Header

Hej!

Igår började jag nian, kul tagga nationella prov och allt :)))))) or not.... Men jag är ändå väldigt glad över att jag änsålänge klarat alla 9 år utan några problem och att det är sista året innan jag börjar gymnasiet och flyttar :) Jag började igår och fick massor m ed papper info osv. Idag hade vi en chill dag på stranden och imorgon börjar vi med vanligt schema, för att tillägga, mitt schema är det sämsta nånsin :))))

Vi hörs

Puss&Kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka i Sverige, jag kom hem i söndags och idag får jag besök av en vän från Danmark :)!!

Vi träffades på bornholm för ca 2 veckor sedan, han bad om mitt nummer haha och jag sa nej, men sen hittade jag upp honom på nätet och gav mitt nummer då jag kunde se oss som vänner.

Tyvärr har jag och Folke gått skilda vägar, dvs vi är inte tillsammans längre, men vi är fortfarande vänner :).

Nu ska jag chilla ett tag och sedan åka upp till stan och hämta Alberth som han heter då. Vi hörs snart igen <3

Puss&Kram

Amanda

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag hemma i Sverige igen, men på lördag ska jag till Bornholm och då kommer jag tyvärr inte ha internet.

Vill bara då informera er att jag är hemma igen på Måndag. Så att ni vet att jag inte kommer uppdatera tyvärr. Men ha det så bra sålänge så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Hej!!

Nu har vi bilat till Gdansk och kommer stanna här i 3 dagar. Vi bor i ett hotell som heter Mercure Hotels. Bra cred till dem för de har riktigt bra utbud och sovrum. Här kommer lite bilder från staden. Vi åt på en italiensk restaurang och jag tog spaghetti med pestosås. Sjukt gott!!

Likes

Comments

Hej!
Imorgon drar jag äntligen till polen och familjen ska bila dit, sen ska vi till danmark o tyskland osv, så kul och spännande!!
Tycker det känns avkopplande och skönt att vara utomlands och sedan är det ju mynet bättre väder där, så jag är väldigt taggad faktiskt.
Jag hoppas att ni har haft en underbar helg så hörs vi imorgon.

Puss&Kram
Amanda

Likes

Comments

Hejsan, det var längesedan jag skrev ett ''långt'' inlägg. Just nu är jag hundvakt till världens sötaste hund. Inne på södermalm tar jag hand om honom osv. Går ut några gånger per dag osv tills ägaren (mammas värdinna) kommer hem från jobbet, sen åker jag hem, men på tidsdag ska jag och familjen bila ner till polen och vara lite i Tyskland då vi åker förbi det och sedan åker till Sopot. Vi kommer vara där i en vecka och sedan åker vi upp till Danmark, till en ö som heter Bornholm.

Jag är jättetaggad men jag kommer sakna min älskling och mina vänner såklart, men jag kommer ju träffa dem igen.

Kände att jag behövde göra en liten uppdatering haha, men ja, ha det så bra så hörs vi snart igen

Puss&Kram

Amanda


Likes

Comments

Hej!
Nu är jag tillbaka i Norge igen!

Jag kom igår kväll men jag saknar min baby, Jag saknar honom så att det gör ont.. Men jag träffar honom snart igen. Elever i Norge har inte fått sommarlov än, de får sommarlov den 23, så just nu är jag och min syster ensamma hemma medans kusinen är i skolan och morbror och hans tjej på jobbet.

Det är ganska tråkigt haha, jag tar hand om hundarna osv och har kollat oitnb. Nu väntar jag tills klockan är 16:00 så jag och baby kan skypea för han är på parkourläger haha.

Likes

Comments