Riktigt gott, Stället heter Burgersson och det ligger vid Skanstorget. Vi gick därifrån med matkoma men hade ändå kunnat ta en till brukare endast för att det var så gott.

Likes

Comments

Idag bjöd Frida på den här grymma brunchen. Det var riktigt trevligt och mysigt. Efter brunchen mötte jag upp Andrew och så gick vi till gymmet och körde ett hårt bröstpass, känner att jag kommer ha sjuk träningsvärk imorgon... Det blev även en lång promenix i det våriga vädret innan vi gick hem och grillade.. Nu ligger vi i sängen och äter glass, Måste ju vara bland det godaste som finns?

Likes

Comments

God morgon

Jag har precis gymmat och sitter nu på bussen påväg in till stan för att vara modell hos MillaMi. jag tror det var lite nya badkläder som behövdes komma upp på hemsidan. Efter fotograferingen så ska jag jobba lite innan jag ska åka hem till Andrew och mysa lite med honom. 

Likes

Comments

HEJ PÅ ER! JAG HAR PRECIS KOMMIT HEM FRÅN GYMMET OCH HAR TAGIT MIG NÅGOT ATT ÄTA. MÅSTE TIPSA ER OM MITT NYA PROTEINPULVER SOM ÄR SÅ GOTT, DET ÄR "WHEY-80" OCH JAG TOG SMAKEN "ICE COFFEE" VILKET JAG VERKLIGEN REKOMMENDERAR OM MAN TYCKER OM KAFFE.. DET ÄR SOM ATT TA EN ISLATTE PÅ MORGONEN OCH EFTER ATT MAN HAR TRÄNAT. 

DAGENS PLANER BLIR ATT KOLLA NÅGRA AVSNITT AV "THE FOLLOWING" OCH SEN ÅKA TILL KUNGSMÄSSAN FÖR ATT LÄMNA TILLBAKA ETT PAR SKOR. JAG KANSKE TILL OCH MED FÅR GJORT LITE PLUGG OM JAG ORKAR OCKSÅ. 

Likes

Comments

hej på er! jag och Andrew kom precis in från en mysig påskpromenix. Nu ska vi sätta oss framför en film med glass, cola och choklad! Ska bli så skönt m,ed tanke på att Jag är helt slut efter att ha jobbat hela dagen. 


hoppas ni har haft en mysig påsk med massor av godis och god  mat.

glad påsk på er.  ​

Likes

Comments

Jag och pappa åt en mysig lunch idag efter vår jakt på en ny tv. Att gå runt inne på Media Markt var kanske inte det ultimata att göra efter gårdagens festligheter men lunchen gjorde det värt. 


Kvällens planer blir nog att bara ligga hemma och ta det lugnt, lite mys framför en film och sen sova tidigt då jag ska upp och jobba imorgon bitti! 

Likes

Comments

Härom dagen köpte jag den här toppen inne på zara för 99 ynka kronor! Jag tycker om den så mycket och jag tycker det är så fint när man visar lite axlar. Funderar på att införskaffa mig den i svart också. 

Likes

Comments

amandadeoliveira