Header

Hej!
Just nu sitter jag i klassrummet och har lektion. Eller man kan inte kalla det för lektion för vi har något som kallas för temavecka och vi har en slags "utställning" som vi har på öppet hus imorgon i skolan. Föräldrar, familj och vänner kommer att vara där, inklusive elever.
Jag är så hungrig haha och jag ska inte äta förens 11:40

På instagram står det nu att jag är bloggare och jag heter latinapanda där. På snap heter jag The_gustafsoniz som vanligt och kik använder jag inte längre.

Just nu är det kaos i klassrummet för att folk fixar med plancherna till utställningen.

Temat till temaveckan är staden (Stockholm), jag bor ju i stockholm och vi fick undersöka mer om Stockholm så jag och min grupp åkte till stan nästan varje dag, skrev anteckningar, skrev sedan på dator och slrev ut till en planch, vi tog lite foton också, vi gick till veganska butiker och jag köpte en vegansk choklad, det var jättegod men lite mycket pengar för en liten chokladkaka. Det konstigaste jag såg där var veganska ÄGG, RÄKOR, CHORIZO, OST och KORV. Jag undrade vad det egentligen var gjort av när det inte är animaliska produkter. Butiken hette Goodstore som ligger i stan då.

Puss <33

Snap: The_gustafsoniz
Instagram: Latinapanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 464 Readers

Likes

Comments