Hej!
Igår var kul! Men det dåliga var att jag glömde mitt minneskort till kameran och kunde därför inte ta några foton. Vi minglande, dansade o hade det kul, jag fick lite ångest men det gick över efter ett tag. Idag firade jag pappas barndomskompis och jävlar vilket härligt väder det var idag!! Hade ingen ångest idag alls!! Mår så hilma bra idag. Hoppas ni också har det bra.
Vi hörs <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag kommer mycket hända. Jag vaknade 7 redan och hade ångest men det är normalt för jag har börjat medicineras för min depression nu. Iallafall, om ca 2h måste jag iväg till min bästa vän. Hon fyllde år i Torsdags och idag har hon födelsedagsfest. Jag ska komma några timmar tidigare, fotografera henne och hjälpa till. Hoppas att jag njuter av tiden och inte plötsligt ska få en panikattack. Jag hoppas hoppas, håll tummarna för mig för hennes släkt och många jag inte känner ska vara där. Är lite nervös men allt kommer gå bra hoppas jag. Åhhhh okej jag måste göra mig i ordning annars kommer jag stressa, sitter här i min hörna med mjukisar och hadduksturban i håret, duschade för 1 timme sedan och måste torka och platta det. Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Älskade vän, jag vet att du har en tuff period, men lyssna på mig. Ge inte upp oavsett vad. Du är en av dem starkaste personerna jag känner. Även om du går igenom mycket kommer du med ett leende på läpparna, och det smittar av sig. Älskade vän. Självskada är inte den enda utvägen. Att dö är inte den enda utvägen. Det finns hjälp. Folk bryr sig. Och det måste du inse. Innan det är för sent. Älskade vän. Jag finns här. Alltid. Oavsett om jag är upptagen finns jag för dig. Ring mig, smsa eller kom fram till mig. När du vill. Älskade vän. Jag vet att det är jobbigt. Men håll ut. Snart är smärtan över. Jag lovar. Älskade vän. För varje tår som faller ner från din kind. Betyder hur stark du är. Hur stark du är som hållit allt inom dig. Älskade vän. För varje gång du gör illa dig på något sätt. Gråter din kropp. Genom det tjocka röda blodet. Som långsamt flödar ut. Ärren på din kropp. Visar hur stark du är. Som vågar rå runt i kortärmat. Med dina fina ärr. Det är bra att inte skämmas. Och du visar än en gång. Att du är stark. Älskade vän. För varje gång du känner att du är värdelös. Känner jag att du är ännu mer viktig. Älskade vän. För varje dag växer du i mina ögon. För varje dag lär du mig något nytt. För varje dag förstår du mig. Och jag förstår dig. Jag finns. Många fler finns. Älskade vän. Kämpa. Jag vet att du klarar av att kämpa mer. Älskade vän. Det kommer gå över. Älskade vän. Jag längtar tills vi står tillsammans. Stolta. Över att depressionen inte vann över oss. Att vi har det största leendet på läpparna i världen. För att det är vi som ska besegra depressionen. Inte att depressionen ska besegra över oss. Älskade vän. Ta hand om dig. Och skriv till mig så fort det är något. Min älskade vän.


(Bilden är på min syster och det handlar ej om henne)

Likes

Comments