Header

TW DETTA INLÄGG - DEPRESSION/SJÄLVSKADA

Hej, det var ett tag sedan. Mycket har hänt.

Jag har gått på moppekurs. Fått jobb och inte mått så bra.

Mitt mående - TW

Som ni kanske vet så har jag lidit av depression i snart ett år och den 26 september var en ganska tung dag då det var ett år sen då jag började skada mig själv. Jag önskar att jag aldrig började för det gör mig beroende och jag känner varje gång jag har ångest att jag bara vill skada mig, så om du aldrig skadat dig på nåt sätt, snälla börja inte.

Vissa utav mina vänner har börjat röka och det är svårt för dem att sluta.

Jag har gått upp jättemycket i vikt och sover alldeles för mycket, det är vissa symptomer på att min depression blir värre. Innan gick jag ned jättemycket och sov aldrig. Innan grät jag varje dag, Nu KAN jag INTE gråta, det är helt sjukt, men när jag väl gråter känner jag knappt igen mig själv, senast jag grät skrek jag verkligen, alltså SKREK, jag skakade och hade så mycket ångest att jag hostade och var nära på att spy, jag åt samtidigt jag grät för att hålla mig tyst. Jag går igenom en svår period och jag är väldigt känslig, rädd och förvirrad. Vad är jag rädd för? Jo det jag är rädd för att bi lämnad av de jag älskar, att bli oälskad, bortglömd, och att inte känna att jag är tillräckligt bra. Jag försöker att detta inte går ut över andra. I ett förhållande mådde jag så dåligt och han lämnade mig för att jag var jobbig, för att jag mådde dåligt. Jag förstår honom, men nu är jag ännu mer rädd att bli lämnad av fler jag älskar.

Jag kan känna mig så värdelös, äcklig, ful och allt dåligt jag kan hitta om mig. Sedan den 23 Oktober har jag skrivit anteckningar om vad jag känt. Här är några exempel:

29 december 2016

''Jag vill dö, jag har aldrig gråtit såhär mycket i mitt liv, ALDRIG. Det känns som att alla hatar mig, alla tycker jag är jobbig, varför finns jag kvar här? Kan jag inte bara försvinna?''


23 april 2017 01:16

''Jag har haft 3 panikattacker idag, jag sitter här och gråter i all panik, fuck all jae done''


15 augusti 2017 20:20

''jag vet inte om jag orkar kämpa mer, minatankar för självmord blir bara starkare och starkare.''


12 september 2017

''jag skar mig.''

Just idag 30 september känner jag mig trött, mentalt och fysiskt, jag jobbade idag genom att lämna reklam i folks brevlådor. Jag känner mig tom, har ina ord. Men jag kämpar igenom dagarna hur jobbigt det än är, för jag vill komma ur depressionen, JAG ska ha kickat depressionen i arslet, inte tvärtom. SNÄLLA TA HAND OM ER. jag kämpar, ni kämpar, stay strong!!! Jag ska fortsätta kämpa, var inte oroliga.

Moppekurs

Jag har nu gått på moppekurs och nu behöver jag bara fylla 15 och göra teoriprovet, sen har jag moped, äntligen!! Så taggad!!


Mitt jobb

Ja, jag skrev att jag skaffat jobb, jag lämnar reklam i folks bevlådor nära där jag bor, det gick bra, jag gör det en gång i veckan. Ganska kul så att jag har nåt jag kan sysselsätta mig med. Det är jobbigt men jag köttar på ändå, nte mitt drömjobb men jag tjänar pengar och det är det jag behöver, så därför jobbar jag lite extra. :)


Detta var allt, puss o hej. Ta hand om er <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments