Header

Hej på er. har inte kunnat plugga något på hela lovet då jag inte kunnat fixa mina inlägg. Nu ser det ut att fungera dock.

Min alla hjärtans dag var iallafall väldigt bra. Jag fick ett blombud som fick mig att börja gråta av lycka... På kvällen åt jag middag med Elvira och Vanessa innan vi såg den efterlängtade filmen "Fifthy shades of Grey". Jag blev lite besviken på filmen faktiskt. Har läst böckerna två gånger om och hade förväntat mig världens bästa film, så Blev det inte riktigt. Efter filmen mötte vi upp Frida, Cornelia och Sara för en rolig mingelkväll på trädgårn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Provade göra de omtalade bananpannkakorna idag, det var kanske inte riktigt min grej men ska försöka lära mig att tycka om det då det är ett snabbt och enkelt mellanmål.. Mosade bara en banan och ett ägg tillsammans och sen var det bara att hälla i stekpannan. Jag smälte lite hallon till också. Men det är ändå något jag tycker är värt att prova,

Likes

Comments

Hej på er! Jag är så nöjd att jag faktiskt tagit tag i träningen nu. Var på gymmet igår och tog även en timmes powerwalk på kvällen. Nu kom jag hem från ännu en timmes powerwalk och ikväll väntas ett gympass med Vanessa. ​Jag har även slutat med att äta onyttigt på vardagar vilket är väldigt jobbigt då jag känner ett sötsug hela tiden... 


Imorgon är det ju lill-lördag och då ska jag jobba och på kvällen blir det lite festligheter hos mig innan vi ska ut och dansa.

Likes

Comments

Jag ligger helt utsliten efter en fullspäckad helg. Invigde helgen med att åka till gymmet, så skönt att äntligen ha kommit igång med träningen. Senare mot kvällen åkte jag till Vanessa för lite pizzamys och sleepover. Det var riktigt kul, så skönt att bara få ta det lugnt. På lördagen jobbade jag hela dagen. På kvällen var det födelsedagsfirande för Hanna som fyllt 19 år. Det firades med middag och en rolig utgång. 

Likes

Comments

amandadeoliveira