Hej! Hur mår ni?

Jag tänkte skriva hur det är att ta avstånd eller en paus från en eller flera vänner. Jag gör det av olika anledningar, dels för att de är negativa mot mig, dryga, kaxiga eller obehagliga. Att jag känner mig obekväm är inget bra, därför väljer jag antingen att ta en paus från mina vänner eller avsluta kontakten helt.

Jag vet att det kan vara svårt, men jag lyssnar på magkänslan, jag klarar inte av just nu att bli sårad. Ligger så djupt in i min depression och inget blir bättre, därför lyssnar jag mer på magkänslan än min hjärna just nu. Tyck att jag är negativ eller taskig, fine. Men jag måste börja lyssna på mig själv.

t.ex en nära vän till mig var jag tvungen att ta avstånd ifrån, personen sårade mig ganska rejält, utan att personen tyckte att det var fel, därför var jag tvungen att säga ifrån och säga att vi behöver ta en paus, personen tog det på ett negativt sätt, tyvärr, trodde personen skulle förstå men men.. En annan gång tog jag avstånd från en bekant, personen tyckte jag betedde sig dåligt och obehagligt, så jag valde att avbryta kontakten, m.m.

Jag vet att det inte är så himla snällt att bara ta avstånd från dem, men nu behöver jag fokusera på mig själv och att jag ska må bra, det går inte att jag ska må dåligt över några vänner osv. och såklart jag tänker på dem, de är liksom inte bortglömda, men jag kommer ta kontakt med dem så fort jag mår bättre igen, jag känner just nu att inte får stöd av dem, och det jag behöver just nu är stöd och positiva människor runt om mig, för att just få bort min negativitet, och jag vet att jag är världens pain in the ass för att jag mår dåligt och är negativ, men jag försöker iallafall jobba på det.

Så om du mår dåligt och dina vänner inte gör dig gladare, ta avstånd från dem ett tag, jag vet att det kan vara jobbigt och du kanske tänker ''Jag kommer ju inte ha några vänner kvar alls'' men jag har inte heller några vänner kvar, ca 2-3 och jag bryr mig inte, jag har hellre få men positiva vänner än många men opositiva.

Ha det så bra nu, Kram <3

Likes

Comments

Holaaa

Hur har er dag varit?

Haha jag frågar nästan hela tiden frågor men ingen kommenterar #ensam jaja. Idag var jag i skolan hela dagen, gjorde klart min del på SO-provet, sedan var det tyskaprov, det gick åt helvete ahahhaha. Snälla skjut mig vad dåligt det gick. Jaja denna termin satsar jag inte så hårt. Men efter skolan var jag med Elsa, hon har en youtube kanal. Tycker att ni borde gå in på den (tryck Här) sedan kan ni följa henne på snapchat där hon heter cassyhoneybun, hon är så snäll och rolig. Först spelade vi TV-spel och sedan var vi live på periscope som ledde till att vi gick till omegle. Det var kul och sedan åkte jag hem. Nu är jag hemma och har precis ätit. Ha en trevlig fredag <3

Ta hand om er <3

Likes

Comments