Header


Hello! Slutade tidigt idag så jag passade på och göra våfflor, tror dock att jag åt ett par för mycket men gott var det iallafall! Jag ska snart lägga mig i sängen och dra igång  några avsnitt av under the dome, grymt bra serie som jag tycker ni borde se om ni inte har gjort det! Sen får jag väl ta tag i lite plugg också.. 

Likes

Comments

Elvira åkte precis hem efter att ha myst här hela kvällen och morgonen. Nu ska jag ska snart hoppa in i duschen och sedan åka till Kungsmässan med mamma. 

Likes

Comments

Vi var som sagt hos Vanessa och myste innan vår inspark. Vi gick dock vidare ganska snabbt och hamnade på trädgårn där vi träffade massa skönt folk, vi tillbringade hela kvällen där och sen somnade jag och Sara hemma hos mig! Riktigt bra fredagskväll. Nu väntar jag på att Elvira ska komma hit och mysa med godis och film. Ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll!

Kommer komma upp lite fler och bättre bilder från gårdagen.

Likes

Comments
Äntligen är det fredag! 

Jag har precis tänt massor av ljus och sitter nu och äter en sen frukost eftersom jag var ledig från skolan idag. Kvällens planer blir att mysa hos Vanessa och äta god mat med mina favoriter och efter det ska vi på vår insparksfest! Jag får även lite sällskap inatt av  Sarisen så det kommer nog bli en bra fredag. 

Likes

Comments


Hej på er!

Idag hade vi studiedag så jag, Vanessa och Elvira passade på att mysa i stan. Vi satte oss först på café Tintin där Felicia precis fått jobb. Det var väldigt god mat där för en bra peng så det rekommenderar jag verkligen. Efter det tog vi en mysig promenad runt stan med en varm kaffe i handen, så mysigt! Jag fick även med mig tre nya tröjor hem som jag ska visa er. Sen körde Elvira hem mig och då hann jag vara hemma i en minut innan mamma kom och hämtade mig och Maja så åkte vi till Kungsmässan och strosade omkring där. 

Så mysig torsdag.

Likes

Comments

 

Vad jag älskar den den här kvinnan! Världens bästa mamma. 

Likes

Comments

amandadeoliveira