Header

Hej!
Nu är jag tillbaka i Norge igen!

Jag kom igår kväll men jag saknar min baby, Jag saknar honom så att det gör ont.. Men jag träffar honom snart igen. Elever i Norge har inte fått sommarlov än, de får sommarlov den 23, så just nu är jag och min syster ensamma hemma medans kusinen är i skolan och morbror och hans tjej på jobbet.

Det är ganska tråkigt haha, jag tar hand om hundarna osv och har kollat oitnb. Nu väntar jag tills klockan är 16:00 så jag och baby kan skypea för han är på parkourläger haha.

Likes

Comments

Hej!

Nu är det sommarlov, fick lov i fredags och nu kan jag blogga oftare. Jag har haft mycket läkarbesök och skola den senaste tiden men nu är ja tillbaka!! Mitt öra blev ju infekterat men nu är det mycket bättre.

Just nu är jag i Alunda, 40 minuter ifrån Uppsala. Min älskade bästa vän flyttade hit i fredags och jag hat ''hjälp till'' med flytten. Det är riktigt fint här. Men imorgon åker jag till Norge igen och ska vara där i två veckor, är utan min baby i TRE!!! veckor :(

Just det jag har inte berättat något för er om min älskling. Han är 1,5 år yngre än mig, Ni får mobba men jag skiter i åldern. Mellan min pappa o hans nya tjej är pappa 6 år yngre. Så mina föräldrar ser inga problem med det. Han heter iallafall Folke. Han är adopterad till en svensk familj från Colombia. Men han är världens finaste, han respekterar som en drömkille gör, trodde inte sånna killar existerade haha. Men han är perfekt för mig.

Sedan kommer jag vara hemma i två veckor i Juli, sedan åker jag till Polen, Tyskland och Danmark. Sedan är jag hemma igen!

Ha det så bra så hörs vi snart igen <3

Puss&Kram

Likes

Comments